عزیزانی که سرویس256 و 512 دارند سرعت شبانه چوریه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
عزیزانی که سرویس256 و 512 دارند سرعت شبانه چوریه؟
ضمنا باید توجه داشت که بعد از خرید و فعالسازی نیترو، می توانید فشفشه هم بخرید اما در زمان استفاده از فشفشه، امکان استفاده از نیترو وجود ندارد. همچنین در طول زمان استفاده از نیترو، چنانچه سرویس شما بازه دانلود رایگان شبانه داشته باشد، بازه رایگان از بین می رود و حجم مصرفی به طور عادی محاسبه می شود. سرویس "نیترو" به مشترکینی که به دنبال تجربه های جدید و استفاده از سرعت های بالاتر هستند، پیشنهاد می شود. امید است نوآوری "های وب"، افزایش سطح رضایت مشتریان را به همراه داشته باشد.
تلفن سراسری ۱۵۶۵ به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات شما درباره سرویس های "های وب" است.
سایت های وب. معرفی نیترو
دوستان الان من 100 مگ ترافیک دارم اگه تمدید کنم بعد از اتمام ترافیک سرویس بعدی فعال میشه ؟ یا تاریخ این سرویس باید تموم بشه ؟!!!
ترافیک این ماهت به ماه بعدی اضافه میشه.
درضمن از زمانی که بازه تمدید شروع میشه(3روز قبل از اتمام اشتراک) میتونی تمدید کنی و به محض تمدید به ترافیک اضافه میشه و میتونی همون لحظه استفاده کنی.
یک هفته از سرویسم با های وب گذشت....
در طول یک هفته انصافا بجز یک مورد که اونم تقریبا یه ساعت کندی شدید بود در بقیه موارد از اسیاتک که داشتم خیلی بهتر بوده تا حالا... چون برام شبا خیلی مهمه و از این نظر میگم بهتر بوده
رایگانشم همون شبی2-2.2 گیگ بوده که کافی به نظر میاد. بیشترم بخوام یه شب با 4G ایرانسل 10-12 گیگ میگیرم! برای من بسه و به همین خاطر فعلا از اسیاتک بهتر میبینم های وب رو
برای منم 2 3 روزی هست روند صعودی داشته و داره بهتر میشه با توجه به اینکه 10-15 روز کاری تخلیه و رانژه مجدد طول میکشه و دیگه نمی دونم از کجا نت بگیرم(یکی از یکی بدتر...) همین رو تمدید میکنم امیدوارم بهتر بشه
اون دو ماه اول که 256 داشتم شبانه سرعت رو 256 کیلو بایت(2 مگ) بود. ولی از ماه قبل سرویسم رو عوض کردم 512 گرفتم یکی دو شب اول تست کردم دیدم سرعت رو 60 کیلو بایت فیکس شده، فکر کنم سرعتا رو روی اسمی محدود کردن... البته دیگه بعد از اون شبانه دانلود نکردم.
کلا ولی شبا کیفیت نت خوب میشه. با های وب باید روزا بخوابی شبا با اینترنت کار کنی!![]()
والا من که هیچ خوبی از های وب ندیدم. آسیاتک از سال 93 نداشتم ولی الان که پارس هم کنار های وب دارم میبینم فرق زمین تا آسمونه. این الان وضع های وبه :
سرویسم سه ماهست میذارم تموم شه خودشون قطع کنن. مگر اینکه سرعتش خوب شه.
نمیدونم والا شایدم های وب با کسایی که از پارس اومدن لجه!![]()
درسته...این جور وقتا باید تخلیه کرد ...
منم دو هفته پیش اسیاتک داشتم... برای من یکی خوب نبود تخلیه کردم اومدم اینجا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)