برا یکساله چی بگیرم بگید لطفا
نامحدود
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برا یکساله چی بگیرم بگید لطفا
نامحدود
امشب اسیاتک قاطی کرده
سرعت خوبه ولی ریز مصرف باز نمیشه ببینم کم میکنه یا نه حجم باقی مانده رو هم زده Unlimited چکار کنم حالا دانلود کنیم یا نه؟![]()
آقا من تعرفه های جدیدو ندیدم،چقد مسخره و گرونتره !
بقیه آی اس پی ها هم همینجوری شدن؟
اتفاقی متوجه شدم اونم،دیدم از 8 تا 9 تقریبا 650 مگ دارم دانلود میکنم،گفتم نکنه ساعت رایگانو کم کرده باشن که دیدم بععععععله!
درضمن من تو لیست مصرفیم دوجا یه 3گیگ و یه 2گیگ غیر منطقی ازم کم شده که مطمئنم خودم مصرف نکردم،هک اینام نشدم،میشه پیشو بگیرم؟نتیجه میده؟
اره سرعت بازه امشب / حجم هم کم نمیکنه
سلام دوستان من میخام اسیا تک بگیرم میخاستم ببینم تو روز سرعت سرویس هاش رو چند هستش مثلا سرعت 256 حداکثر سرعت دانلودش چقدر هستش؟ یه سوال هم راجع به طرح های نامحدود طلایی که مثلا سرعت 256 نامحدود طلایی که میگه 18 گیگ ترافیک با سرعت بالا میده سرعتش چند هست و 18 گیگ ترافیک رو واقعن میده یا الکی ترافیک ازت کم میکنه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
سلام/سرعت دانلود روزانه همه سرویسهای حجمی بالا هست حدود 250 به بالا بستگی به مرکز مخابرات و خط تلفن
سرعت بالاش همون حدود 250 را میدن
دوست عزیز هیچی رو یه ساله نگیر... هیچ کدوم از ISP ها اونقدر پایدار نیست که بشه یکسال بهش اطمینان کرد... حداکثر سه ماهه بگیر گر میخوای.... به نظر من نامحدود یا 512 بگیر یا 1024...
یادمه یه نفر بود که میگفت پینگ تا یکشنبه خوب میشه. ایشون همیشه از ما هم طلبکار بودند! الآن نمیدونم چرا غیبشون زده؟![]()
ممنون بعد بنظرت 512طلایی بگیرم یا 1024برنزی
غیبم نزده
موسم سوخته بود نمیتونستم با pc براحتی کار کنم مخندس!![]()
همین چند دقیقه پیش یکی دیگه خریدم
![]()
بله گفتم تا شنبه یکشنبه درست میشه اما بازم بعدش تاکید کردم اگر تا شنبه درست نشد احتمال 90 درصد تیرماه درست بشه!یادته؟؟
فقط کافیه که اسیاتک پهنای باند رو اضافه کنه! و همچنان منتظره تا این زیرساخت دربه در بهش تحویل بده....
خودتم میدونه تا همین دیروز اوضاع نت یکم سرو سامون پیدا کرده(از جمله سایت های HTTPS) پس انقدر عجول نباش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)