BAND : AGATHODAIMONSONG : Body Of ClayALBUM : Higher Art Of RebellionYEAR : 1999Body Of Clayجسد رسیCry with my tearsفریاد در ازای اشکهای منCry with my painفریاد در ازای رنج منStill in the coldهمیشه در سرما(ساکت در سرما)Neverending rainهرگز بارانی نمی باردWith one of your kissesبه وسیله یکی از بوسه هایتMy words you'd freezeتمایل داری به منجمد کردن کلمات منFrom one of your kissesبه وسیله یکی از بوسه هایتMy bleeding would ceaseخونریزی من مایل به توقف استShed all my tearsریختن تمامی اشکهای منThe flood devours allسیل همه چیز را می بلهدThe earth, us, rushing...زمین،ما،حمله کردن....A shy, whispered callآزمایش،(با صدایی)نجوا(مانند)صدا می زندDeath becomes angelsمرگ مناسب فرشتگان ستAnd they won't turn awayو آنها چرخش ناجور را نمی خواهندDefying all my yearingتمام سالها،مرا به مبارزه میطلبندAnd my body of clayو جسد رسی مراCry with my cryingگریه در ازای فریاد منYou end up like (a) moleپایان سپری شده شما دوست داشتن کور موشی ست(*)Death loves the angelsمرگ فرشتگان را دوست داردRetired into my soulبازنشسته به سوی روح منAs I'm drained and welkenهمانند این است که من<؟>و<؟>هستم(*)My last wish I sighافسوس خوردن آخرین آرزویم استLet me be, darlingاجازه به بودن بده مرا(ای)محبوب(من)Tears in your eye.اشک در چــــــــشمــــــانت.