من تازه به اين تاپيك اومدم ايني كه گذاشتي با امثال اين كه اخر وحشي بازيه!!!!![]()
من تازه به اين تاپيك اومدم ايني كه گذاشتي با امثال اين كه اخر وحشي بازيه!!!!![]()
آقا اون لینک قاچاق بنزین خرابه یه جای دیگه آپلود کنید
لطفاٌ
سلام
این جنایت کجا اتفاق افتاده؟؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ایران بوده این جنایت؟؟؟؟دختر بدبخت رو رو چه حساب کشتن؟؟؟
واقعا متاسف شدم ... اگه ایران بوده به خاطر خودم که ایرانی هستم. متاسفم...متاسفم به خاطر چندین هزار سال تمدنی که نابود شده....هر جای دیگه هم که بوده...از طرز تفکر و شباهت ها میشه فهمید عقاید چه کسایی اینجوری هست...نمونه هاش رو داریم میبینیم...
![]()
Last edited by amirfarrokh; 05-10-2007 at 21:17.
مرگ بر عاملان قتل..... نامردا
نمیدونم کدوم کلیپ ولی اگه اونه که دختره هم لخته با جدول زدن تو سرش اون دختره ایرانی نیست عراقیه از عراق فرار کرده. مثل اینکه یه محلرو به هم ریخته مخصوصا پسراش. اسم شهر یا محله فکر کنم خاتون آباد باشه
حال آدم به هم میخوره؟
عو وععععععععععععععععععع!
یکی کلیپه قاچاق بنزینو دوباره آپ کنه
در ضمن اون دختر هم عراقیه
یه فاحشه است که شیعیان عراقی مجازاتش می کنن
از عراقی وحشی تر هنوز دیده نشده
اینو دیدم که میگم
وايييييييييييي . خدايي سردرد شدم آخه آدم چقده ميتونه بيرحم باشه اون مرتيكه بي پدر و مادر بلوك بتوني رو ميندازه رو سرش . اگه فاحشست و .... مملكت مگه قانون نداره . هر جا همچين چيزي بود بايد طرف رو بگيريم اينجوريش كنيم ما در مورد مفسدالارض بودن آدما بايد تصميم بگيريم يا قانون اگه عراقي باشن كه بعيد نيست ازشون تو 8 سال جنگ بدتر از اينيرو سر اسيرا ي ما در اوردن حالم خيلي بد شد .
Last edited by davood6385; 07-10-2007 at 22:17.
اون کلیپ قاچاق بنزینو یه جای دیگه آپلود کنید
لطفاٌ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)