ببخشید عکس کوچک اپلود شد.
ببخشید عکس کوچک اپلود شد.
سلام دوستان:
من جديدا هر بازي رو كه روي كامپيوترم نصب ميكنم اصلا اجرا نميشه ( مانند: Splinter Cell: Conviction ، AVATAR: The Game ، Battle Field: Bad Company2 ) البته Battle Field: Bad Company 2 ابتدا يه اروري ميداد كه انگار مربوط ميشد به كرك اما بعد از يه بار ري استارت ديگه همونم نمياد.
سيستمم هم از لحاظ سخت افزاري مشكلي نداره و حداكثر قطعات روز دنيا رو داره اما نميدونم چرا اجرا نميكنه؟
يك نكته قابل توجه اين كه بازي هايي كه خودم خريداري كردم ريخته ميشن اما اين چند عنواني كه دوستم بهم داده هيچ كدوم اجرا نميشن. واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟
یک نفر جواب من رو نداد . ببینین چند روووووز از پست زدنم گذشته . اگه بلد نیستین بگین .
سلام دوستان . من این بازی Return to Mysterious Island 2 رو خریدم . وقتی بازی می کنم مثلاً بعد از 20 دقیقه بازی 30 دقیقه بازی یکدفعه بازی crash میکنه بعد میاد بیرون . بعد هرچقدر که سعی می کنم بره تو بازی می خواد بره تو بازی اما دمو نیومده سری دباره از بازی میاد بیرون . دوباره نصب کردم بازم اینطوری بود . اومدم سیستم رستور کردم به چند روز قبل بعد بازی رو دوباره نصب کردم خوب شد . 20 دقیقه نشد بازم کرش کرد از بازی اومد بیرون و دیگه تو بازی نمیره . چی کنم ؟ این مشکل از من نیست قطعاً . یکی بگه چی کار کنم
یک نفر جواب من رو نداد . ببینین چند روووووز از پست زدنم گذشته . اگه بلد نیستین بگین .
سلام.من وقتی بازی ارباب حلقه ها conquest رو نصب می کنم بعد از لوگوی سازنده ی فیلم ارباب حلقه ها این
ارور رو میده:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی می خوام بازی dirt 2 رو اجرا کنم ارور زیر رو میده:
![]()
پیغام خاصی نمیده؟
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
پیغام خاصی نمیده؟
البته احتمالا اشکال از سخت افزاره
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
چندتا از نرم افزار های لازم رو نصب نکردی یا اپدیت نکردی.مثل xlive یا visual c
سلام
من با بازی JC2 یه مشکل دارم
بازی بدون ارور نصب میشه ولی موقع اجرا این پیغام رو میده:
![]()
hi
GTA IV Liberty City
بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه اما نمی تونم offline account بسازم.
چکار باید بکنم؟
[/COLOR]کسی تاحالا همیچین مشکلی نداشته به ما کمک کنه؟![]()
با سلام
1-دوستان کسی لینک کرک رازور برای Warhammer 40000 Dawn of War II Chaos Rising 2.1 داره قرار بده ! یکی پیدا کردم 70 مگ بود و کپی کردم ولی باز در قسمت (12) غول شکم کنده که کشته میشه از بازی خارج میشه !!! کسی کرک بهتری نداره؟
2-کسی لینک patch2.2.2 این بازی نداره با کرک شاید این ورژن مشکلی نداشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)