با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب چه کاریه اینجوری برات 32 تومن درمیاد 1 ماهش
توربو 4 بگیر + 2 گیگ اضافی 24 25 تومن![]()
منظور امین جان اینه که این سرویس رو ُ روی مخابرات میبندن نه روی همارا یعنی کسایی که این سرویس رو دارن ISP اونها مخابراته نه همارا
فرقی نداره چه از اونجا سفارش بدین چه از خود 2020 سرویستون روی PAP مخابرات خواهد بود نه همارا
منظورم این بود که برای سه ماهه فعلا توربو 6 گیگ میگیرم بعد که ترافیک تموم شد 5 گیگ اضافی میگیرم این نامحدود انقدر کم مصرفم کرده که دیگه بیخیال دانلود شدم فکر کنم برای سه ماهه 11 گیگ بس باشه گر چه باکی نیست بس نبود هم یه 5 گیگ دیگه میزنیم تو رگ
در ضمن تو پرانتز بگم دوستانی هم که سرویس های پرداخت روی قبوض میخوان تهیه کنن توجه داشته باشن که سرویس های کمپین(6ماه و 1 ساله) فقط دارای دانلود شبانه رایگان هستش
6 ماه و 1سال هم منظور یعنی تا 6 ماه یا 1سال حق جمع آوری نداره مشترک و هزینه لحاظ میشه.
چقدر بد !!!!!
SMS از طرف همارا اومد که میگه سرویس شما پس از اتمام در مهلت مقرر به طور اتوماتیک تمدید خواهد شد
بابا من این نامحدود 17 کیلوبایتی رو نمیخوام به کی بگمممممممممممممممممممممم![]()
یعنی طبق فرموده شمابا تمدید به کلاسیک پلاس از مزایای بالا بهره مند میشم یا اینا برا خطوط مخابراته ؟؟در مورد سرویس کلاسیک پلاس مخابات روزانه و شبانه 1536 (192) هستش که چون خطتون رو 2 مگ بسته میشه گاهی ممکنه تا 200 یا بالاتر هم بره![]()
کلا دوست عزیز شما یه بار برو نمایندگی مجاز همارا و بگو که خطط رو تبدیل کنن به مخابرات نه همارا !!!!!!
اینجوری میفهمی که اینترنت یعنی چی!!!!!![]()
از آنجائی که من یکم اوسکولی ام انشاء الله که هزینه نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)