من نتونستم کتابشو گیر بیارم واسه همین فیلمشو دیدم اتفاقا چیز خوبی از اب در اومده البته نمی دونم در مقایسه با داستان چه طوره
من نتونستم کتابشو گیر بیارم واسه همین فیلمشو دیدم اتفاقا چیز خوبی از اب در اومده البته نمی دونم در مقایسه با داستان چه طوره
سلام
کاش اسمش رو به یاد بیارین... من کارهای رومن رولان رو دوست دارم... البته به شرطی که ترجمه اش خوب باشه.
بابا لنگ دراز زیادی توضیح میده؟من که باورم نمیشه...
خوب اگه میخواین ببینین توضیح اضافه و زیادی چه جوریه توصیه میکنم کتابهای بالزاک رو بخونین... مثلا باباگوریو
شما میتونین با خوندن دقیق توضیحاتش با دقت اتاق یا کوچه یا ساختمونی رو که تشریح میکنه روی کاغذ رسم کنین.
یعنی تایپ بشه؟ قبلا کتابی رو تکه تکه تایپ کردین: ماریوی عزیز؟ باید تاپیک جداگانه ای زده شه؟
من این کتاب رو دارم اما فکر نمیکنم که وقت داشته باشم همه اش رو تایپ کنم. اگه شروع کنم... دیگران هم کمک میکنن؟
بله بله....
کتابهای پائولو کوئیلو رو هم دوست دارم مخصوصا اینها رو:
کیمیاگر
ورونیکا تصمیم میگرد بمیرد
شیطان و دوشیزه پریم
بریدا
در ضمن الان به کتابخونه یه نگاهی انداختم ... این کتابها هم خوبن و ارزش خوندن دارن:
اگر خورشید بمیرد (اوریانا فالاچی)
یک مرد (اوریانا فالاچی)
جین ایر (شارلوت برونته)
شرکت (جان گریشام)
موکل (جان گریشام)
مسیح باز مصلوب (نیکوس کازانتزاکیس) (امیدوارم درست نوشته باشم)
نان و شراب (اینیا تسیو سیلونه) (باز هم امیدوارم درست نوشته باشم)
و اما توضیحات:
اگر خورشید بمیرد: خوب همه میدونین که اوریانا فالاچی یه خبرنگاره و تقریبا بیشتر کتابهاش رو از زبون خودش مینویسه. این کتاب درباره تفکرات و صحبتها و مصاحبه هاییه که با فضانوردها و دانشمندان و حتی با یکی از معروفترین نویسنده های داستانهای علمی ـ تخیلی (ری برادربری) انجام داده هستش...
اون با فضانوردان تقریبا زندگی میکنه و با مشکلات و خوشیهاشون شریک میشه.
یک مرد... داستان زندگی یک مبارز یونانی علی حکومت دیکتاتوریه یونانه... شکنجه ها و عذابها و در نهایت مرگش.
جین ایر... داستان زندگی یه دختر جوونه که توی یه شبانه روزی تعلیم میبینه و به صورت معلم سرخونه به خونه ای میره و بعد عاشق صاحب خونه و اربابش میشه اما درست روز عروسی... عروسی بهم میخوره و ....
شرکت... اگه کارهای جان گریشام رو خونده باشین میدونین که تماما درباره وکیلهاست... یه وکیل جوان به استخدام شرکتی در میاد و بعد متوجه میشه که این شرکت یه جور سرپوش برای کارهای مافیاست.
موکل ... یه پسر نوجوان شاهد یک قتل میشه و بعد ماجراهایی که براش پیش میاد...
مسیح باز مصلوب... ماجراهای کتاب در یونان میگذره... در یه دهکده مردم هر سال تاتری رو اجرا میکردن درباره زندگی حضرت مسیح... و برای نقش حضرت مسیح اون سال جوونی رو انتخاب میکنن و به خاطر این انتخاب زندگی اون جوون کاملا دگرگون میشه ... حس میکنه که حالا که باید نقش اون حضرت رو بازی کنه پس نمیتونه مثل همیشه رفتار کنه ... و باید مثل عیسی باشه.
نان و شراب... داستان زندگی یک انقلابی ایتالیایی است که علیه دولت دیکتاتور و فاشیست ایتالیا مبارزه میکنه و از اونجا که تحت تعقیبه... لباس راهب ها رو میپوشه و به دهکده ای میره که زادگاهش بوده اما به دلیل سالها دوری کسی اونو اونجا نمیشناسه... و سعی میکنه کشاورزها و مردم عادی رو تحت تاثیر عقایدش قرار بده و ...
