دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟
؟
جواب اینو هم بدید ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟
؟
جواب اینو هم بدید ممنون
دوست عزیز میشه منبع خودتو از این که کمپانی شارپ این درایور رو نوشته بگی !!!!
چون از اونجایی که من می دونم این حرف ..... ( بمونه بعده جواب شما بعدا میگم )
آقا منتظر جواب و لینکت هستم . ( لینک متعبر که بگه این درایور ماله شرکت شارپ هست !!! )
میشه لینک تمام فایل هایی که باید تو پلاگین far برای تغییر صدا گذاشت رو بدید؟؟
مدل: k750 /r1aa008/cda102295.7 r2a
خیلی ممنون
display driver ??????coooooooooo![]()
![]()
![]()
سلام گوشی من 750و 810 چنجه می خوام بدونم که اگر با phone xs این k750w800_r2e_dcu.49r.ssw روش فلش کنم بعد با far هک کنم بعد با far فایل rest روش فلش کنم نشکلی برای IMEI بیش نماد .جونه هرکی دوست دارین جوابدین.ممنون میشم.
هر کی هرچی میخواد از تو این سایت بره بر داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه من به خوام یه عکس تو پست نمایش بدم باید چی کار کنم.
این روش خیلی خوبیه ولی روی w810 کار نمی کنه چون فایل ریست واسش موجود نیست . یا حداقل من که پیداش
نکردم .
شما که با far کار می کنی بیا این display driver رو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گن شفافیت صفحه k750 و w800 رو عین w810 میکنه ..
مسیرش هم ایجاست : ifs\settings\display
یادت نره از درایور اورجینال تو گوشی backup بگیری ها .
حتما نتیجه تستت رو بزاری ها تا بچه ها هم دانلود کنن و بنصبن .![]()
حالا هی بگین من بدم .![]()
آقا دستت درد نکنه حال کردم برات نگران نباش من به غیر از اینکه از هر قسمتی که توش تغییر میدم بک آپ می گیرم اولین بار قبل از اینکه بخام اولین تغییرات و هک ها رو تو گوشی بکنم از کل گوشی منظورم FS گوشی یه بک آپ کلی گرفتم راستی کی گفته شما بدی ؟ من خودم فایل ریست برای w810 دارم این عکس تمامی فایل های رستی است که من باهاشون کار می کنم
راستی وحید جون نه هیچ مشکلی برای IMEA گوشیت پیش نمیاد البته اگه گوشیت خر بازی در نیاره چون تو انجمن هک گوشی های K750 و... یه سری از دوستان وقتی فایل رو روی گوشی فلش میکردن و بعد با فار کاراشون رو میکردن و می خاستن که فایل رست رو بریزن رو گوشی برنامه گیر می داد و Error می داد من که دلیل اون رو نفهمیدم برای من هک این چنین مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه که گوشی شما بد غلغ باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)