Raid 0به نظرم با سه هارد ریسکش بالاست چون اگر یکی از هاردها خراب بشه کل اطلاعات نابود میشه.
Raid 0به نظرم با سه هارد ریسکش بالاست چون اگر یکی از هاردها خراب بشه کل اطلاعات نابود میشه.
نه اونقدر بالا ... هارد دیسک ها به این سادگی خراب نمیشن، به علاوه بالاخره هر کسی که سراغ RAID0 میره چنین ریسکی رو در هر صورت کرده و این احتمال رو در نظر گرفته.
من یه هارد 500 سامسونگ f3 دارم و میخوام یه هارد دیگه مثل این بخرم و RAID 0 کنم اما دوستم که 1 سالی میشه از این RAID استفاده میکنه میگه که باید از کارت رید استفاده کنی چون کنترلر خود مادربرد بعد از مدت کمی مشکل براش پیش میاد و سیستمت دایما هنگ میکنه چون خودش این مشکل براش پیش اومده و مجبور شده کارت رید بخره ( البته مادربردش برای 3 سال پیشه و چیپ ICH9R داره ولی مین برد من نسبتا جدیده و چیپش ICH10R )
خودم هم یه بار تو فروم دیگه خوندم که این مشکل برای بعضی از دوستان بوجود اومده
حالا میخواستم بپرسم این مشکل تا چه حد جدیه ؟
دوستانی که هارداشون رو رید کردن تا حالا به همچین موردی برخوردن ؟
نه دوست من ... مشکلی نیست. من و خیلی از دوستان همینجا با کنترلر مادربرد RAID0 کردیم و سیستم کاملا هم در مرور زمان پایدار بوده . مشکل دوستتون احتمالا از چیز دیگه بوده نه کنترلر.
ممنون که جواب دادین
یه سوال دیگه :
با رید این دو تا هارد میشه به این سرعتی رسید که شما اینجا بهش رسیدین (یعنی 250 ) ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورتون تست SSD هست ، [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ، که خیر. با هیچ HDD به این نمیشه رسید. اگه منظورتون تستی است که با همین هارد سامسونگ F3 گرفتم، [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ، بله، می تونید انتظار داشته باشید بهش برسید و حتی نتایج بهتری هم بگیرید.
سلام من 2 تا هارد 500 WD 32 MG buffer دارم.مین هم asus p6t هستش.الان یکی از هاردا رو fdisk کردم و win 7 روش نصبه.اما اون یکی هنوز خامه و fdisk هم نشده.میخوام RAID کنم.میشه راهنمایی کنید؟
مرسی
آقا كمك كنيد من درايور اين هارد و چطوري نصب كنم؟ Adaptec SCSI Card 39320A-R
چرا كسي جواب نميده؟![]()
کسی نرم افزاری برای مانیتور کردن دمای هارد در حالت رید می شناسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)