اما من تونستم با m600 دم گوشي 6131 نوكيا را هك كنم و تمام گزينه ها روش كار كرد.
فكر كنم اين برنامه فقط نميتونه سيمبين سري 60 را درست هك كنه.و java را به راحتي هك ميكنه.
اما من تونستم با m600 دم گوشي 6131 نوكيا را هك كنم و تمام گزينه ها روش كار كرد.
فكر كنم اين برنامه فقط نميتونه سيمبين سري 60 را درست هك كنه.و java را به راحتي هك ميكنه.
آقا من گوشيم n80 هستش ولي file zip رو باز ميكنه چي كار كنم؟
با چه گوشي اي رو اينا كار كردي ؟نوشته شده توسط shalakhtehall_01367 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابا من اين برنامه رو install كردم اما گوشيم n80 روي 7375 امتحان كردم جواب نداد؟ يعني conect شد اما وقتي مي رفتم روي image. contact.mp3. داخل ميرفت اما سريع بيرون ميومد چي كار بايد بكنم؟
دوست عزیز این برنامه رو نوکیا به درستی کار نمیکنه.معمولا فقط میتونی دفتر تلفن طرف رو ببینی.
بر روی n70+n72 تست شد.جواب نداد.
نتایج:بر روی سری (n) کار نمیکنه؟
عجب..........
بابا خودتونو خسته نکنین دیگه تا اینجا معلوم شده رو چه گوشی هایی کار میکنه مطلب جدید بگین.
سلام
خدمت دوستان عرض کنم با این برنامه گوشی های جاوا خیلی راحت تر از گوشی های سیمبین هک میشن چون نقاط آسیب پذیر بیشتر دارن.کلا همینطور.
منم امتحان کردم...جواب داد...
البته برنامه Blooover هم هست که اینی که دوستان معرفی کردن قویتر و بهتر...
خواهشن پاي اين برنامه BLOOOVER را ديگه وسط نكشيد كه هيچ هنري نداره و فقط اسم هك كردن موبايل را با خودش يدك ميكشه.تو چنتا تايپيك هم درباره اين برنامه بحث شد كه هيچ كدوم به نتيجه نرسيد.
من با Blooover هم کار کردم و تونستم Log گوشیه طرف رو بیرون بکشم.در کل نسبت به این برنامه ضعیف تر.خواهشن پاي اين برنامه BLOOOVER را ديگه وسط نكشيد كه هيچ هنري نداره و فقط اسم هك كردن موبايل را با خودش يدك ميكشه.تو چنتا تايپيك هم درباره اين برنامه بحث شد كه هيچ كدوم به نتيجه نرسيد.
خیلی عالی بود من با z3 و V3X تستش کردم .
بسیار ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)