دوستان من یه CPU Dual Core می خواستم (بیشتر برای بازی) می خواستم !می شه من رو راهنمایی کنید و قیمتش هم بگید
دوستان من یه CPU Dual Core می خواستم (بیشتر برای بازی) می خواستم !می شه من رو راهنمایی کنید و قیمتش هم بگید
براي CPU چقدر مي خواي هزينه بكني ؟
تا 200 هزار تومان
من باشم یه AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000 میگیرم . الان خیلی ارزون شده . یه دفعه از 240 توماندوستان من یه CPU Dual Core می خواستم (بیشتر برای بازی) می خواستم !می شه من رو راهنمایی کنید و قیمتش هم بگید تا 200 هزار تومان
رسیده به 180 تومان !!! واقعآ ارزش خریدن رو داره . قدرتش هم تو مایه های E6600 اینتل هست که الان 280 تومانه!!!
Last edited by Mahdi_Moosavi; 17-07-2007 at 19:11.
سلام.من یک cpu intel 3000 2mb cash دارم.چندی پیش می خواستم با یک dual core عوض کنم اما گفتن به قیمتش نمی ارزه.حالا که core2 اومده می خواستم ببینم که آیا ارزش داره cpu خودمو که حدود 45 میخرنش با 1.8 dual core2 که حدود 125 قیمتش هست عوض کنم؟یا نه صبر کنم قیمتش میاد پایین یا چیزای بهتر با این قیمت به زودی خواهد آمد یا....ممنون
اگه مادربردت AMD بهترین همونه که مهدی گفت
AM2 6000
mahdi جان فکر نکنم این چیزی که شما میگی درست باشه E6600 کجا و AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000 کجا.قدرت E6600 به مراتب بالاتر از این CPU است که شما گفتید
در جواب دوست عزیزمون Nikolas هم باید بگم که طبیعتا اگه صبر کنی هم قیمت می اید پایین و هم Cpu های جدید تر می اید.در ضمن قیمت Dual Core را هم به شما خیلی گفتند
شما سرور ماییولی تا حالا دیدی من تو این انجمن رو هوا حرف بزنم .
. قیمت رو هم باید در نظر بگیری
کم کم 60 هزار تومان با هم اختلاف قیمت دارن .![]()
این هم مدرک تو کار های 3d:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیبینی که تو rendering تو این قیمت لنگه نداره !!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم تست رو encoding :
حالا باز هم میگی E6600 ؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان من میگم e6600 چون اینها ساخته شدن که اوور بشن اصلا گناه داره C2D بگیری رو دفالت بزاری اگه یه تکون به اون بدی 6000 رو واست یه لقمه میکنه منظورم زیاد هم نیست بیاریش رو 3200![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)