خسته نباشید![]()
خسته نباشید![]()
از همه دوستان مخصوصا Spak تشکر می کنم برنامه ها خوبی معرفی کردید . اگه میشه یه Answering Machine برای 990 می خواستم
در گوشي هاي سري p سوني اريكسون تاحالا همچين برنامه اي ساخته نشده چون امكانش نيست ( حداقل تا حالا ) چون شركت اين قسمت از سيستم عاملو بسته ! ( قسمت مربوط به تلفن )
آقا بيلچه من اين Divix را نصب كردم ولي وقتي رفتم توش اين ارور رو داد:
testing version has expired.please download latest version.
گوشيم هم w950 هستش.
سلام
تا حالا كسي Advanced English Dictonary روي w950 نصب كرده ؟
بعد از اينكه نصبش كردم ، وقتي مي خوام اجراش كنم پيغام "NOT FOUND" ميده.
مي دونيد دليلش چيه ؟ چيكارش كنم ؟
سلام دوستان.من برنامه WebGate[1].Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsigned.Crac ked-OPDA
رو از یه سایتی دانلود کردم.واسه پسورد گذاشتن روی قسمتهای مختلف موبایل هست.وقتی میخوام باهاش یه قسمت رو قفل کنم ازم یه کد میخواد در حالیکه من هیچ کدی بهش ندادم.هر کدی هم میزنم میگه Invalid code .میخوام پسورد رو عوض کنم بازم میگه Invalid code .میشه راهنماییم کنید.در ضمن این برنامه ساین نشدست اگه کسی بلده ساین کنه لطفا ساین کنه و اینجا بزاره ازش یه دنیا ممنون میشم. من راهنمای ساین کردن رو خوندم ولی کار سختیه.......خواهش میکنم کمک کنید
برنامه divx ره دو ماه یک بار نسخه ی جدید پخش می کنه و نسخه ی قبلیش هم expire میشه.
اگه میخواین یا ورژن جدیدشو بگردید دانلود کنید . یا تاریخ گوشی را عقب ببرید.
سلام و خسته نباشید....من چند تا سوال داشتم مبشه کمک کنید؟؟؟؟؟
1.این برنامه ها کامل هستن؟؟؟اخه شنیدم که اگه کامل نباشن وقتی تموم شد وقتشون مجبوریم گوشی رو فلش کنیم!!!...
2.من w950 دارم واسه خوندن sms فارسی چه کار کنم؟؟؟؟
3.گوشی من pic msg دریافت نمیکنه!!!!واسه این کار برنامه ای هست؟؟؟؟؟؟
4.یه برنامه کامل و خوب برای رمز گذاشتن رو smsها میخوام؟
5.یه برنامه کامل و خوب برای رمز گذاشتن رو پوشه های عکس و موزیک و ... میخوام؟
لطفا اگه میشه برنامه ها کامل باشن چون من خیلی به گوشیم حساسم و اینجا هیچ کس نیست که به دادم برسه اگه نیاز به فلش یا غیره داشته باشه![]()
بيلچه عزيز كمك نكردي كه
برنامه advance device lock بصورت رجيستر ميخوام
گوشيم p990 , سريال آن 3-627294-35959300
تاريخ را اگه عقب ببرم كه اصلا نصب نميشه بيلي جون.
security error مي ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)