بیلچه خیلی نامردی.من یک هفته میشه که درخواست کردم برنامه ی rotate me رو برام ساین کنی ولی اینکار رو نکردی.فایل cer رو هم که گذاشته بودی اصلا ساین نمیکنه. خواهشا یکی دیگه برام بگیر.ممنون.بد قولی نکنی.
بیلچه خیلی نامردی.من یک هفته میشه که درخواست کردم برنامه ی rotate me رو برام ساین کنی ولی اینکار رو نکردی.فایل cer رو هم که گذاشته بودی اصلا ساین نمیکنه. خواهشا یکی دیگه برام بگیر.ممنون.بد قولی نکنی.
به خاطر لحن بدم معذرت میخوام .ولی عصبانیم کردی.imei من:353964010501674
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
اینجا هیچ کس بدهکار دیگری نیست . از یوسر تازه وارد تا ادمین سایت
و کسی هم مجبور نیست جواب بده تا اگه نداد بشه نامرد
ممنون
بله منظورم همین فایل هستش که بیلچه اشتباه متوجه شد
این فایل رو حواسم نبوده . پاکش کردم
اگه میتونی همین فایل رو اپلود کن تا مجبور نشم کلش رو دانلود کنم
مرسی
شرمنده دوستان هستم . خود من هم الان از وقتی که سایت مربوطه باز شده یه دونه برنامه هم نتونستم چه برای خودم و چه برای کسه دیگه ای ساین کنم . مشکل رو هم دارم پیگیری می کنم موقع ساین ارور می ده . در چند پست قبل نوشتم چه اروری می ده.
اولی فکر کنم ساختن فایل سر 70% کار شما را راحت تر می کنه.
یه مطلب دیگه 10 نفر دیگه هم در صفحات قبلی هستند که مثل شما منتظرند .
Last edited by بیلچه; 30-07-2007 at 23:21.
عزیزم اینجا همه محض رضای خدا به هم دیگه کمک میکنیم و انگیزه مادی و یا چیزهای دیگه دخالت ندارن پس خواهشا اینطوری برخورد نکنید. بیلچه جان خیلی زحمت کشید که آموزشش رو گذاشت و برای خیلی ها هم کار ساین کردن رو انجام داد و تا همینجاش هم باید خیلی ازش ممنون باشیم.
من از بابک عزیز و کمال جان خودمون تقاضا دارم لین تاپیک مهم اعلام بشه...
حالا چرا ناراحت شدید.من یه غلطی کردم یه چیزی گفتم در ضمن من شخصا از زحمات هادی جون تشکر میکنم .امیدوارم ناراحت نشده باشن.
سلام.اینم فایل کرکش
امیدوارم دیگه مشکلت حل بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته توی عنوان تاپیک یه سیمبیان هم بزارین بد نیست،
یعنی: چگونه برنامه های سیمبیان را ساین کنیم
تا نظر اساتید چی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)