هرچي دروازبان خوب مثل ديدا و بوفون بود ازش اشتباه محض گرفتي![]()
هرچي دروازبان خوب مثل ديدا و بوفون بود ازش اشتباه محض گرفتي![]()
سلام"
بی مقدمه بريم سر نقد گلها :
اول امير حسين جون که ما رو سر افرز نموده و گل گزاشتن....فقط اميدوارم دفعه آخر نباشه...
فرستادن توپ از روی نقطه کرنر با پيرلو : انجام دادن اين کار با پيرلو سختر هستش تا با بازيکنانی همچو
بکام ، يا ميهايلويچ ، ولی شما اين کار رو انجام دادی....ايول...گلت حرف نداشت...
دوم حسين آقای گل :
گل لايی به مدافع : ديگه شديم سه تا به جمع ما خوش آمدی....ايول باحال بود...
و دو ضربه آزاد از بکام : هر دوش فوق العاده بود....کات...قدرت....دقت...زرافت ...حرف نداشت...
و اشکان بوفون که نيومده توپيک رو به آتيش کشيد...!
عجب گلی .....فاصله اش منو کشته....نوشته شده توسط ashkanbuffon
بله همون توری که خودت هم گفتی عجب اشتباهی کرد بوفون....نوشته شده توسط ashkanbuffon
خداييش حرف نداشت....هم پاس...و هم هد شيرجه اي زيبا....نوشته شده توسط ashkanbuffon
ضربه بی نقصی بود.....ولی باز هم دروازه بان سوتی داد...!نوشته شده توسط ashkanbuffon
کار گروهی دو نفره و شوت سر ضرب و سرکش کامورانزی حرف نداشت...نوشته شده توسط ashkanbuffon
اين هم مثل بقيه زيبا بود...نوشته شده توسط ashkanbuffon
عجب شوتی....نقص نداشت.نوشته شده توسط ashkanbuffon
اين يکی واقعاً معرکه بود....آخه اين جور گل ها خيلی به ندرت اتفاق مييوفته...نوشته شده توسط ashkanbuffon
کار گروهيش خوب بود...نوشته شده توسط ashkanbuffon
يه شوت بی نقص و دقيق...نوشته شده توسط ashkanbuffon
عجب سانتری....عجب گلی ....ايول!نوشته شده توسط ashkanbuffon
خيلی جالب بود....ولی هيف که گل نشد....نوشته شده توسط ashkanbuffon
1. اين که شما آخرشی که جای بحث نداره....ولی چون شما مثلاً گل قيچی رو کوهنه کردی...دليل نميشه کهنوشته شده توسط ashkanbuffon
بيايی و ارزش گل های بقيه رو کم کنی...خواهشن ديگه جوری صحبت نکن که سبب تضعيف روحيه
بشه....اين جوری يه نفر يه گل زده که به نظر خودش خيلی جالب هست ولی وقتی شما اين جوری حرف ميزنی
ديگه بيخيال ميشه و گلش رو نميزاره....
2. ميخواستم بدونم شما با کسی دونفری تو يه تيم بازی ميکنی....آخه تو حرفات هی گفتی ما اينجوری فلانيم....ما اونجری بيساريم...
3.اين چه ربطی به PES داشت....آخه بچه های اينجا اصلاً FIFA رو آدم حساب نميکنن... (آدم = بازی)نوشته شده توسط ashkanbuffon
اشکان جون همه گلهات رو دیدم . همشون بی نقص بودن و معلومه شوت زن خفنی هستی . 8) 8)
در ضمن من هم از اون شوت زنها هستم و میتونی از بچه ها بپرسی ولی خدایی دیگه روم نمیشه شوت از راه دور بذارم .![]()
![]()
![]()
AHT جان کرنری که زدی نشون داد که حرفه ای هستی .
sub-zero جون شوتی که با ندود زدی منو یاد گلهای خودم میندازه و گلی که با ریسه زدی هم معرکه بود . :shock:
امین جون فکر نمیکردم با پنالتی بشه گل قشنگ زد ولی تو ثابت کردی که میشه درباره گل قیچی هم چیزی نمیتونم بگم چون اخرش بود . :| :| :|
حسين جان من تازه شروع كردم و هنوز يه هفته نشده كه اين بازي رو خريدم ولي خيلي ازش خوشم اومدهنوشته شده توسط Hossein_Bahal
![]()
من گلهاي اشكان رو نميتونم دانلود كنم !!!!
نكنه پرشين گيگ دوباره قات زده ؟؟؟
ببخشید. منظوری نداشتم به خدا.
راستی ما یعنی من و داداشم توی یه تیم بازی نمی کنیم و همیشه مقابل هم هستیم. ولی اگه گل باحال به هم دیگه بزنیم حتما سیوش می کنیم.
در آخر بازم بگم که من منظوری نداشتم. :oops: :cry:
سلام به همگي
اميرحسين جان گلت توپ بود مخصوصا اينكه با پيرلو زدي....
--------------------------------------------------------------------
گلهاي ساب زيرو جان :
گل با ندود رو كه نقد كردم :mrgreen:
اووون گل با ريسه كه آخرش بود توپو قل دادي اما بازم دروازبان نتونست تكون بخوره !!!
گلهاي داداشت هم توپ بود مخصوصا اووون دو تا ضربه ايستگاهي !!! گل سوم هم كه آخر سيريش بودسه چهار بار مدافعا توپو برگردوندن اما آخر سر توپ رفت همونجايي كه بايد ميرفت...........
گلهاي اشكان جان رو هم كه نتونستم بريزم اما از روي توضيحات ميشه فهميد كه فوقالعاده هستند !!!
Not Found ميده !!!
گلهاي حسين جان خودمون :
دو تا ضربه ايستگاهي توپ. خيلي رديف بود اما من با اوووني كه به اليور كان زدي بيشتر حال كردم. :shock:
ضربه شوچنكو هم كه آخر دقت و ضرافت بود.....
در آخر به اشكان جان بگم من قبول دارم كه شما حرفهاي هستي و زدن گل قيچي كه من گذاشتم واسه شما كاري نداره اما اگه شما گلهاي ديگه من و بچهها رو نگاه كني متوجه ميشي كه ما هم (علي الخصوص من) زياد آماتور نيستيم !!!
درسته سطح بازيه من از شما خيلي پايين تره اما شما بايد هواي من رو هم داشته باشي (بالاخره من هم ياد ميگيرم)
راستي بگم كه گلهام ته نكشيدها اما خيلي خستم بعدا گل ميزارم :? :? :? آخه همين الان از فوتبال اووومدم
امين جان براي ديدن گل هاي اشكان به سايت خودش برو يعني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون جا گل ها رو دانلود كن چون براي من هم همينجوري دانلود شد :roll:
اشکان جون شرمنده....من هم يه خورده تند حرف زدم....ببخشيد... :oops:نوشته شده توسط ashkanbuffon
![]()
![]()
اين هم دوتا گل ديگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)