تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1199 از 1759 اولاول ... 1996991099114911891195119611971198119912001201120212031209124912991699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,981 به 11,990 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا خودتو چرا اذيت ميكني؟ مگه نميگي شايد 1 سال ديگه adsl بگيري؟ خب شما همون موقع كه Adsl گرفتي مودم هم بگير چون تا 1 سال ديگه كلي مدل جديد و با قيمتهاي بهتر و كارآيي خيلي بالاتر ميتوني پيدا كني. اما اگه ميخواي الان بخري شما بودجه و اينكه دقيقا قراره با وايرلس چيكار كني رو بگو تا دوستان برحسب اونها بهترين مودم رو معرفي كنن

در حال حاضر بهترين برندهاي مودم وايرلس در بازار به ترتيب كيفيت اينا هستن:

1- Linksys

2- Asus

3- TP-Link (اليته چند مدل جديدي كه اخيرا وارد بازار شدن نه همه شون)
    Last edited by urumchi; 10-05-2011 at 02:37.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

آقا خودتو چرا اذيت ميكني؟ مگه نميگي شايد 1 سال ديگه adsl بگيري؟ خب شما همون موقع كه Adsl گرفتي مودم هم بگير چون تا 1 سال ديگه كلي مدل جديد و با قيمتهاي بهتر و كارآيي خيلي بالاتر ميتوني پيدا كني. اما اگه ميخواي الان بخري شما بودجه و اينكه دقيقا قراره با وايرلس چيكار كني رو بگو تا دوستان برحسب اونها بهترين مودم رو معرفي كنن

1- Linksys

2- Asus

بودجه 40-70
    xbox+pc به صورت ppoeلپ تاپ به صورت وایرلس
    الان هم دارم از سرویس وایرلس استفاده می کنم و می خوام به عنوان راوتر ازش استفاده کنم
    اما خیلی برام مهمه که بعدا هم بتونم به عنوان مودم ADSL ازش استفاده کنم و نیاز به پول دوباره دادن نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

1- Linksys

2- Asus

نه دوست عزيز
    من اولم گفتم كه گير adsl مودم هست و الا تا حالا گرفته بودم
    من گفتم به وايرلسش شايد 1 ماه ديگه شايد 6 ماه ديگه نياز داشته باشم ولي ميدونم بالاخره نياز خواهم داشت
    من الان يه پي سي قديمي دارم كه حتي ورودي شبكه هم نداره
    من اگه با توجه به نياز الانم بخوام خريد كنم يه مودم تك پورت 20 30 تومني كافيه ولي تير ماه يه سيستم جديد ميخوام بخرم قبلي رو هم نگه ميدارم پس به يه 4 پورت نياز خواهم داشت
    بسته به شرايط مالي پاييز يا لپ تاپ ميخرم يا موبايل كه عملا جفتشون وايرلس دارن
    دم دماي عيد هم يه تي وي 2012 كه اونم وايرلس خواهد داشت
    حالا اگه شما باشين رژيم جيبتون رو چجوري مي چينين ؟
    60 تا 70 تومن سقف هزينه اي هست كه ميتونم بكنم
    وايرلس رو هم براي شير فايل و اينترنت رو لپ تاپ يا موبايل و شير فيلم هاي اچ دي به بالا روي تي وي و يه جورايي دور زدن بلوري پلير ميخوام

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه دوست عزيز
    من اولم گفتم كه گير adsl مودم هست و الا تا حالا گرفته بودم
    من گفتم به وايرلسش شايد 1 ماه ديگه شايد 6 ماه ديگه نياز داشته باشم ولي ميدونم بالاخره نياز خواهم داشت
    من الان يه پي سي قديمي دارم كه حتي ورودي شبكه هم نداره
    من اگه با توجه به نياز الانم بخوام خريد كنم يه مودم تك پورت 20 30 تومني كافيه ولي تير ماه يه سيستم جديد ميخوام بخرم قبلي رو هم نگه ميدارم پس به يه 4 پورت نياز خواهم داشت
    بسته به شرايط مالي پاييز يا لپ تاپ ميخرم يا موبايل كه عملا جفتشون وايرلس دارن
    دم دماي عيد هم يه تي وي 2012 كه اونم وايرلس خواهد داشت
    حالا اگه شما باشين رژيم جيبتون رو چجوري مي چينين ؟
    60 تا 70 تومن سقف هزينه اي هست كه ميتونم بكنم
    وايرلس رو هم براي شير فايل و اينترنت رو لپ تاپ يا موبايل و شير فيلم هاي اچ دي به بالا روي تي وي و يه جورايي دور زدن بلوري پلير ميخوام
    در اینصورت اگر طبق این برنامه بخواید پیش برید بهتره همون مدلی که گفتم بخرید چون این مودم ها افت قیمتشون رو کردند و تا سال دیگه زیاد ارزون نمیشند و ارزش نداره یک مودم معمولی بگیرید و بعدا این مودم رو بخرید. چون مودم معمولی دیگه بدردتون نمیخوره.
    بهتره 300 Mbps رو بخرید چون وایرلس در عمل از نصف کمتر کارایی داره مثلا برای 54 میشه حدود 25 یا برای 150 میشه زیر 75 .

