تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1198 از 4105 اولاول ... 19869810981148118811941195119611971198119912001201120212081248129816982198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,971 به 11,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان. چند تا سوال دارم.
    من سابقه 5 ماه خدمت با لیسانس دارم. الان با فوق دوباره دفترچه پست کردم و اعزامم افتاده 1 دی توی پادگان مالک اشتر ناجا اراک. ابا الان دوباره باید دوره اموزشی را طی کنم. چند روز تو پادگانم. در ضمن من 7 ما کسر داشتم که توی دوران خدمت قبلی به ثبت رسوندم ولی توی برگ سبزم چیزی ننوشته ولی میرم نظام وظیفه تو سایت هست. ایا میتونم روش حساب کنم.
    با تشکر

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

من که تا حالا ندیدم!!
    فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته.
    داداشی مگه مشگین چشه؟ بیا منتظریم.
    من با مشکین شهر مشکل ندارم .از خدمت در ناجا میترسم

دوستان یکی از دوستان من اسفند ماه رفته بود مشکین شهر می گفت خیلی سرده ! من یچه زنجانم ! زنجانم جزو شهر های سرد سیر هستش اما این سرما کجا اون سرما کجا . از دوستانی ای که دارن می رن مشکین شهر به چند تا چیز توجه کنن :

1) حتما ! حتما ! با خودتون قرص چرک خشکن بیارین ( تجربه دوستانم تو مشکین شهر )
    2) به دلیل خشک بودن غذا حتما با خودتون انجیر یا برگ زرد آلو خشک بیارید تا دچار بیوست نشید .
    3) جوراب و شلوار زیر دستکش و کلاه پشمی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سابقه 5 ماه خدمت با لیسانس دارم. الان با فوق دوباره دفترچه پست کردم و اعزامم افتاده 1 دی توی پادگان مالک اشتر ناجا اراک. ابا الان دوباره باید دوره اموزشی را طی کنم. چند روز تو پادگانم. در ضمن من 7 ما کسر داشتم که توی دوران خدمت قبلی به ثبت رسوندم ولی توی برگ سبزم چیزی ننوشته ولی میرم نظام وظیفه تو سایت هست. ایا میتونم روش حساب کنم.
    با تشکر
    نیازی به گذراندن آموزشی نیست
    اگر کسری خدمت قبل از سال 91 ثبت شده باشه حساب میشه

4. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hgh118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حتما این دوستتون بعد از معلوم شدن محل اموزشی، با مدارکی که داشته رفته پیگیری کرده، درسته؟؟ دوستتون ساکن تهران بوده ؟؟
    نه دوست عزیز این دوستمون هنوز نرفته نظام وظیفه البته قصد داشت فردا بره که امروز این خبر بهش رسید. ضمناً ساکن تهران هم نیست!!

تو برگه سفید اصلیم که اومده در خونه نوشته مشکین شهر.

یعنی واقعا امکان داره بیفتیم یه جای دگ یا یه سازمان دگ؟؟؟
    نمیدونم ولی فکر نمی کنم بعد از اینکه برگه سفید بیاد جای آموزشی عوض بشه!! زیاد بهش فکر نکن انشاالله زود تموم میشه!!

دوستان اول اینو بگم که امروز برگ سفید اومد و تاریخش 10/02 بود پس نیازی به پرسیدن مجدد نیست.

برای ما هم که شهر خودمونیم دیگه نیازی نیست بریم هنگ زده هفت صبح جلو مرکز آموزشی ولیعصر

دوست عزیز ای کاش به دوستان الکی امید ندید.

هم برج 6 و هم برج 8 نیرو گرفته مشکین شهر...

