بیا اینم یه لینک دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینم یه لینک دیگه!
فکر کنم مخابرات ایران از میخواد از چنین برنامه ای استفاده کنه که به قول خودش SMS (ببخشید پیامک)فارسی رو میشه باهاش ارسال کرد که حجمش در مقایسه با SMS های معمولی بیشتره و میشه به اندازه2-3 sms فارسی رو در یک SMS فرستاد.همچنین میشه مثل ورد فونت نوشته ها رو عوض یا رنگی کرد و بیشتر به این میبالیدند که SMS ها به صورت کد شده فرستاده میشه و احیانا کسی در بین راه نمیتونه اونها رو بخونه.
چقدر هم افتخار میکردند که ایران اولین کشوریه که این برنامه رو ساخته و قراره چند وقت دیگه بیرون بیاد.
سلام خدمت دوستان و تشكر از برنامه ها.من يه فايل لوك از صفحه اول دانلود كردم ولي بعد يه مدت از كار ميفته اگه مثل اين يكي بزاريد ممنون ميشم خيلي باحاله ولي حيف كار نمي كنه به نظر تست هستش و برنامه اصلي نيست.
اگه يه پلير با اكولايزر سراغ داريد بزاريد ممنون مي شم بيشتر براي boss ميخوام
تو تاپیک پلیر های موبایل مطرح کنید !
برو بچز من هر چی smsبا برنامه my phone explorerتو گوشیم سیو میکنم ناقصه وسه چی؟(smsفارسی
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
چطوری ناقصه؟
يه برنامه اسلايد عكس سراغ نداريد؟
بچه ها دستم به دامنتون کمکم کنید
من میخام برنامه bloover2را روی دی900آی بریزم
همه مراحل را میرم ولی وقتی که 2-download را میزنم گوشی یه لحظه میخاد دانلود کنه ولی میره توی لیست بازیهای خود گوشی و هیچ اتفاقی نمی افته
من این برنامه را حتما نیاز دارم
هر جور میتونی کمکم کنید
در واقع هیچ برنامه ای را نمی تونم روش نصب کنم
بعد از این که کد آخر را میزنم و usb را انتخاب میکنم وقتی دانلود را میزنم یرای یک لحظه عملیات دانلود شروع میشه (0%) و صفحه اصلی خود گوشی ظاهر میشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن فایل های جد که ساخته میشه حجمشون در حد 500-600بایت هستش
آیا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا یه sms 3 خطی رو با سه تا نقطه شروع میکنه و فقط خط آخرشو مینویسه مثلا:
...خط آخر sms
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)