دوست عزی درسته اکثر سونی اریکسونهایی که تو ایرانه چینیه ولی اصل این شرکت آمریکاییه
دوست عزی درسته اکثر سونی اریکسونهایی که تو ایرانه چینیه ولی اصل این شرکت آمریکاییه
جناب کی گفته سونی اریکسون ماله چینه ؟
چرا شایعه درست میکنین ؟
اینم شد دلیل برای توجیه کردن .
خوب گوشی تازه اومده مشکلاتی هم داره ماله چین هم هست , دیگه نباید با سونی اریکسون و نوکیا مقایسش کرد.
ایشالا در آینده بتونه اونارو رقیب خودش بکنه .
گوشیهایی که من تاحالا باهاشئن سر وکله زدم فقط K750 ماله چین بوده ( اونم تحت لیسانس ژاپن و تولید در چین نه تحت لیسانس چین تولید در ایران)
M600i تولید فرانسه
P990i فرانسه و ژاپن
W810i مالزی
کلیه گوشیهای سونی اریکسون هر کجا که تولید بشن تحت لیسانس ژاپن هستن .
من میگم که حالا اومدین گوشی داخل کشور تولید کنین چرا نرفتین از یه شرکت بزرگ مثل سونی اریکسون یا نوکیا نمایندگی بگیرین . ماشالا طرح های داخلی رو که اصلا روش سرمایه گذاری نمیکنن و اصلا هم تحویل نمیگیرن خوب پس حالا که میخواین طرح رو از یه شرکت دیگه بگیرین چرا بهتربن شرکتو رو انتخاب نمیکنین؟
همیشه همینجوریه آدمای مایه دار که سرمایه گذاری میکنن سواد این کارو ندارن . حتما هم میخوان خودشون مدیریت کنن . بعدش اینجوری میشه .
بزارین گوشی بیاد دست مردم یه خورده مصرف کنن اون موقع میشه اخ . بعدشم دیگه گوشی وارد نمیکنن تا مردم مجبور بشن بخرن .
دوست عزیز اگر منظورتون تحت لیسانس این مدل گوشی های ما است که مادربرد آن آلمانی است وقطعات آن ژاپنی است
Last edited by GLXFPC; 31-05-2007 at 05:24.
تائید میشه
مطمئن نیستم ولی دیروز یه سری گوشی جدید اورده بودن که خودشون میگفتن مدلشون nec هست فکر کنم همینا باشن.
الان عکسایی که گذاشتید رو دیدم و مطمئن شدم که ...بله اینا همون گوشی هایی هستن که دیروز تو بازار با نام nec می فروختن.
نه دوست عزیز اینطوری نیست
چون سونی اریکسون اصلا چینی نیست و بعضی گوشی هاش ساخت چینه اونم نه که فقط تو چین ساخته بشه بلکه همون گوشی تو جاهای دیگه هم ساخته میشه
در ضمن اگه چین ی سازنده ی قوی بود هیچوقت گوشی های شرکتای دیگه رو منتا÷ نمیکرد.
ببخشید که دوباره تکرار کردم !
Glxfpc
برای نمایندگی یا خرید برای شهرهای دیگه مثل مشهد با کجا تماس بگیریم ؟
با تلفن کارخانه ؟
آیا شرکتی ثبت شده است ؟ شماره و آدرسی ، تلف ثابتی ؟ ممنون می شم ؟
من هم اصفهان هستم بايد چي كار كنم ؟!
اگه ميشه كامل توضيح بدين (شرايط خريدش رو)
دوستان ايشون گفتن كه براي شهرهاي ديگه از طريق شماره حساب و پست فرستاده ميشه.پس از طريق پيغام خصوصي يا ايميل هماهنگ كنيد.در ضمن اين گوشيها ظاهرا در فروشگاههاي معتبر شهر هاي ديگه هم بفروش ميرسه.پس يكسري بزنيد و پرس و جو كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)