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

در اینصورت اگر طبق این برنامه بخواید پیش برید بهتره همون مدلی که گفتم بخرید چون این مودم ها افت قیمتشون رو کردند و تا سال دیگه زیاد ارزون نمیشند و ارزش نداره یک مودم معمولی بگیرید و بعدا این مودم رو بخرید. چون مودم معمولی دیگه بدردتون نمیخوره.
    بهتره 300 Mbps رو بخرید چون وایرلس در عمل از نصف کمتر کارایی داره مثلا برای 54 میشه حدود 25 یا برای 150 میشه زیر 75 .
    ممنون از راهنمايي واقعا مفيدتون
    تو اين مودم واقعا شديد گير كرده بودم كه به لطف فروم عالي p30world و دوستان كه صادقانه كمك ميكنن مشكلم حل شد
    با اين جوابتون جواب يه سوال ديگم رو هم گرفتم
    ميخواستم بپرسم پي سيم كه كارت شبكه نداره كارت با سيم بگيرم يا بي سيم كه با سيم ظاهرا بهتره
    كلا تو چند روز تحقيق كه كردم به اين نكته رسيدم كه تا اونجا كه شرايط راه ميده بايد از سيم استفاده كرد
    2 تا سوال ديگه هم داشتم كه اگه جواب بديد واقعا ممنون مي شم
    تو مودم هاي 4 پورته مشخصا مدلي كه فرموديد ٤ تا پورت به هم وصلن ؟ يعني اگه 2 يا چند كامپيوتر رو به مودم وصل كنيم كامپيوتر ها با هم شبكه هم ميشن يا بايد كامپيوتر هارو بهم وصل كنيم و يكي رو به مودم وصل كنيم و از طريق اون اينترنت رو شير كرد ؟
    منظورم اينه كه مودم به عنوان يه ترمينال يا يه مركز كار ميكنه؟
    دوميش هم اين كه ميخوام از پارس آنلاين اشتراك بگيرم يعني تو مركز مخابراتي مون بهترين اونه حالا به نظرتون ميتونم با گرفتن آي پي و تنظيمات ديگه و گشتن تو مطالب تالار خودم اينترنت رو راه بندازم
    در اون صورت قيمت 70 تومني مودم خيلي برام مناسب ميشه
    ( 15 تومن هزينه نصب و 15 تومنم اختلاف كارت شبكه بيسيمي كه ميخواستم بخرم با كارت شبكه معمولي مي مونه تو جيبم ! )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمايي واقعا مفيدتون
    تو اين مودم واقعا شديد گير كرده بودم كه به لطف فروم عالي p30world و دوستان كه صادقانه كمك ميكنن مشكلم حل شد
    با اين جوابتون جواب يه سوال ديگم رو هم گرفتم
    ميخواستم بپرسم پي سيم كه كارت شبكه نداره كارت با سيم بگيرم يا بي سيم كه با سيم ظاهرا بهتره
    كلا تو چند روز تحقيق كه كردم به اين نكته رسيدم كه تا اونجا كه شرايط راه ميده بايد از سيم استفاده كرد
    2 تا سوال ديگه هم داشتم كه اگه جواب بديد واقعا ممنون مي شم
    تو مودم هاي 4 پورته مشخصا مدلي كه فرموديد ٤ تا پورت به هم وصلن ؟ يعني اگه 2 يا چند كامپيوتر رو به مودم وصل كنيم كامپيوتر ها با هم شبكه هم ميشن يا بايد كامپيوتر هارو بهم وصل كنيم و يكي رو به مودم وصل كنيم و از طريق اون اينترنت رو شير كرد ؟
    منظورم اينه كه مودم به عنوان يه ترمينال يا يه مركز كار ميكنه؟
    دوميش هم اين كه ميخوام از پارس آنلاين اشتراك بگيرم يعني تو مركز مخابراتي مون بهترين اونه حالا به نظرتون ميتونم با گرفتن آي پي و تنظيمات ديگه و گشتن تو مطالب تالار خودم اينترنت رو راه بندازم
    در اون صورت قيمت 70 تومني مودم خيلي برام مناسب ميشه
    ( 15 تومن هزينه نصب و 15 تومنم اختلاف كارت شبكه بيسيمي كه ميخواستم بخرم با كارت شبكه معمولي مي مونه تو جيبم ! )
    درسته تا جایی که میشه بهتره از شبکه کابلی استفاده کرد ولی این نکته هم در نظر بگیرید که پورتهای این مودم 100 Mbps هست شاید وایرلس 300 با تمام افتی که داشته باشه به شرطی که کارت وایرلسی هم که واسه pc تون میگیرید 300 باشه در حد همون 100 Mbps کابلی یا کمی بیشتر باشه.
    درسته اگر شما اکانتتون رو روی مودم ست کنید می تونید اینترنت رو به صورت وایرلس و همچنین از طریق اون 4 پورت به راحتی به اشتراک بگذارید.
    من خودم از پارس آنلاین استفاده می کنم تو بعضی از مناطق برای سود بیشتر کاربر رو مجبور به خرید مودم می کنند یا بهانه می آورند که مودم شما ساپورت نمیشه در صورتی که همه مودم ها به خوبی کار می کنند. بهتره از این بابت خیالتون راحت بشه چون من هم داشتند مجبور به خرید مودم از خودشون میکردم که با گرفتم اشتراک 3 ماهه ازشون زیر بار این موضوع نرفتم. به هر صورت کانفیگ کردن مودم کاری نداره و خودتون می تونید با آموزشهایی که تو فروم هست یا به کمک دوستان حلش کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

