سلام
می خواسنم بدونم چه عناویی از سری Resident Evi برای PC منتشر شده؟
سلام
می خواسنم بدونم چه عناویی از سری Resident Evi برای PC منتشر شده؟
از شماره یک تا پنج همشون واسه پی سی هست.
سلام
کجا میتونم نسخه ریمک شده ی بازی رو پیدا کنم. اینجا یعنی کرج جایی ندیدم که داشته باشه . دوستان ادرس جایی که نسخه HD بازی رو داشته باشه داره بم بده
ممنون میشم با تشکر...
این بازی در سال 2001 واسه PS2 و در سال 2004 برای GC اومده. حالا کدوم یکی رو میخوایی؟ اون زمون مگه HD هم داشتیم؟![]()
مثل اینکه تو باغ نیستی حاجی.......!!!
بازی RE4 و RE Code Veronica همین امسال ریمیک شدن برای Xbox360 .
RE4 روی دیسک اومده ولی من ورونیکا رو ندیدم.....
ورونیکا فکر کنم فعلا فقط رجیون NTSC-J هستش ...
..Holy sh
پ آخه این رو الان میگن؟! بعد از دو ماه! آههههههههههه
فعلا یه تورنت ازش پیدا کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش نزدیک سه گیگ هست! سیدش خیلی کم هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش : از اونجایی که بازی پنج تا زبان اصلی اروپایی رو ساپورت میکنه به نظر میاد که ورژن PAL هست! هووووووووورا
ویرایش : خبرای جدید :
RESIDENT EVIL CODE : Veronica X (HD Version) [PAL]i
Release date : 27/09/2011
Developer : CAPCOM CO,. LTD
Publisher : CAPCOM CO,. LTD
Genre : Action & Adventure
The Games on Demand version supports English, French, Italian, German, Spanish. It has been 3 months since the destruction of Raccoon City. Claire Redfield travels to Europe in search of her brother. Claire infiltrates the Paris laboratory of Umbrella Corporation, but is captured after a heated gun fight. The captured Claire is then sent to Rockfort Island, but shortly after her arrival the island is attacked! Amidst the chaos, a horde of zombies are released! Can Claire escape the horrors of the island?
منبع و تصاویر بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Squall Leonhart; 04-12-2011 at 00:59.
شما خودت دانلود کردی ؟
کار می کنه؟ رو کنسول های پال؟
بله پال هستش
+
فرید من احساس میکنم که تو زیاد به این Claire توجه میکنی
اون عکس چیه موقع تیراندازی شیرجه زدی گذاشتی اونو من انداختم کی دست تو افتاده با ناموس مردم چی کار داری تو![]()
آقا من این رو دانلود کردم. فقط روی کنسول های جی تگ شده کار میکنه. کنسول من جی تگ شده هست خیلی راحت اجراش کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)