سلام دوستان
یه بازی که آنلاین بشه بازی کرد و باحال بشه رو معرفی کنید.
البته به غیر از syphon filter logan shadow
ممنون میشم
سلام دوستان
یه بازی که آنلاین بشه بازی کرد و باحال بشه رو معرفی کنید.
البته به غیر از syphon filter logan shadow
ممنون میشم
سلام به همگی من بازی mx reflrx دانلود کردم وتوی دسگاه ریختم ولی همون اول صفحه سیا میشه وبعد از کمی دسگاه خاموش کلی میشه لطفا کمک.
منم از یه جا دانلود کردم گاهی وسط بازی دستگاه فریز میشه.
ولی اصلا خوشم نیومد از بازیش....هم سخته و هم بیخود!!!!
البته این مشکل از فایل دانلودیه....اگه از جای دیگه ای دانلود کنی احتمالا برطرف میشه.وباز هم به شرطی که فریمور دستگاهت 5.03gen-c و یا 5.5gen-d باشه
یعنی هیچ راهی نداره من به زحمت دان کردم فریمور هم 5.50gend3
از كجا بفهميم آخرين نسخه هكي كه آمده مثلا براي PSP 3004 چيه ... و از كجا بفهميم كه چه نسخه اي بايد بريزيم كه همه بازي ها اجرا شه..منظورم اينه شما ميگيد 3000 هنوز كامل هك نشده يعني بايد حالت خواب بزاري و اگه خاموش بشه بايد دوباره هك بشه...از كجا بفهميم بايد چه نسخه اي باشه تا درست بشه..؟ شما همش ميگيد فعلا 5.03 بايد چه نسخه اي برسه تا كامل بشه هك كرد..من والله تازه كارم..شرمنده اگه سوالام اشتباه بود![]()
سلام
syphon filter dark mirror
medal of honor heroes 2
miami vice
اساتید اگر زحمتی نداره جواب ایشون رو بدید چون سوال من هم شبیه به ایشون هستاز كجا بفهميم آخرين نسخه هكي كه آمده مثلا براي PSP 3004 چيه ... و از كجا بفهميم كه چه نسخه اي بايد بريزيم كه همه بازي ها اجرا شه..منظورم اينه شما ميگيد 3000 هنوز كامل هك نشده يعني بايد حالت خواب بزاري و اگه خاموش بشه بايد دوباره هك بشه...از كجا بفهميم بايد چه نسخه اي باشه تا درست بشه..؟ شما همش ميگيد فعلا 5.03 بايد چه نسخه اي برسه تا كامل بشه هك كرد..من والله تازه كارم..شرمنده اگه سوالام اشتباه بود
شما خودت جواب خودتو دادی.
همونطور که تو تایپیک توضیح داده شده بهترین و آخرین ورژن واسه مدل 3000 همین 5.03 هست که همه بازی ها هم اجرا میشه و کسی هم نمیدونه که آیا کپی خور دائم واسه 3000 میاد یا نه فقط همینو بدون که هنوز کپی خور دائم واسه 3000 نیومده و دستگاه باید رو حالت آماده باش یا همون خواب باشه و اگه کامل خاموش بشه کپی خورش میپره و دوباره باید کپی خور بشه
اینجا هم آموزش نصبش هست اگه خواستی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alipsp; 11-02-2010 at 20:33.
من که کامل به شما توضیح دادم..
ما یه ofw یا officialfrimware داریم یه cfw یا customfrimware .
ofw ها رو خود سونی release می کنه. مثل 5.03 یا 6.00 یا 6.20(بازی های کپی اجرا نمی شوند)
cfw ها رو هکر ها با ه*ک کردن ofw ها release می کنند مثل 5.03gen-c یا 5.50gen-d (بازیهای کپی اجرا می شوند)
cfw= فریم ور سفارشی
ofw= فریم ور رسمی
در ضمن آخرین فریم ور سفارشی برای psp شما 5.03gen-c هست
خارج از گود( کلمه ی ه*ک رو هم فیلتر کردند)(به این میگن دیکتاتوری همه چی در جا سرکوب میشه)
Last edited by wonderful; 11-02-2010 at 22:03.
مرسي مال من mhu بود به گفته شما genc رو دانلود كردم و طبق گفته ريختم رو psp روش نصب كردم تو system information نوشت gen c full حالا مشكل اينه...psp ميزارم تو حالت خواب ديگه كه هكش نپره...بعد چندين ساعت بعد ميرم سراغش خاموش شده psp خودش ...اول فكر كردم به اشتباه من خاموش كردم ولي دفعه هاي بعد تست كردم ديدم نه 100 درصد ميزارم رو حالت خواب ولي خودش بعد چندين ساعت كه تو حالت خوابه خاموش ميشه...و بايد دوباره هك كنم..اونموقع ها mhu بود اين مشكا نداشتم..چه طوري ميتونم برگردونم بشه..mhu ?
Last edited by sosk666; 12-02-2010 at 02:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)