نه جناب منم قصدم روحیه دادن بیخود نبود گفتم در مژده دادن پیش قدم باشم همین! در ضمن آموزشی در مشکین شهر یا هر جای بدتر از اون فقط 2ماه طول میکشه بعد از اون به نظرم اگه خیلی بدشانس نباشیم! بقیه سربازی برای اکثر جاها تقریباً یکسانه هرکدوم از جنبه هایی بهترند و از جنبه هایی بدتر فقط اگه بتونیم خودمونو با اون شرایط وفق بدیم زیاد سخت نمیگذره!

درکل یعنی کسی مشکین شهر نبوده که جاش عوض شده باشه؟؟؟!!!

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

می شه بگید معاف از رزم چییه وچه جورییه؟

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بالاخرا ما کی بریم 1دی جمعه یا 2 دی شنبه ؟؟!؟!؟
    من و دوستم جفتمون 06 افتادیم و دو سه نفرم اینجا 06 بودن. همگی تو برگه سفیدامون زده 1 دی اعزام ساعت 6، اما بعضی دوستان که جاهای دیگه افتادن گفتن 2 دی نوشته واسشون
    اما از دوستانی که اینجات هستن کمک خواستن گفتن شماهام 2 دی برید، پس اینی که تو برگه زده چیه. دوستان چی میگن پ
    یکی راهنمایی دقیق کنه لطفا

8. این کاربر از mohsentaghadosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان بالاخرا ما کی بریم 1دی جمعه یا 2 دی شنبه ؟؟!؟!؟
    من و دوستم جفتمون 06 افتادیم و دو سه نفرم اینجا 06 بودن. همگی تو برگه سفیدامون زده 1 دی اعزام ساعت 6، اما بعضی دوستان که جاهای دیگه افتادن گفتن 2 دی نوشته واسشون
    اما از دوستانی که اینجات هستن کمک خواستن گفتن شماهام 2 دی برید، پس اینی که تو برگه زده چیه. دوستان چی میگن پ
    یکی راهنمایی دقیق کنه لطفا
    دوست عزیز لطفا اسپم نکنید بار ها جواب شما داده شد شما جمعه میتونی بری پشت در پادگان بشینید مشکلی نیست

با تشکر
    دوست
    شما دوباره باید اموزشی برید بستگی به مرام فرمانده داره شاید تقسیمت کنه شاید بگه باید بمونی
    بله کسری شما ثبت شده مشکلی نیست

جناب اینکه دوستان شما تو همه جا خدمت می کنند دلیل نمیشه که اگه به اونا بد یا خوب گذشته باشه اون مراکز بشن بدترین وبهترین مراکز !!!!! اصلا شاید گیریم دوستان شما یا خیلی پخته باشن که سختی اذیتشون نکنه یا سوسول باشن که با یه نسیم سردیشون بگیره و اون مرکز رو به همین دلیل بگن بده !!! اما در هر صورت تو اینکه مرکز 01 تهران خوبی های بیشتری نسبت به مراکز دیگه داره اصلا شکلی توش نیست ! ولی تفاوت به قول شما زمین تا اسمونی رو اصلا قبول ندارم البته بازم میشه موردی رو مثال زد تو زاهدان یا اون مناطق مرزی که بله اموزش تو اون مناطق واقعا سخته چون طرف واقعا تو حالت جنگی اموزش میبینه !!ولی تفاوت مراکز در تهران و تبریز و اصفهان در اون حد چشم گیر نیست ! حتی یکی از دوستان با مدرک لیسانس اموزشی رو عجب شیر افتاده بود که وقتی داشت میرفت گریه اش گرفته بود ولی وقتی اومد از خوش گذرونی و راحتی اونجا تعریف می کرد ! دیگه یگان های اموزشی اون یگان های 4-5 سال نیستن و الان بیشترشون هوای سرابز هاشونرو دارن یه جورایی !!

