راستش توی یکی از فرومهای خارجی دیدم که گفته بود یارو واسه و810 فقط سه تا پچ به درد بخور هست ...
درسته؟
یعنی واسه و810 اینقدر پچ کمه؟
عالي
متوسط
ضعيف
راستش توی یکی از فرومهای خارجی دیدم که گفته بود یارو واسه و810 فقط سه تا پچ به درد بخور هست ...
درسته؟
یعنی واسه و810 اینقدر پچ کمه؟
واسه W800 این پچ هایی که آیکون های منو و درایور صدا و دوربین و این چیزها رو میاره تو فولدر تو Other کسی نداره
من به k750 دارم که بعد از این که پچش کردم وقتی گوشی رو روشن میکنم میگه : Please correct SIM card
هر کاریش کردم درست نشد . کمکم کنید. :((
مسعود جان واقعا از تو يكي انتظار نداشتم![]()
من ميگم پچ براش نيست تو ميگي معرفي كن!
در ضمن w810 هم جوات شده زياد باهاش حال نكن.حداقل تاپيك رو منحرف نكن
درسته تعداد پچ هايي كه براي اين گوشي هست خيلي كمه كه چند تاش بدرد بخوره كه تو صفحات اول كلوپ گذاشتم
سلام نويد جوننوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اينكه گفتي امكان داره!!؟؟
درست شنيدم؟؟
اصول نوشتن پچ اينطوري هست كه فايل main رو با يه پردازشگر هگزا بازش ميكنن و آدرس بعضي جاهاشو عوض ميكنن.و نميشه چيز جديدي اضافه كرد فقط جاي بعضي چيزا رو عوض ميكنن و يا كلا حذفش ميكنن.
پس نتيجه ميگيريم اصلا اين كار شدني نيست.وقتي مسعود جون اينو گفت كلي خنديدم.واقعا جك سال بود![]()
مجموعه پچهاي انتقالي براي w800 با فريمور R1BC002
تذكر : روي هيچ فريمور ديگه اي نصب نكنيد
اين مجموعه شامل 5 تا پچ واقعا كاربردي هست كه با نصبش ديگه نيازي به هك كردن گوشي نخواهيد داشت!
خب بريم سر اصل مطلب:
1-menu_tpa_preset_system_menu-to-tpa_user_other_menu_1.0.vkp:فولدر منو به other\menu در حافظه داخلي منتقل ميشه.
2-layout_tpa_system_layout-to_tpa_user_other_ly_1.0.vkp : مسير فايل layout.xml به other\ly در حافظه داخلي منتقل ميشه.
3-java_tpa_preset_system_ams-tpa_user_other_ams.vkp : مسير برنامه هاي نصب شده به other\ams در حافظه دا خلي منتقل ميشه و ميتونيد برنامه هاتونو send كنيد
4-w800_r1bc002_acoust_and_cam_to_other_baso88.vkp : با اين پچ درايو صدا به other\acoust منتقل ميشه و درايو دوربين به other\cam . در ضمن هر دو در حافظه داخلي گوشي
و اما پچ پنجم: اين بهترين پچي هست كه تا حالا ديدم
5-sysgfx.vkp : اين پچ مسير تمام آيكنها و عكسهاي مورد استفاده گوشيرو به فولدر sysgfx در مموري كارد منتقل ميكنه.البته اول بايد پك كامل آيكونها رو دانلود كنيد و تو اين پوشه قرار بديد و بعد پچ رو نصب كنيد.با اينكار كل گوشي تغيير ميكنه!
از آدرس زير پك كامل آيكونها رو دانلود كنيد
توجه : قبل از نصب كردن پچها فولدري كه فايلها به اون منتقل ميشند رو درست كنيد و فايلها رو بريزيد توش وبعدا اقدام به نصب پچ كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود پچها
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by D E V I L; 23-06-2007 at 20:42.
سلام توحيد جان
روي گوشي هايي كه سريال اصلي هستند به همين شكل عمل كنم ؟![]()
نويد جان سلام اول بايد بگم من k750i دارم و ازش بسيار راضي ام
دوم اينكه لينكي كه براي ذخيره صداهاي ضبط شده گذاشتي كار نمي كنه
سلام
شما هيچ مشكلي نداري ميتوني از هر دو دوش استفاده كني ولي من فار منيجر رو بهت پيشنهاد ميكنم.فقط دقت كن پلاگين رو درست نصب كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)