کیف 7000تومنی حتماً ایرانیه. من کیف 15000 تومنی گرفتم . ولی تازه کیفهای واقعی را دست دیگران دارن میبینم.
البته این هم بدنیست، برای آماتوری مثل من.
اگه حرفه ای شدم، میروم لنز و فیلتر و کیف هم میگیرم.
کیف 7000تومنی حتماً ایرانیه. من کیف 15000 تومنی گرفتم . ولی تازه کیفهای واقعی را دست دیگران دارن میبینم.
البته این هم بدنیست، برای آماتوری مثل من.
اگه حرفه ای شدم، میروم لنز و فیلتر و کیف هم میگیرم.
دوست گرامي.
اين نوع ازكيف توسط برخي ازفروشگاه ها به صورت اشانتيون است. آن هايي را كه من داشته ام خيلي خوب بوده اند .معمولا ضد ضربه هستند. البته فكركنم قيمت آن هم كمتر ازاين مبلغ است. درحدود 4000تومان.معمولافروشگاه هاي اينترنتي مبالغ بالاتري را ارائه مي كنند.
دوربین های Casio چطور هستن؟ دو مدل از Casio و Canon که تو یه رنج کیفیت باشن تو یه رنج قیمت هم هستن یا کاسیو ارزون تر هست؟ یکی از دوستان میخواد کاسیو بخره گفت یه تحقیق کنم براش. لطفاً یه ذره ازش فرمایید و اینکه ارزش خرید داره یا نه؟
Canon PowerShot SX40 HS رسید به 900 هزار تومن !!!
واقعا چه الکی داره قیمت دوربین میره بالا ها
دوست گرامی.
در این آشفته بازار هستند بسیاری که سؤ استفاده کرده و قیمت ها را هر روز بالا و بالاتر می برند. راه کارش همان برخوردی است که هفته گذشته با هوشمندی تمام بازار سهام نسبت به عرضه اولیه شرکت ذوب آهن در بورس عکس العمل نشان داده و موجب ابطال این معامله شد. شرکتی که ارزش هر سهم آن بین 80 تا 110 تومان ارزیابی می شد درصدد بر آمده بودند که در حدود 151 تومان به خلق الله واگذار نمایند. اما بازار عکس االعمل نشان داده و با عدم خرید این نقشه را خنثی نمود. جالب این که دو بار این معامله باطل اعلام شد. می بینید با هوشمندی به مسئولین فهماندند که ارزش این سهم آن نیست که شما تعیین کرده اید.
بارها در پست های مختلف تأکید کرده ام که از نمایندگی هایی که معمولا قیمت مناسب تری نسبت به سایر فروشگاه ها و به خصوص فروشگا های اینترنتی دارند خرید نمایید. از طرفی به یک فروشگاه خاص بسنده نکرده بلکه سعی کنید از چندین فروشگاه قیمت را جویا شوید. چرا که گاه بین خود نمایندگی ها نیز اختلاف قیمت وجود دارد.به عنوان نمونه من خود دوربین فعلی ام را از یک نمایندگی خریداری کردم. قیمت نمایندگی دیگر 20 تومان گرانتر از این نمایندگی بود که من ازش خرید کردم. اگر به دنبال قیمت مناسب هستید باید حوصله به خرج داده و از فروشگاه های بیشتری جستجو نمایید. این تجربه در مورد تهیه کیف دوربین و مموری نیز برای من رخ داد به گونه ای که با مناسب ترین قیمت دوربین، کیف و مموری را تهیه نمودم.
اصولا باید در تمامی خرید ها (نه فقط دوربین) این گونه عمل نمود.
Last edited by knight110; 05-02-2012 at 11:26.
این حافظه به sx230 میخوره ؟![]()
دوربین sx230 رنگ بنفش نداره؟ میخواستم صورتی بگیرم انگار دخترونس مشکی دیگه نمیخوام بخرم کاشکی بنفشش هم باشه
چرا داره. سه رنگه ، مشکی ، بنفش و آبی
اين دوربين مموري هاي زير را ساپورت ميكند:
SD, SDHC, SDXC Memory Card, Eye-Fi Card, MultiMediaCard, MMCplus Card, HC MMCplus Card
اين دوربين در چند رنگ متنوع راهي بازار شده است:
نوك مدادي، مشكي، صورتي، آبي و سبز
رنگ نوك مدادي نيز وجهه خاصي به اين دوربين بخشيده. اين رنگ را هم حتما از نزديك ببينيد.
Last edited by knight110; 05-02-2012 at 23:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)