تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1199 از 1320 اولاول ... 199699109911491189119511961197119811991200120112021203120912491299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,981 به 11,990 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم

2. این کاربر از CAPITAN MAC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
    خیلی خوبه .سرعتم 8 مگابیت هست

4. این کاربر از ruslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

من 2 تا 7 گرفتم سرعتم 16 هست

6. 2 کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم

الان دیدم رفته سیم کارت رو سوزونده در صورتی که سند پیش ماست

سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟

الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.

الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
    Last edited by محمد7966; 28-12-2019 at 22:14.

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

احتمالا سیمکارتت، قدیمی ۳جی بوده
    اونم رفته رایگان، ۴جی کرده، چون هنوز سیمکارت رو روشن نکرده تماس شما فوری قطع میشه...
    و اینکه راستش من نمیدونم سند چیه دقیقا اما مالک خط با کارت ملی، کارش انجام میشه... (با سند کاری انجام نمیدن)
    فکر کنم کاری ازدست شما بر نمیاد، خط و اسم اون شخص هست و مالک قانونی حساب میشه
    شاید با شکایت بتونید کاری انجام بدید که اونم به هزینه هاش میارزه؟
    Last edited by ShadowDragon; 28-12-2019 at 23:32.

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم

سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟

الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.

الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
    سندی که شما داری کاغذه بی خاصیتیه و اصلا همراه اول خودشم قبولش نداره
    اونو اتیشم خودش زد برات مهم نی اصل مالکیت و اسم کدملی خود مالک سیمکارته
    اگه مالیکت رو تغیر ندادی دیگ کاری از دستت بر نمیاد باید
    سعی کن ی جوری ادرسشو گیر بیاریو مالکیت رو ازش بگیری ب خیر و راحتی خوشی تموم شه بره اگ سیریش بود سعی کن ی جور چرپ زبونی یا پولی چیزی خرش کنی
    درصورتی که نتونسی بگیری باید بری شکایت کنی بری همراه اولی بیای بری بری برگردی بیای و ..... اینقد داستان در بیاری تا بتونی ثابت کنی خط برای خودت بوده یه تایمی (13 سال)و شما سال 85 پول رو پرداخت کردی (با اثبات سند و رسیدی چیزی)
    شکایتم کنی چون خودت مقصر بودیکلاهتو سفت نگرفتی دادگاه و اینا هم چون مالک قانونی رو میشناسه اصلا زیاد چپشم نمیگیره پروندتونو باید خودت زرنگی به خرج بدی یجوری بتونی ثابتش کنی ک خط برای خودته و داره اخاذی میکنه ازت و ...

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

میتونستی قبلش به مرکز تماس همراه اول زنگ بزنی و بری یه دفتر نماینده همراه اول که گرید A هس مشکلت بگی و یه فرم تعهد بهت میداد و خط به نامت میشد فقط یه مشکلی که داره البته شاید الانه نباشه اینکه اگه صاحب قبلی بره درخواست بده دوباره خط بهش برمیگرده( ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره) (برای تلفن ثابت هم اگه بنامت نباشه سند خونه رو ببری بنام میزنن بدون تایید صاحب قبلی ولی اونم همون مشکل همراه اول رو داره)
    الان هم بهتره یه تماس با 9990 بگیری مشکلت رو بگی و اصرار کنی خط رو لازم داری اگه قبول کردن بری نماینده گرید A و خط رو بنام بزنی _ برای این میگم قبلش زنگ بزنی چون بعضی از نماینده ها اصن توجیه نیستن و فورا میگن نمیشه
    Last edited by Dr Nima; 29-12-2019 at 10:18.

14. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنه

البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
    و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون

16. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنه

البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
    و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون
    دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هست

این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.

البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد
    Last edited by محمد7966; 29-12-2019 at 18:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •