این بازی مگه واسه pc امده؟؟!؟!؟!
اره دیگه یه وانت کرایه کردن همه با هم بیان ایران...!!!!ممنون دوست عزيز . پس قراره همه ي بازي هاي توپ باهم ديگه بيان نه ؟!!!
چه دموی پر حجمی داره نکنه فیلم بازیهسلام
اینم یه دموی جدید از این بازی.
این بازی مگه واسه pc امده؟؟!؟!؟!
اره دیگه یه وانت کرایه کردن همه با هم بیان ایران...!!!!ممنون دوست عزيز . پس قراره همه ي بازي هاي توپ باهم ديگه بيان نه ؟!!!
چه دموی پر حجمی داره نکنه فیلم بازیهسلام
اینم یه دموی جدید از این بازی.
تقریبا 4دقیقه و 30 ثانیست.
توصیه میکنم لینک کیفیت پائین (12 مگابایتی) رو دانلود کنید. چون دمو رو از پرده ورداشتن و خودش کیفیت خوبی نداره.
در ضمن این بازی قراره 8 آبان برای PC هم بیاد.
من فكر ميكنم شماره 3 اين بازي رو ميخواهند مثل Resident Evil 4 در بيارند.
خداكنه بشه ! چون من عاشق اين سري بازي ها هستم .من فكر ميكنم شماره 3 اين بازي رو ميخواهند مثل Resident Evil 4 در بيارند.
ورژن 4 مياد !!!!این بازی مگه واسه pc امده؟؟!؟!؟!
یکی از بچه هادر روند بازی در صفحه قبل نوشته بازی در آینده نزدیک اتفتق می افتد! پسرم برو سایتی که از روش خوانده یک بار دیگه بخون! توی گیم اسپات نوشه:در گذشته نه چندان دور یعنی دور وبر دهه 90 .
سلام
دوستان، امروز یه عکس از این بازی پیدا کردم که توش اسم یه کوچه در عراق (احتمالا) رو کوچه خلیج عربی گذاشتن.
ببینید:
واقعا جای تاسف داره. حالا ببینید بازی انرژی هسته ای تاثیر گذاره یا Call of Duty 4.
در ضمن نسخه بزرگتر این عکس رو میتونید از این آدرس ببینید:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميتونيد همه ي عكس هاي منتشر شده از بازي رو اينجا ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دومین دموی اختصاصی این بازی هم جدیدا منتشر شده و می تونید کیفیت معمولی این دمو رو از لینک زیر دریافت کنید.
فرمت MPEG حجم22.8 مگابایت:
کیفیت بالاش هنوز تو سایت گیم اسپات قرار داده نشده و اگر گذاشتن حتما معرفی خواهم کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
اين بازي كي براي پي سي مياد؟
سلام با اجازه اساتید چندتا عکس میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)