و اما در مورد مدرک فوق لیسانس که فرمودین ناب نیست !!! که البته هم درسته هم غلط در هر صورت اونی که تا فوق لیسانس خونده شک نکن که ادامه خواهد داد و به اینجا بسنده نمیکنه !!! در مورد پذیرش هم به دانشگاه ازاد کاری ندارم من اما الان ظرفیت پذیرش ارشد تو دانشگاه کلا 10 درصد شرکت کننده هاست و فکر کنم با این وجود باز کار هر کسی نباشه بین اون 10 درصد باشه ! و اینکه من منظور لیسانس نبود !! منظورم دیپلم به پایین هستش ! خوب معلومه که لیسانس به بالا ها با هم اموزش میبین !! مثل مرکز 01 که فقط و فقط لیسانس به بالا میگیره و حتی فوق دیپلم هم قبول نمیکنه !

اما در مورد این مطلب سپله و نیروی انتظامی هم خوب از دیر باز این دو ارگان نظامی اصلا به مدرک توجه ای نمیکنند !!! و معمولا در اعطای درجات نظامی هم ممکنه به کسی با مدرک دکترا درجه ستوان 3 بدن ! ولی این مورد در مورد اون افرادی که با مدرک پایین تر تو اون ارگان ها خدمت می کنند به مراتب بدتر هستش . فکر کنم اینو شنیدین که میگن پشت هر بدی یه بدتر هم وجود داره پس وقتی انتخابی وجود نداره بهتره بد رو انتخاب کنی تا بدتر رو !

و در اخر اینکه فکر کنم این بحث روادامه ندیم بهتر باشه و بهتر به مبحث اصلی تاپیک پرداخته بشه .

با تشکر
    دوست عزیز تفاوت 01 با سایر مراکز اموزشی زمین تا اسمون نیست زمین تا نپتون هست
    تا حالا با دستبند از ساعت 9 شب تا 6 صبح به میله پرچم در سرمای زیر ده درجه بسته شدی ؟؟
    تا حالا لختت کردن دور محوطه تو بارون بدوننت؟ تا حالا تو برف مجبورت کردن غلت بخوری ؟؟
    تاحالا مجبور شدی 10 بار یک گونی سنگ رو ببری بالای کوه و با همون بیای پایین
    بله دوست عزیز این تنبیه ها تو اموزشی ما خیلی عادی بود >>>
    لطفا با هم رده کردن مراکز اموزشی مختلف با هم به من و دوستانی که بدترین دوران زندگیم رو تو اموزشی گذروندیم توهین نکنید
    من نمیخواستم این حرف ها رو بزنم که خدایی ناکرده باعث ترس دوستان بشه اما واقعا دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم ببخشید
    این یکی دو صفحه رو هم بخون شاید برات جالب باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن مدرک دکتری زیر ستوان دو نمیدن و خلاف قوانین هست
    در مورد تفاوت مدرک در ناجا بگم که بشخصه هیچ تفاوتی بین بیسواد با دکترا در یگان خودم ندیدم
    Last edited by SNOW PATROL; 08-12-2012 at 21:47.

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می شه بگید معاف از رزم چییه وچه جورییه؟
    والا بلا اینقدر جواب این سوالا رو صفحات قبل دادیم خسته شدیم ! یه سرچی بکنید دوستان بد نیست
    صفحات قبل عزیز dg1 کامل توضیح اش رو داده بخونید

12. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نبووووووووووووووووووووووو د 12 ماه دیگه
    9 ماه گذشت
    سخت یا اسون گذشتن خدمت فقط بستگی به فرمانده مستقیم و هم خدمتی داره...

14. 2 کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یعنی المثنی که گرفته بودین زده بود جمعه 10/1 و حالا تو برگ اصلی زده شنبه 10/2 دیگه ؟

البته بایدم اینجوری باشه چون تو روزای تعطیل رسمی اعزام نداریم و روز کاری بعد اون اعزام میکنند معمولا !
    بله

شما کدوم شهریت؟ ماله ما که نیومده، مرکز اموزشی که عوض نشده؟
    نه عوض نشده

16. 2 کاربر از chekho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •