امروز هم گذشت و برگ سفید من نیومد
فردا ظهر میرم پلیس +10 المثنی میگیرم
امروز هم گذشت و برگ سفید من نیومد
فردا ظهر میرم پلیس +10 المثنی میگیرم
در اخر می تونم برای دوستان ارزوی موفقیت داشته باشم و ایشالا همگی این دوره رو به سلامتی و خوشی سپری کنید و ایشالا در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشید . ایشالا اگه عمری بود بعد آموزشی به اینجا سر میزنم و تجربیات و چیز هایی که به درد دوستان بخوره رو در اختیارشون قرار می دهم . یا علی
ماله من امروز ظهر اومد
سپاه-شهدای کرمانشاه-2 دی
هرچند من 2 هفته پیش از پلیس + 10 گرفته بودم
شما هم برو بگیر و تکلیفت رو زودتر مشخص کن![]()
نظر شخصي من اينه كه استفاده نكني از پارتيت![]()
سلام یعنی شما هنوز نمیدونی کجا افتادی؟!من چهارشنبه دوهفته پیش رفتم المثنای برگه سفیدمو گرفتم و امروز ساعت 2.5 بعدازظهر هم اصل برگه سفیدم اومد (البته سفید نبود آبی بود!
)
ببخشید، با پست سفارشی اومد یا انداخته بودن زیر در؟؟ از حیث مطلب با المثنی فرق داشت؟ (چیز جدیدی بهش اضافه نشده بود؟)
دوستان یه سوال:
توی برگه سفید المثنای من، آدرس محل مراجعه رو،
اصفهان - دروازه شیراز - بزرگراه شهید وحید دستجردی - جنب پل راه آهن - شهرک آزمایش نوشته بود،
اما توی اصل برگه سفید که امروز برام اومد آدرس محل مراجعه رو،
استان یزد - شهرستان یزد - میدان صنعت - 18 کیلومتری جاده خضر آباد - آموزشگاه خاتمی یزد نوشته بود!
حالا به نظرتون فرقی هم میکنه من کجا برم؟!
خوب یه تفاوتشو که پست قبل گفتم اما تفاوت دیگه اش تاریخ اعزام بود که این دفعه 2/10 خورده. تفاوت دیگه ای نداره.
ضمناً پستش هم که مثه همون برگه سبز بود دیگه پستچی در زد رفتیم ازش گرفتیم!
راستش رو بگم خیلی اهمیتی نداره برام. هر جایی که باشه بایدم برم دیگه. کاره دیگه هم می تونم بکنم؟
بعد هم دوستان گفتن 15 روز مونده به تاریخ اعزام میاد در خونه. الان که نیومد کمی نگران شدم
حدس خودم اینه که چون ساکن تهران هستم و لیسانس، پس یا 01 میفتم یا اراک مالک اشتر![]()
جهاد رفتم
متاسفانه ندارند
جواب سوال دومم رو کسی نمیدونست؟
یا مثلا میتونم توی یه رشته دیگه برم دنبال امریه؟مثلا مخابرات(چون مدارک مربوط به سیستمهای شبکه رو دارمCCNA)؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)