واسه من که شاتل داشتم 8 مگشو خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشت![]()
واسه من که شاتل داشتم 8 مگشو خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشت![]()
والا ما که ۲هفته مودم رو خاموش کردیم دیشب روشنش کردم می بینم سرعت دانلود اومده روی 11کیلوبیت در ثانیه! اینهاش:
الان من 256 محدود 4 گیگ 1 ماهه بگیرم شبا رایگان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم دار ه از چه تا چه ساعتی؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سرت تو بازه رایگان چن کیلو هستش؟؟؟
طولروز چن کیلو.32 که نیستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mv217010; 09-04-2014 at 14:11.
همون سرعتی که روزانه بهت میده شبانه هم همینطوره.یکماه رایگان نداره
دوستان کسی طرح آشنای اول ثبت نام کرده؟
مودم رایگانش چیه؟
شبانه رایگان نداره .
مودم هم بستگی داره ، وایرلس رو هست. یه مدت زایکسل میدادن ، الان فکر کنم هواوی میدن.
آقا سلام
این گزینه Local Area Connection رو که disable کردیم اینترنت قطع میشه؟(منظور اینکه دیگه مودم را خاموش نکنیم تا آبدیت ها شارز را مصرف نکنن میگم)
منظورتو واضح نفهمیدم.
ولی Local Area Connection رو اگه قطع کنی اینترنت کلا قطع میشه ، یعنی اتصالی بین مودم و شبکه سیستم برقرار نیست ، چراغ مودم قسمت LAN هم خاموش میشه.
اپدیت چیه؟ منظورت اینه که مودم که روشنه برنامه ها خودشون رو اپدیت میکنن؟؟ برای اینکه برنامه ها خودکار اپدیت نشن روش مختلفی وجود که داره که یکیش قطع دسترسی برنامه های مورد نظر به اینترنت از طریق فایروال ویندوز هستش.
برنامه هایی هم هستن که اینکار رو میکنن ، مثل برنامه Internet Lock . این برنامه تو نسخه ای که من استفاده میکردم یه باگ بسیار مهمی داشت که باعث ریست سیستم میشد و من مجبور شدم حذفش کنم ، تو نسخه ی جدید باید برطرف شده باشه. برنامه ای عالی ای هست.
بهترین راه حل اینه که از تو تنظیمات برنامه مورد نظر دسترسی به اینترنت رو قطع کنی یا گزینه اپدیت خودکار رو خاموش کنی و یا تو قسمت پرو+کسی ستینگ ، یه پرو+کسی الکی بدی.
بصورت خلاصه توضیح دادم.
موفق باشی.
Last edited by Reza kheyri1373; 12-04-2014 at 01:27. دليل: به تو ربطی نداره ، دیوانه هم خودتی.
دوستان سرعت دانلود شما هم اومده پایین ؟
من قبلا از سرور اکسپرس 220 دانلود میکردم ولی چند شبه سرعتش نصف شده ؟
از سرور های دیگه هم به همین صورته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)