[QUOTE]تمام اتفاقات و رویدادهایی که در طول داستان پیش میآید برخواسته از یک هدف مشخص انقلابی سیاسی است. منتها موارد دیگری چون عشق و نفرت و بیداری دینی و...نیز پیش میآید. اما یادمان نرود که تا آخر داستان همه این اتفاقات در سایه رسیدن به هدف مشترک رخ میدهد. و البته همین رویدادها است که شخصیت "خرمگس" را کاملتر و پخته تر میکند. او همچنان به مبارزه اش ادامه میدهد اما نه مثل گذشته بلکه با شوخ طبعی تلخی که برآمده از رویدادهای گذشته است. افق سیاسی او گسترش میابد و به حوضه های دین، عشق نفرت و ... میکشد. برای همین او یک مبارز واقعی میشود نه یک مبارز ناپخته احساسی
نگاه به رمان نگاهی سطحی نیست دوست عزیز. در رمان بدون اینکه شخص شعار و بیانیه بدهد برشی از زندگی واقعی را در جلو شما قرار میدهد. در رمان نویسنده نظر نمیدهد بلکه به تصویر میکشد تا تو خودت عمیقا بفهمی.کار خوبی میکنی
البته به نظر من هر کسی نمیتونه با این کتاب ارتباط برقرار کنه اما تو که کویر رو دوست داری حتما میفهمیش
سعی کن مثل یه رمان بهش نگاه نکنی تا عمقش رو بهتر بفهمی
خب منم نمایشنامه را خوندم و فیلم را ندیدم. البته اینبار فیلم باعث معروف شدن این نمایشنامه شد!
البته اگه قضیه توضیح دادن به اون معنا باشه خوب همون رومن رولان اذیتم می کنه
توی داستان بابالنگ دراز منظورم توصیف زیادی نبود منظورم کش دادن بیش از حد بعضی از قسمت ها بود
اره اگه دیده باشید 2 تا تاپیک هست که اقای ماریو کتاب های کم حجم را توش تایپ کرده من خودم کتابشو ندارم اما اگه گیر اوردم شروع می کنم تا با کمک هم تایپش کنیم
جین ایر را می گن شاهکار شارلوت برونته شناخته شده
چیز جالبی که توی کتاب بهش اشاره می شه اون روح عظیمیه که در همه ما وجود داره و به کم اون مشکلات را تحمل می کنیم . قسمت هایی که کشیش سعی می کنه عقیده های خودشو یک جوریبه جین تحمیل کنه جالبه .
اما به نظرم زیاد جالب تموم نشده و صحنه های عاشقانه اش هم خیلی سرد و دوره .
نان و شراب را هم خیلی وقت پیش خوندم موضوعش درست یادم نیست اما وقتی خوندم خیلی خوشم اومد از اون کتاب هایی بود که به نظرم بهتر یک وقتی حتما واسه خوندنش گذاشت
یک ارتباطی با رمان دانه زیر برف داره یکیشون در ادامه اون یکی نوشته شده دانه زیر برفم کتاب قشنگیه
از بالزاک دو تا کتاب خوندم
یکی کتاب زنبق دره شاید سبک نوشتنش یک کم سخت و کند باشه و اذیتتون کنه اما به نظر من واقعا محشر بود واقعا کتاب قشنگی بوداز کتاب هایی بود که به نظرم خوندن هر صفحه اش نیروی زیادی از ادم می گرفت و فوق العاده پرمعنا بود .
خیلی زیبا یک مادر فداکار را با تمام دغدغه هاش و رنجهاش نشون می داد . اون بعد حیوانی انسان که نهایتا به خاطر وسوسه بر شرافت ادمی غلبه می کنه . بردباری که در وجود ما هست تا به کمک اون گناهان عزیزانمونا تحمل کنیم چون می دونیم بهشون رضایت خاطر می ده .
برای من واقعا داستان جالبی بود
اون یکی هم " دختر عمو بت " بود
داستان در مورد پیردختری که با کمک به یک پسر جوون بالاخره اونا به خودش متعهد می کنه ولی بعد یکی از دختران جوان فامیل او پسر را از چنگش در می یاره و بت هم به انتقام جویی بلن می شه
نمی دونم داستان برای من خیلی ملموس نبود بد نبود اما خوب خوب تموم نمی شد برای منم خیلی بیگانه بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)