درسته تا جایی که میشه بهتره از شبکه کابلی استفاده کرد ولی این نکته هم در نظر بگیرید که پورتهای این مودم 100 Mbps هست شاید وایرلس 300 با تمام افتی که داشته باشه به شرطی که کارت وایرلسی هم که واسه pc تون میگیرید 300 باشه در حد همون 100 Mbps کابلی یا کمی بیشتر باشه.
    درسته اگر شما اکانتتون رو روی مودم ست کنید می تونید اینترنت رو به صورت وایرلس و همچنین از طریق اون 4 پورت به راحتی به اشتراک بگذارید.
    من خودم از پارس آنلاین استفاده می کنم تو بعضی از مناطق برای سود بیشتر کاربر رو مجبور به خرید مودم می کنند یا بهانه می آورند که مودم شما ساپورت نمیشه در صورتی که همه مودم ها به خوبی کار می کنند. بهتره از این بابت خیالتون راحت بشه چون من هم داشتند مجبور به خرید مودم از خودشون میکردم که با گرفتم اشتراک 3 ماهه ازشون زیر بار این موضوع نرفتم. به هر صورت کانفیگ کردن مودم کاری نداره و خودتون می تونید با آموزشهایی که تو فروم هست یا به کمک دوستان حلش کنید.
    منظورم از شبكه فقط شير اينترنت نبود
    مثلا شير اينترنت، بازي شبكه و ... ميشه فقط با وصل كردن كامپيوترا به پورت لن انجام داد ؟
    تو مركز ما 1 مگ با با 2 گيگ ترافيك رو ميده ماهي 20 تومن
    به نظرتون خوبه ؟ 1 مگ واقعي هست ؟
    منظورم اينه كه 300 400 كيلو ميشه دانلود كرد يا دانلود به مراتب كمتري داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وقت بخیر
    دوستان من ی مودم TP-Link TD8920G دارم که روتر هم هستش.آیا این مودم این امکان رو داره که بشه وی **P اِن رو بهش تعریف کردو هر سیستم وایرلسی که به اون کانکت شد بتونه استفاده کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

وقت بخیر
    دوستان من ی مودم TP-Link TD8920G دارم که روتر هم هستش.آیا این مودم این امکان رو داره که بشه وی **P اِن رو بهش تعریف کردو هر سیستم وایرلسی که به اون کانکت شد بتونه استفاده کنه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر
    با سلام
    خير دوست من
    امكانش نيست

موفق باشيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورم از شبكه فقط شير اينترنت نبود
    مثلا شير اينترنت، بازي شبكه و ... ميشه فقط با وصل كردن كامپيوترا به پورت لن انجام داد ؟
    تو مركز ما 1 مگ با با 2 گيگ ترافيك رو ميده ماهي 20 تومن
    به نظرتون خوبه ؟ 1 مگ واقعي هست ؟
    منظورم اينه كه 300 400 كيلو ميشه دانلود كرد يا دانلود به مراتب كمتري داره ؟
    بله می تونید فایلها رو به اشتراک بگذارید تحت شبکه بازی کنید و ...
    سوال دوم هم تو تاپیک پارس آنلاین پرسیده بودید پاسخ دادم.
    1 مگ واقعی میشه 128 کیلوبایت ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •