من درقسمت پروفسور گیر کردم چه کنم؟
من درقسمت پروفسور گیر کردم چه کنم؟
ابتدا استوانه هاي زرد رنگ اونجايي كه ولف نشسته رو ميزنيمن درقسمت پروفسور گیر کردم چه کنم؟
بعد يه دمو نشون ميده و حالا بايد گلوله هايي كه در پايين محل استقرار ولف هستن رو با نيروي خودت بلند ميكني و
ميبري بالا ول ميكني رو زمين تا بشكنند
بعد از اتمام شكستن گويها يه دمو نشون ميده و ولف مياد روي يه صندلي پرنده با هم بجنگيد
بايد با نيروي تلپاتي خودت بري پشتش و اون كپسولهاي زرد رنگ پشت صندلي رو بزني تا بميره و مرحله تموم بشه
در ابتدای مرحله 3 درها به سرعت بسته می شوند چکار کنم؟
یه عکس بذاری بد نیست
ولی میتونی با نیروی تلپاتی درها رو باز کنی
اگه جوابتو نگرفتی یه عکس بذار
موضوع جدید: کمک در یک مرحله از Infernal
من توی مرحله ای هستم که اولین بار باید از teleportation استفاده کنم ولی دقیقا نمیدونم باید چکار کنم اگه در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
در مرحله سوم ماشین پروفسور که میره رو قطار چطور می شه رد کرد؟(ماشین پروفسور= گوی)
یه توضیح بیشتری در رابطه با اون مرحله بدهموضوع جدید: کمک در یک مرحله از Infernal
من توی مرحله ای هستم که اولین بار باید از teleportation استفاده کنم ولی دقیقا نمیدونم باید چکار کنم اگه در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
اگر عکس بذاری هم که بهتره
شما هم یه توضیح بیشتر بدهدر مرحله سوم ماشین پروفسور که میره رو قطار چطور می شه رد کرد؟(ماشین پروفسور= گوی)
تا اونجایی که یادم میاد ماشینی نمیره روی قطار
حالا اگه یه عکس بذاری بهتره
مرحله ای که اولین بار از نیروی تله پاتی میخواد استفاده کنه بعد از اون که به طبقه دوم میره
متاسفم
با این توضیح که نصف خط هم نمیشه نمیتونم کمک کنم
اگه یه عکس میذاشتی یه چیزی
اینم لینک عکس مرحله ای که برای اولین بار باید از تله پاتی استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by PROSPPECH; 29-09-2007 at 03:01. دليل: اضافه کردن عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)