ميشه هارد xbox360 elite را روي مدل premium نصب كرد.![]()
ميشه هارد xbox360 elite را روي مدل premium نصب كرد.![]()
Last edited by spiderm@n; 30-05-2007 at 14:21.
سلام من فقط میدونم ماکروسافت قرار تا چند وقته دیگه تولید انبوه هارد های 120 گیگ رو برای X360 شروع کنه![]()
آقایان لطفا PS3 رو با X360 مقایسه نکنید. آخه کدوم کسی توی این فروم PS3 داره؟ فوقش 5 نفر. در مورد گرافیک هم Game Spot رو که همه قبول دارید. برید قسمت مقایسش بعد مقایسه ی این دو کنسول از نظر گرافیکی رو بخونید به امتیاز های بالاشم دقت کنید. Wii از نظر گرافیکی که .......... حالا یه سری می گن گذاشت زمان باعث شکست X360 میشه اما نمی بینن که توی آمار های سایت ها روز به روز فروش PS3 کمتر میشه. تازه بعد از 6 یا 7 ماه X360 توی ایران و چند کشور دیگه جا میفته پس حالا حالا ها X360 شکست نمی خوره
من هم باهات موافقم من 2ساعتی میشه 360 گرفتم وقتی gow رو گذاشتم فقط تا نیم ساعت انگشت
به دهن مونده بودم![]()
![]()
![]()
من میگم هرکی بره ps3 بخره پولشو ............
من همچنان منتظرم GoW 2 بیاد تا اون غول مکانیکی که تو شماره یک بود و اخرش فقط از دستش در رفتیم پدرش رو در بیارم![]()
مطمئنی ؟؟
تاریخه انتشارش کی؟
MGS4 برای 360 میاد
MGS 4 برای 360 ممکنه بیاد ولی حال نمیده بگم چرا ؟ چون مثل این می مونه تو Gears of War رو توی PS3 بازی کنی
GOW
By: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genre: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: TBA
mgs هم شایعه شده که قرار برای 360 رلیز بشه![]()
امتحان نکردم ولی اینها چه کاریه آخه؟! بابا دستگاه را بخرید حال کنید دیگه![]()
مال من که بدون فن فعلا خوب کار می کنه البته کنارش یه پنکه گذاشتم تا خودم و دستگاه داغ نکنه! (شوخی کردم برای خودم گذاشتم چون پنکه و کولور با هم ....)تو رو دستگاهت nyko گذاشتی یا بدون فن هم خوب کار میکنه
البته این X360 که خریدم برای بار دوم هست! قبلا یدونه داشتم که فروختم اون داغ می کرد و حتی یک بار دیویدی بازی را شکوند!!!!!!!! خیلی وضعش خراب بود همون موقه ها بود که تازه هم اومده بود 600 تومان پولش رو داده بودم!
حال دادن که حال میده ولی این شایعه هست! (فعلا شایعه هست)
اما اینو بدون که وقتی برای 360 بیاد PS3 بازها اشکشان در میاد طوری که سیل ps3 شونو می بره!!!
هر وقت خریدی ما رو بی خبر نذارکمی بالا میگه ولی چون تو اونو تایید میکنی باشه
احتمال خیلی زیاد بعد ظهر استادش میکنم و به جمع 360 ها مپیوندم![]()
تو خرید بازی هم می تونم کمکتان کنم!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)