واسه منم خیلی عجیبه ! البته در مورد گوشی های دیگش چک نکردم ببینم سرعت پردازندرو مینویسه یا نه ولی در مورد 5700 ننوشته بود ! ولی گور بابایه این عددا ( 369 و 192 و ... ) مهم اینه که گوشی سرعت قابل توجهی داره و فرقش به وضوح با اکثر گوشی های سیمبین نوکیا احساس میشه !
البته شاید این قیمت واسه بازار اروپاییشه که با رم 2 گیگ و مثلا هدفون بهتری عرضه میشه ! البته گاهی یهو یه گوشی تو بازار زیاد میشه و به دلیل رقابت شدید فروشنده ها به خصوص تو مراکز اصلی فروش مثه پاساژ علائدین تو تهران قیمت شدیدا میاد پایین ! دید وقتی میری علائدین همه فروشنده ها ازت میپرسن بهت چند قیمت دادن تا پایینتر بدن یا عیب بذارن رو گوشیی که رقیبشون میده و... ! من خودم وقتی واسه خرید رفتم کمترین جا 470 قیمت داد ... رفتم یه مغازه گفت چند بهت قیمت دادن گفتم 260 ! بنده خدا کله علائدین رو زیرو رو کرد که ببینه کجا 260 میده پیدا نکرد ( لول ) خلاصه بالاخره از همونجا خریدم 270 ! هرچند خود فروشنده میگفت تو دوبی الان دارن اینو 290 میفروشن ! یا مثلا میدونید که بعضی رم ها رو تو ایران دقیقا به قیمتش تو خارج ایران یا حتی پایینتر میفروشن که دلیلشم واردات زیاد و راحت رمه و رقابت و...
ضمنا این گوشی باید زیر باطریش و روی جعبش ساخت مجارستان ثبت شده باشه و باطریشم فکر میکنم تو همه ی موارد ساخت چینه ( تو کامنتایه سایت جی اس ام آرنا هم خوندم گفته بودن باطریش ساخته چینه )
باز دوستان دیگه هم بگن باطریشون ساخت کجاست !