تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1198 از 2376 اولاول ... 19869810981148118811941195119611971198119912001201120212081248129816982198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,971 به 11,980 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت وگو با فارس
    روشن: عدم مديريت باعث شد تا استقلال نتيجه نگيرد

خبرگزاري فارس: مدير سابق آكادمي باشگاه استقلال گفت: دشمن فتح ا... زاده نيستم؛ اما عدم مديريت ايشان به تيم ضربه زد.

حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درخصوص اظهارات علي فتح‌ا...زاده اظهار داشت: قبل از احداث آكادمي باشگاه، كتابچه اي به فتح ا...زاده دادم كه در آن فهرست كامل پيشكسوتان كه قرار بود با ما همكاري كنند، درج شده بود. به ايشان پيشنهاد دادم كه به اين نفرات به عنوان دستمزد، نفري يك سكه طلا اهدا شود كه در مجموع، يك ميليون و هشتصد هزار تومان مي شد؛ اما گفت چرا يك سكه طلا، به هر كدام دو ميليون تومان پيش قرارداد و ماهي 200 هزار تومان حقوق مي‌دهيم.
    وي افزود: با اين دستور، هزينه هاي بازيكنان و كادر فني تيم هاي نوجوانان، جوانان و اميد به 170 ميليون تومان رسيد. بعد از اين اتفاق، هر بار كه براي دريافت پول به دفترش مي رفتم، بايد معطل مي‌شدم. يك بار هم كه به ما چك داد، برگشت خورد. بعد از مدتي بالاخره پول گرفتيم. به دليل اين اتفاقات، از هزينه ها كم كرديم و مربي تيم اميد را اخراج كرديم و هزينه ها را در مرحله اول به 110 ميليون تومان كاهش داديم كه اين مبلغ به 100 ميليون رسيد. اينكه فتح ا...زاده مي گويد نيمي از طلب ها را پرداخت كرده، به اين نحو بوده است.
    وي افزود: دشمن فتح ا... زاده نيستم. دشمن كسي هستم كه بخواهد به استقلال لطمه بزند. اگر از امير قلعه نويي انتقاد مي‌كنم، براي اين است كه موفق شود. دشمن او هم نيستم. داشتن كميته فني براي سرمربي موهبت است. سرمربي نبايد به كمتيه فني به چشم آقا بالاسر نگاه كند.
    بازيكن تيم ملي در جام جهاني 1978 آرژانتين عنوان كرد: اگر ناصر حجازي در استقلال كميته فني داشت، مديرعامل نمي‌توانست با يك راي او را بركنار كند؛ اما بدون كميته فني، مديرعامل اگر نتواند دو بازيكن به تيم بدهد، به دنبال بركناري سرمربي مي رود.
    روشن با اشاره به مديريت فتح ا...زاده، گفت: به بازيكنان چك مي داد و بازيكن روي آن حساب مي كرد؛ اما چك ها نقد نمي شد. بازيكن از نظر روحي به هم مي ريخت؛ در حاليكه بايد مي گفت اينجا استقلال است. همين عدم مديريت باعث شد تا استقلال نتواند خوب نتيجه بگيرد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اخبار كوتاه از تيم استقلال/
    شكوري به بازي مقابل فولاد خوزستان مي‌رسد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال با وجود مصدوميت از ناحيه مچ پا، به بازي اين هفته مقابل فولاد خوزستان خواهد رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هادي شكوري كه در تمرين روز گذشته به دليل تكل برهاني و تقي پور، از ناحيه مچ آسيب ديد، براي بازي اين هفته مقابل فولاد مشكلي ندارد.
    وي امروز را به فيزيوتراپي پرداخته و در بازي تداركاتي امروز هم شركت نمي كند.

* در مورد بازيكنان برزيلي كه قرار است براي مذاكره با استقلال به تهران بيايند، اخبار ضد و نقيض فراواني وجود دارد.
    در شرايطي كه معلوم نيست اين بازيكنان در برزيل، امارات يا ايران هستند، شركت وب ساكر بار ديگر اعلام كرده استقلال بايد هزينه پرواز آنها را تقبل كند؛ اما از سوي ديگر مسئولان اين باشگاه عنوان كرده اند در صورتي حاضرند اين هزينه را تقبل كنند كه اين بازيكنان حاضر شوند در تست فني شركت كنند و در صورت توافق مالي اين پول را به اين شركت پرداخت مي كنند.

