تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 24 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟

؟

جواب اینو هم بدید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

6

اينم چند تا درايور كمرا معروف دنيا براي W810i (من تمام درايور دوربين ها رو از قسمت W810i دانلود كردم به جز شارپ همشون رو W800 , K750i , .. . ميان شارپ چون يه مقدار سنگين هست رو K750i و W800 به درستي جواب نميده و باعث هنگ تو گوشي ميشه خود شركت شارپ هم اين رو فقط به W810i توصيه كرده نه گوشيه ديگه اي).
    ممنون از ......... .
    دوست عزیز میشه منبع خودتو از این که کمپانی شارپ این درایور رو نوشته بگی !!!!
    چون از اونجایی که من می دونم این حرف ..... ( بمونه بعده جواب شما بعدا میگم )

آقا منتظر جواب و لینکت هستم . ( لینک متعبر که بگه این درایور ماله شرکت شارپ هست !!! )

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

میشه لینک تمام فایل هایی که باید تو پلاگین far برای تغییر صدا گذاشت رو بدید؟؟
    مدل: k750 /r1aa008/cda102295.7 r2a
    خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

display driver ??????coooooooooo

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام گوشی من 750و 810 چنجه می خوام بدونم که اگر با phone xs این k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش فلش کنم بعد با far هک کنم بعد با far فایل rest روش فلش کنم نشکلی برای IMEI بیش نماد .جونه هرکی دوست دارین جوابدین.ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

هر کی هرچی میخواد از تو این سایت بره بر داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

راستی اگه من به خوام یه عکس تو پست نمایش بدم باید چی کار کنم.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آره عزیزم گوشیم چنجی هست بعد از اینکه کارات رو با فار انجام دادی و تغییرات رو انجام دادی برنامه رو ببند البته گوشی رو شاتدان کن بعد که دوباره گوشی رو وصل کردی برو تو قسمت فلش بعد با زدن کلید تب از سمت راست فایل ریست مربوط به گوشیت رو گیر بیار و بعد کلید F5 رو بزن ......اون فایل ریست میاد اون تغییراتی که در اول کار برای محیا کردن محیطی که با اون بتونی با فار کنی رو به ا.ل بر می گردونه و اون به گوشیت و البته به Framware گوشیت بستگی داره من الان گوشیم k750 هست ولی فلششش کردم و شده W800 نسخه Framware گوشیم که شده w800 این هست R1BC002 که وقتی می خواهم گوشیم روشن بشه با فار فایل ریست مربوط به این رو میریزم تو گوشی و .... راستی این رو بگم من گوشیم علان خیلی شاخ شده خداییی گوشی باحالی هست هیچ چیزی هم بهش نشده راستی من نه خوابم و نه توهم زدم گوشیم خوش دسته و گیر هم تو کارم نیست
    این روش خیلی خوبیه ولی روی w810 کار نمی کنه چون فایل ریست واسش موجود نیست . یا حداقل من که پیداش

نکردم .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش
    شما که با far کار می کنی بیا این display driver رو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می گن شفافیت صفحه k750 و w800 رو عین w810 میکنه . .

مسیرش هم ایجاست : ifs\settings\display

یادت نره از درایور اورجینال تو گوشی backup بگیری ها .

حتما نتیجه تستت رو بزاری ها تا بچه ها هم دانلود کنن و بنصبن .

حالا هی بگین من بدم .

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه حال کردم برات نگران نباش من به غیر از اینکه از هر قسمتی که توش تغییر میدم بک آپ می گیرم اولین بار قبل از اینکه بخام اولین تغییرات و هک ها رو تو گوشی بکنم از کل گوشی منظورم FS گوشی یه بک آپ کلی گرفتم راستی کی گفته شما بدی ؟ من خودم فایل ریست برای w810 دارم این عکس تمامی فایل های رستی است که من باهاشون کار می کنم

راستی وحید جون نه هیچ مشکلی برای IMEA گوشیت پیش نمیاد البته اگه گوشیت خر بازی در نیاره چون تو انجمن هک گوشی های K750 و... یه سری از دوستان وقتی فایل رو روی گوشی فلش میکردن و بعد با فار کاراشون رو میکردن و می خاستن که فایل رست رو بریزن رو گوشی برنامه گیر می داد و Error می داد من که دلیل اون رو نفهمیدم برای من هک این چنین مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه که گوشی شما بد غلغ باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •