نخیر دوست عزیز در ایام نوروز در جدول پخش سیما آثاری از این کارگردان بزرگ دیده نمیشود
نخیر دوست عزیز در ایام نوروز در جدول پخش سیما آثاری از این کارگردان بزرگ دیده نمیشود
در مورد هیئت منصفه فراری چیزی نمیگید؟
باید تکرارشم میدیدم تا همه چیزو متوجه میشدم.
ولی واقعا دوبلش عالی بود.به خصوص اسماعیلی (دمش گرم).صدای gene hackman رو اجرا میکرد.
سلام به همه
ببخشید که دفعه قبل ندونسته انگلیسی نوشتم.
خیلی خوشحالم که تو این بحث شرکت کرده ام.
موردی که می خواستم روش تاکید کنم تو فرق فیلمها ی تلویزیونی و فیلمهای سینمائیه.
صدا وسیما با اینکه چند ساله فیلمهای خوبی پخش میکنه ولی به نظر من کار خیلی مهمی نمی کنه.
چون اکثر فیلمهای پخش شده رو میشه از راههای دیگه (-dvd-cdماهواره-......) پیدا کرد و بدون سانسور دید.
چیزی که مهمه پخش فیلمها و سریالهای تلویزیونیه که به این راحتی نمیشه پیداشون کرد.
من خیلی وقت بود که می خواستم هنرپیشه های سریالهای انگلیسی (BBC) رو ببینم ولی نه از صدا و سیما و نه ماهواره نه ویدئو کلوپ نمی تونستم تهیه کنم برای همینم از نظر من فیلم قهرمانان میتونه بهترین باشه.
امیدوارم تعطیلات به همه خوش بگذره
موفق باشین.
صدای gene hackman اسماعیلیه؟؟؟؟؟
من فکر میکردم اسماعیلی همون صدای کسلر تو ارتش سریه.
بچه ها این هیات منصفه ی فراری رو قبلا نداده بود؟؟؟به طرز عجیبی داستانش برام اشنا بود.مطمئنم قبلا دیده بودم.
حالا توی تلویزیون بود یا جای دیگه مطمئن نیستم...
راستی شینوبی رو دیدید...واقعا قشنگ بود...چه جلوه های ویژه ای داشت...ایرانی ها یاد بگیرن...
فیلم باغهای کندلوس عجب فیلم معرکه ای بود یه داستان عاشقانه آرام با بازیهای دوست داشتنی بازیگرانش .
فیلنامه فیلم بسیار حساب شده نوشته شده بود . من از دیدن این فیلم خیلی لذت بردم.
هیئت منصفه فراری به نظر من هم خیلی آشنامی زد . منم احساس میکردم یه جایی دیدمش . در مجموع فیلم خوبی بود با داستانی جالب . البته به نظر من تا حد زیادی میشد پایان غیرمنتظره فیلم را حدس زد . جان کیوزاک در این فیلم عالی بود
خداييش فيلم قشنگ با دوبله عالي ترجمه زيبا فقط فقط ايميشن ماشين ها !!
ما رفتيم Dvd رو بخريم متاسفانه دوبله سينما يك كه پيدا نميشه حيف واقعا ....
فيلمه هيت منصفه فراری به نظره من يکم سوژش سوخته بود
فيلمه شبکه 4 باغ هايه کندلوس هم به نظرم فيلمی خيلی آرام اما بسيار قشنگ بود
وقتی همه خواب بودند ارزش ديدن داره؟برم خونه نگاه كنم؟؟؟
الان فيلمه برمودا رو ديدم همچين فيلمه قشنگی نبود من که خوشم نيومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)