یا خدا
یعنی برای کسانی که اکانت ندارند هم این امکانات رو داره؟
یا خدا
یعنی برای کسانی که اکانت ندارند هم این امکانات رو داره؟
من برنامه رو نصب کردم موقع اجرا شدن این ارور رو میده.![]()
یه سوال دیگه هم داشتم این نرم افزار با ویستا سازگاره.Download_Direct_1.04
سلام یه سوااال ؟؟؟؟
چه جوری میشه توی نرم افزار fdn(file downloder net مقدار بالانستو اضافه کنییی اخه قبلا اموزشش اینجا بود حالا نیسسس)
عزيز همونطور كه قبلا گفتم افزايش بالانس به بيشتر پيشفرض(35 مگ) تنها با خريد اكانتش ممكنه و با كرك و اينجور چيزا نمي شه چون نرم افزار تحت سرور هست و با سرور بالانس مي شه مگر كسي بتونه سرورو هك كنه!
اگر مي حواي باز 5 مگ بگيري كه كهفيه يك يوزرنيم جديد سازي و كافيه كه يه ايميل جعلي معرفي كني!+ يك يوزرنيكم و پسورد...
اگر مفهوم نبود يك PM به آي ديم Ariya021 در ياهو بديد تا بيام توضيح تكميلي دوباره وارد كنم.
سلام
نه کار من با 5 مگو 10 مگ درست نمیشه من یه حجم بالا می خوام!
حالا چه کار کنم؟؟؟یعنی راهی نیست؟
چرا اینجا اینجوری شده همیشه خلوتهههههههه
Last edited by no name; 06-09-2008 at 08:31.
چون اينجا براي معرفي برنامه هاست نه بحث براي بحث در مورد اين موضوع تاپيك هاي مخصوصي هست
موفق باشي
این مشکل قابل حله. اگه ویندوز ویستا دارید User account control رو خاموش کنید و بعد نصبش کنید. اگه XP دارید مطمئن شید که Administrator هستید. اما این نرم افزار رو بی خیال شید چون...
بله سازگاره. من خودم تستش کردم. نصب میشه، دانلود هم می کنه اما این نرم افزار رو بی خیال شید چون هیچ کدوم از فایلهای دانلود شده رو نمی تونید استفاده کنید. اگه فایل rar باشه پیغام میگیرید که آرشیو corrupt شده یا Unknown format هست و نمی تونید بازش کنید. فایلهای اجرایی و ویدئویی رو هم کاملا معیوب و بلا استفاده تحویل شما می ده. مشکل اینجاست که کلیه مراحل دانلود کاملا درست انجام میشه و حتی حجم فایل دانلود شده با حجمی که ذکر شده کاملا مطابق هست.
لطفا اگه میخواید تستش کنید،مراقب باشید از فایلهای کم حجم شروع کنید تا خیلی وقتتون گرفته نشه.![]()
پس از چه نرم افزاری استفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)