دارم دیوونه میشم این بندش کار نمیکنه
درایور یو اس بی رو نمیشناسه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دارم دیوونه میشم این بندش کار نمیکنه
درایور یو اس بی رو نمیشناسه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما C رو نگه دار و کابلو وصل کن به گوشیت.... تو Device manager زیر قسمت USB یه w810 sony ericsson اضافه میشه....اونو unistal کن بعد بذار سیستم خودش سرچ بده و درایور USB رو پیدا کنه
سلام ، ناصر جان اگه ممکنه مشخصات سخت افزارب سیتمی رو که باهاش با فون ایکس آلفا کار کردی برام بگذار مشخصات کاملش رو مثل مادر بورد رم سی پی یو و گرافیک و اینا فکر میکنم توان سیستم و سرعت در گاه یو اس بی تو عملکرد این نرم افزار تاثیر داره ممکنه مشخصاتش رو برام بگذاری ؟!
ارتباطی به نوع سیستم نداره !!! البته اینو بدون که ویندوزهای غیر اورژینال خیلی اذیت میکنه...
من واسه یاددادن به دوستم که ویندوز غیر اورژینال داشت جونم در اومد که USB گوشی رو بشناسه که آخرش هم نشناخت و مجبور شدم یه ویندوز اورژینال روش نصب کنم که سریع در نیم سوت بالا اومد و عملیات هک رو با موفقیت انجام دادیم .....
بهتره سیستم عاملت رو چک کنی یا عوض کنی
به اموزش حمید جان تو صفحه ی اول رجوع کن....قشنگ تو یه قسمت درباره ی usb توضیح مفصلی داده
خدای من!!
سیستم خودش سرچ میکنه اما پیداش نمیکنه من خودم بهش ادرس اون فایل inf رو مدیدم نمیشناستش میگه نمینونم نصب کنم از همون طریق که گفتی تو کنترل پانل هم رفتم درایور 810 که شده بود مثل یه علامت سوال زرد رنگ اونم باز کردم و خواستم آپدست درایور کنم بازم نشناخت
نمیفهمم
ویندوزم هم خوبه!
دوستان یه سوال ازتون داشتم من گوشیمو که مشکل پیدا کرده بود بردم فلش کردن الان شماره سریالش اصلی شده(منظورم اینه که با جعبه و زیر باطری یکی شده) ولی چون سیم کارتم ایرانسل هستش مشکلی ندارم و راحت کار میکنه ولی یه چیزی هستش که با فلش کردن هم رفع نشده اونم این نوشتست .(زمانی که گوشی رو به برنامه phone xs وصل میکنم این پیغامو میده)
warning:imei name does not match gdfs name
معنی این gdfs چیه ممنون میشم راهنماییم کنین و بگین که چی کار باید کرد این نوشته دیگه نباشه و درست بشه.
Last edited by jack_panosyan; 05-04-2007 at 01:29.
در ادامه برنامه توی سی دی گوشی pc suite رو نصبیدم گفتم شاید درایور مناسب رو بریزه . ریخت و وقتی گوشی رو میزنم بهش تو همون قسمت یو اس بی ها که تو دیوایس منیجر هست اسم گوشی رو مینویسه و میشناسه ولی وقتی میخام با آلفا6 کار کنم چون سیم کارت رو در میارم مجددا نمیشناسه!
هل من ناصر ینصرنی من آل کلوپ 810
![]()
حامد جان كمك
نرم افزار 8.53 دوربين نصب كردم زوم دوربين از كار افتاد چي كار كنم فايل بهتري سراغ دارين كه اين اشكالو نداشته باشه. من اين فايل رو از تاپ سوني گرفتم كه نوشته بود مخصوص سي آي دي 49
سلام ، درسته این که درایو سو اس بی رو نمیشناسه مشکل سیستم و عامل میتونه باشه نه سوالی که من از ناصر کردم برای این بود که وقتی میخوای با فون ایکس بدون فلش مین و از طریق اف ایکس و هک لودر رو گوشی منو بریزی ( این روش امن تریبن روش برای گوشیهای چنج شده هس ) بعد از حدودا 10 20 دقیقه تو قسمتی wating to reconect گوشی روشن میشه و به حالت ترنسفر مد میره من هر چند دقیقا از جزییات کار این برنامه مطلع نیستم منتها حدس میزنم این باید به خاطار مشخصات و ضعف سخت افزار سیستم من باشه که احیانا پهنای باند یو اس بی کمه یا تونایی پردازش سی پی یو و ...
.
برای همین از ناصر که این کار رو انجام داده بود و موفق شده بود سوال کردم که چی بوده سخت افزارش ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)