* استقلال در تعطيلات نيم فصل به احتمال فراوان در جزيره كيش اردو برگزار خواهد كرد. اين تيم شايد در اين مدت بازي هاي تداركات يهم برگزار كند.

* در حالي كه دو شركت مجيد و آل اسپور براي تهيه پوشاك استقلال پيش قدم شده و پيشنهادهاي خود را مطرح كرده اند؛ اما هنوز اين باشگاه با هيچ يك از اين توليدي ها قراردادي نبسته است.
    توليدي مجيد بدون قرارداد، البسه مورد نياز اين تيم را فراهم مي كند.

* كمك مالي رئيس جمهوري به استقلال كه گفته مي شد يك ميليارد تومان است، به دليل بدهي اين باشگاه به صندوق حمايت از ورزشكاران و پيشكسوتان، بخشي از آن كسر شده است.
    اين باشگاه چند ماه قبل 120 ميليون تومان را به عنوان وام از اين صندوق دريافت كرده بود و زمان باز پرداخت آن فرا رسيده بود.

* مسئولان استقلال در حال مذاكره با چند شركت هستند تا براي نيم فصل دوم حامي مالي اين تيم باشند.
    در حال حاضر بازار مبل ايران روي پيراهن هاي اين تيم منقش شده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آیا جباری مصدوم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
    جباری قراره پاشو با لیزر عمل کنه و متاسفانه تا یکماه آینده نمی تونه بازی کنه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (52)

دوشنبه 27/08/87

استعفا میکنم وقتی که قهرمان آسیا شدیم

در شرایط حساس فعلی تحت هیچ شرایطی به استعفا فکر نمیکنم .
    امروز (یکشنبه) صبح با مدیرعامل جلسه خیلی خوبی داشتیم و آنجا متوجه شدم که خبری درباره استعفای من چاپ شده .
    این روزها بارها شنیده ام که روزنامه های مختلف به طنز نوشته اند که استقلال بی خبر و جنجالی نمیخواهیم . همه فکر و ذهن ما در باشگاه استقلال به شکست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن این شایعات به خاطر آرامش ماست .
    همه می دانند که قلعه نوعی مرد روزهای سخت است و من کسی نیستم که با خرده مشکلات کنار نیایم . من ارتباط خوبی با واعظی دارم و هرهفته جلسات دو نفره ما در ابتدای هفته برگزار میشود . امروز صبح هم این جلسه برگزار شد و اتفاقا با آشتیانی درباره این شایعات صحبت کردیم که او به من توصیه کرد به مسائل حاشیه ای و بی اساس توجه نکنیم . ما بر سر اصول و کلیات همفکر و هم عقیده هستیم .
    به شخصه به صداقت واعظی ایمان دارم و هواداران استقلال اطمینان داشته باشند که من به استعفا فکر نمی کنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر خواهد بود .
    یادتان هست که من قول داده ام استقلال را قهرمان کنم و مطمئن باشید تا به قول خود عمل نکنم از استقلال نمی روم.

داره خودمونی میشه hamedor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    استقلال 3 - فولاد 1

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

چه عجب عماد پیداش شد
    کجابودی نبودی ناقلا!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

استقلال 1
    فولاد صفر
    اين نتيجه رو با توجه به نبود جباري و تاخير در انجام بازيها منطقي تر مي بينم
    به اميد برد آبي ها

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چه عجب عماد پیداش شد
    کجابودی نبودی ناقلا!
    یه 6 روزی از طرف دانشگاه رفته بودیم اردو مشهد.
    مشهدم خیلی سرده ها..

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال نوجوانان به استقلال پيوست
    خبر خوبی بود.. خدا کنه فقط شایعه نباشه..
    وحید دروازبانیش حرف نداره و چون از استقلال شروع کرده، باید ازش حمایت کرد. ولی وحید وقتی دروازبانیش عالی میشه که یه رقیب دیگه کنار خودش داشته باشه و این رقابته که اونو به اوج آمادگیش میرسونه..

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

نه عماد جان شايعه نيست . با باشگاه قرارد 3 ساله بسته . امروز هم مقابل آپادانا بازي كرده و 1 گل از روي نقطه پنالتي خورده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دوستان یه خواهشی دارم کسانی که پیشبینی میکنند اول ببینند که تو پیشبینی شرکت کردن یا نه .

یه سری از دوستان 2 باز پیشبینی میکنند منم پیشبینیه جدیدشون رو ثبت میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •