تبليغ در بازى هاى دوستانه منعى ندارد
ابراهيمى: منتظر راى نيكبخت هستيم
احمد ابراهيمى سرپرست تيم ملى بازگشت نيكبخت را منوط به نظر دايى مى داند: « اين وظيفه من بود كه گزارش هاى مربوط به عدم حضور نيكبخت به همراه تيم ملى در سفر به قطر را به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال گزارش دهم. من از تصميم كميته انضباطى آگاهى ندارم به همين دليل منتظر هستم تا ببينم آقاى شريفى و همكاران شان در كميته انضباطى پس از شنيدن اظهارات واحدى نيكبخت چه تصميمى مى گيرند.
اينكه واحدى نيكبخت مجدداً به تيم ملى دعوت مى شود يا نه، بستگى به نظر على دايى دارد. او به عنوان مسؤول فنى تيم ملى در اين ارتباط تصميم گيرنده خواهد بود. در اين بين منتظر هستيم از راى كميته انضباطى نيز در اين ارتباط مطلع شويم.»
ابراهيمى درباره دعوت از لژيونرها مى گويد: «دايى هنوز ليست دعوت از بازيكنان لژيونر دعوت شده به اردوى تيم ملى را به فدراسيون فوتبال تحويل نداده است و ما منتظر هستيم تا او اسامى را به ما بدهد تا با مكاتبات لازم زمينه حضور آنها را در اردوى تيم ملى فراهم كنيم.»
ابراهيمى به بحث تبليغات پيراهن بازيكنان تيم ملى هم اشاره دارد: «از نظر فيفا حك شدن آرم تبليغاتى در بازى هاى دوستانه ملى ايرادى ندارد اما در بازى هاى رسميبه هيچ وجه نمى توان از آرم تبليغاتى استفاده كرد ضمن اين كه در فدراسيون آقاى دادكان نيز اين مسأله در بازى هاى دوستانه وجود داشت.» ابراهيمى افتتاح هتل اختصاصى تيم ملى را هم به نفع فدراسيون مى داند: «با حضور مسؤولان سازمان تربيت بدنى و فدراسيون فوتبال هتل محل كمپ تيم هاى ملى افتتاح شد و از اردوهاى بعدى ملى پوشان به جاى هتل المپيك در هتل كمپ اسكان خواهند يافت. اين مسأله در صرفه جويى هزينه نيز براى فدراسيون فوتبال بسيار مفيد خواهد بود. خوشبختانه با تلاش مسؤولان فدراسيون فوتبال تاكنون تمامى امكاناتى كه كادر فنى تيم ملى نياز داشتند براى ملى پوشان مهيا شده است تا على دايى و همكارانش با دغدغه كمترى فقط به مسائل فنى فكر كنند.»

جواب بصورت نقل قول