شما براي حل مشكلت چيكار كردي؟درست شد؟
شما براي حل مشكلت چيكار كردي؟درست شد؟
سلام
دوستان من هیچی از این تعرفه های ایرانسل نمیدونم
میخوام بدونم تعرفه ای داره که شبانه دار باشه (شبانه نامحدود - یعنی حجم خاصی برای شبانه در نظر گرفته نشه) و اینکه سرعتشم خوب باشه
میشه لطفا راهنمایی کنین ؟
همه طرحهای وایمکس ایرانسل شبانه از ساعت یک تا هفت صبح بدون محدودیت رایگانه. دیگه نمیدونیم در آینده چی پیش میاد.
سرعت دانلود وایمکس واقعا فاجعه ست من از طرح ۱۲۸استفاده میکنم سرعت دانلود ۱۰کیلوبایته و سایت ها با کامپیوتر خیلی دیر لود میشن تازه کلی هم قطعی داره
سلام
در سرعت 2مگ اگر انتن و پوشش فول باشه سرعت روچند میره؟ایا از وایمکس ایرانسل راضی هستید؟
من بین ایرانسل و مبین نت موندم!!! نمیدونم کدوم بگیرم
سلام. اگر آنتن فول باشه و به دکل نزدیک باشی همون سرعت اسمی رو میگیری . از وایمکس ایرانسل بنده اصلا راضی نیستم . دو هفته است داغون تر شده حتی پیجم باز نمی کنه . به خصوص از ساعت 8 شب به بعد . اگر مجبور هستی و نمیتونی adsl بگیری وایمکس بگیر چه ایرانسل چه مبین نت . اگر خوزستان هستی که اصلا نگیر چون اینجا استفاده کننده وایمکسش زیاده افت سرعتم داری . مگر اصفهان یا آذربایجان یا شیراز باشی
چند روزه واقعا افتضاح شده. برای باز کردن سایتها باید چند بار رفرش کنیم. بعضی ها رو که اصلا باز نمیکنه وقت صبح زود. متاسفانه اصلا رسیدگی میکنن.
هفدهم آبان ماه خبری منتشر که که حکایت از اصلاح مصوبه قبلی رگلاتوری درباره کاهش قیمت پهنای باند داشت:
اما گویا ایرانسل این قدر سرگرم این نسل های جدید موبایل هستش که اصلا فرصت بازنگری در تعرفه های وایمکس را بر اساس این تخفیف 25 درصدی ندارد. اون یکی اپراتور وایمکس هم همین طور!کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 200 خود مصوبه پیشین نرخ پهنای باند اینترنت را مبنی بر تخفیف 35 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت، برای ارائه کنندگان خدمات اینترنت ADSL تغییر داد و به تخفیف 25 درصد برای تمام ارائه دهندگان اینترنت اصلاح کرد.
آره واقعا افتضاح شده سرعت کم شده و تایم اوت بالا رفته خود dns های ایرانسل خیلی تایم اوت میدن مثلا توی cmd پینگ 92.42.51.31 رو بگیرین از هر 10 تا 6 تاش تایم اوته . وقتی خود dns شرکت اینقدر افتضاح باشه پس فاتحه بقیشو باید خوند واسه من یک ماه اینجور میشه از ساعت 4-5 عصر به بعد و هی بدتر میشه تا آخر شب . این سه روزه که کل ساعات روز افتضاحه!! متاسفانه هر چی پیگیری کردم فقط میگن کاربر زیاده مودم جابه جا کن ciner بهتر بشه که ربطی که ciner به این سرعت افتضاح نداره ولی روی دکلی که من وصلم کلا 60 نفر کاربر نداره . تایم اوت بالا و سرعت پایین کاری میکنه از آسیاتک که داغون هست بگیرم و وایمکس استفاده نکنم !
من ۱۲۸ نامحدود اصفهان دارم چند روزی است سرعت افتضاح شدهکسی دلیلشو میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)