خوب اینو میدونم اما چطوری؟![]()
خوب اینو میدونم اما چطوری؟![]()
دوست عزیز من 1 سیدی دارم که RE 1 , 2 , 3 داخلش هست .پس evil 3 چیش فارسیه و اگه میشه جای رو که evil 2 کاملو میفروشه بگین چون من evil 2 بدون دمو از اینا که 1و2و3 شو توی 1سی دی گذاشتن بازی کردم و سوال اخریمو جواب ندادین!؟
با تشکر فراوان که سریع جواب دادین !؟
RE3 که کاملا فارسی + لباس های اضافه شده هست .
RE 2 هم متاسفانه فقط Leon هست .
RE 1 هم هر 2 تا شخصیت هستند .
خواستی در خدمتم .
دوست عزیز میشه یکمی دقیقتر بگی که کجا نمونه ی آب میخواد ؟اونجایی که نمونه آب میخواد چطوری آهنگ رو تنظیم کنم؟
يعني بايد انقدر رديف A رو بچرخوني كه با رديف پايين نمونت يكسان بشه![]()
کاربرد گلهای ابی با گلدونهای سفید به هم چسبیده چیه و چطوری میشه ازشون استفاده کرد .
با تشکر !؟
براي درمان مسمويت هستن يعني فقط اگه جونور زهرداري به شما حمله كنه ميتونيد ازشون استفاده كنيد. اونهايي كه تو گلدونها تكي هستند رو ميتونيد حمل كنيد و اونهايي كه تو گلدونهاي بزرگ و 2 تايي هستند رو ميتونيد همون جا استفاده كنيد.
دوستان من بعد از n سال زد به سرم که اویل 3 رو بازی کنم
الان به جایی رسیدم که یک آسانسور باطری میخواد و یک ترن که برای حرکت فیوز میخواد (سیم و بنزین جور کردم)
ولی کله بازی رو زیر و رو کردم ولی باطری و فیوز پیدا نکردم
لطفا کمک کنید
فکر کنم توی رستوران بود .
دقیق اون قسمت رو یادم نیست .
فكر كنم باطري توي پاركينگ بود اون رو ميبايست از جلوي يه ماشين همراه ٢ تا كابل برداري.
از تمامی دوستان ممنون خودم پیدا کردم باطری و فیوز رو
و بازی رو هم تموم کردم با بدترین رکورد موجود با 8 ساعت !!!!!
برای بار اولم بود
راستی این evil 3 مثل 2 و 4 مراحل جدید باز نمیکنه وقتی بازی رو تموم میکنی ؟
یا اینکه انقدر رکورد من بد بوده چیزی باز نکرده ؟
چرا يه قسمت هست كه يه تايمري شروع ميشه به كم شدن كه شما بايد قبل از تموم شدن تايمر خودتو به يه نقطه اي برسوني . اگه بتوني سريع خودتو برسوني بهت يه پولي ميدند كه باهاش اسلحه هاي خوب و بينهايت بخري. توي مسيرت هم بايد تعداد زيادي زامبي و چند باري هم نمسيس رو بكشي .حتي ممكنه ٢ تا نمسيس همزمان بهت حمله كنند. هر چه بيشتر بكشي وقت بيشتري بهت ميده.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)