تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1198 از 2014 اولاول ... 1986981098114811881194119511961197119811991200120112021208124812981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,971 به 11,980 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تبليغ در بازى هاى دوستانه منعى ندارد
    ابراهيمى: منتظر راى نيكبخت هستيم
    احمد ابراهيمى سرپرست تيم ملى بازگشت نيكبخت را منوط به نظر دايى مى داند: « اين وظيفه من بود كه گزارش هاى مربوط به عدم حضور نيكبخت به همراه تيم ملى در سفر به قطر را به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال گزارش دهم. من از تصميم كميته انضباطى آگاهى ندارم به همين دليل منتظر هستم تا ببينم آقاى شريفى و همكاران شان در كميته انضباطى پس از شنيدن اظهارات واحدى نيكبخت چه تصميمى مى گيرند.
    اينكه واحدى نيكبخت مجدداً به تيم ملى دعوت مى شود يا نه، بستگى به نظر على دايى دارد. او به عنوان مسؤول فنى تيم ملى در اين ارتباط تصميم گيرنده خواهد بود. در اين بين منتظر هستيم از راى كميته انضباطى نيز در اين ارتباط مطلع شويم.»
    ابراهيمى درباره دعوت از لژيونرها مى گويد: «دايى هنوز ليست دعوت از بازيكنان لژيونر دعوت شده به اردوى تيم ملى را به فدراسيون فوتبال تحويل نداده است و ما منتظر هستيم تا او اسامى را به ما بدهد تا با مكاتبات لازم زمينه حضور آنها را در اردوى تيم ملى فراهم كنيم.»
    ابراهيمى به بحث تبليغات پيراهن بازيكنان تيم ملى هم اشاره دارد: «از نظر فيفا حك شدن آرم تبليغاتى در بازى هاى دوستانه ملى ايرادى ندارد اما در بازى هاى رسميبه هيچ وجه نمى توان از آرم تبليغاتى استفاده كرد ضمن اين كه در فدراسيون آقاى دادكان نيز اين مسأله در بازى هاى دوستانه وجود داشت.» ابراهيمى افتتاح هتل اختصاصى تيم ملى را هم به نفع فدراسيون مى داند: «با حضور مسؤولان سازمان تربيت بدنى و فدراسيون فوتبال هتل محل كمپ تيم هاى ملى افتتاح شد و از اردوهاى بعدى ملى پوشان به جاى هتل المپيك در هتل كمپ اسكان خواهند يافت. اين مسأله در صرفه جويى هزينه نيز براى فدراسيون فوتبال بسيار مفيد خواهد بود. خوشبختانه با تلاش مسؤولان فدراسيون فوتبال تاكنون تمامى امكاناتى كه كادر فنى تيم ملى نياز داشتند براى ملى پوشان مهيا شده است تا على دايى و همكارانش با دغدغه كمترى فقط به مسائل فنى فكر كنند.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شاه حسينى: آقاى دايى، چرا حالا اعتراض نمى كنى

نيكبخت تخلفى نكرده

در زمان رياست شاه حسينى بر كميته انضباطى داستان درگيرى شيث رضايى و دايى در زمين مسابقه و رسيدگى به پرونده آنها حالت رسانه اى پيدا كرد كه مسؤولان فدراسيون و شخص دايى در آن زمان اعتراض هاى گسترده اى را به راه انداخته و جو وحشتناكى را عليه قاضى شاه حسينى به پا كردند. در آن زمان همگان به كار شاه حسينى خرده گرفتند اما در حال حاضر و پس از رسانه اى شدن بحث نيكبخت مسؤولان فدراسيون و شخص دايى در قبال اين موضوع سكوت اختيار كرده و موضع موافق را در پيش گرفته اند. در اين زمينه بهتر ديديم با عبدالرحمان شاه حسينى رياست سابق كميته انضباطى صحبت كنيم و نظرات او را در مورد اين قضيه جويا شويم.
    اين روزها بحث نيكبخت بازتاب گسترده اى در فوتبال كشورمان داشته است، به نظر شما رسانه اى شدن اين قضيه كار درستى بود
    ببينيد آيين نامه انضباطى مى گويد كه اگر بازيكنى از حضور در تمرينات يا بازى ملى خوددارى كند كميته انضباطى مى تواند با او برخورد كند اما فكر نمى كنم لزومى داشته باشد كه جلسه كميته انضباطى رسانه اى شود. به نظر من كميته انضباطى براى اين قضيه سريال درست كرده و اين مسأله به شأن بازيكن و تيم ملى ضربه وارد خواهد كرد.
    پس با رسانه اى شدن اين مسأله مخالف هستيد
    من در زمان رياستم بر كميته انضباطى دو مورد را در نظر گرفتم اول اينكه اگر تخلفات در زمين مسابقه صورت گيرد موضوع بايد رسانه اى شود مثل قضيه دايى و شيث كه همگان از طريق تلويزيون شاهد درگيرى آنها بودند در آن زمان من تصميم گرفتم كه پيگيرى اين موضوع به صورت رسانه اى و در حضور خبرنگاران در كميته انضباطى دنبال شود اما برخى مسائل وجود دارد كه دوست نداشتم آنها را در مقابل چشم رسانه ها پيگيرى كنم.
    زمانى هادى عقيلى هم از حضور در تمرينات تيم ملى خوددارى كرده بود، به نظر شما قضيه نيكبخت با عقيلى قابل مقايسه است
    آن زمان من عقيلى را به جلسه اى خصوصى در حضور اعضاى كميته انضباطى دعوت كردم و به او گفتم چرا در تمرينات تيم ملى حاضر نشدى كه عقيده داشت باشگاه به او اجازه نداده و من هم در جواب گفتم كه تو به تمرينات مى آمدى و اگر سپاهان از شما شكايت مى كرد ما تبرئه ات مى كرديم. با توجه به اين استدلال و خوددارى او از حضور در تيم ملى او را با جريمه نقدى محكوم كرديم كه متأسفانه كميته استيناف اين بازيكن را تبرئه كرد!
    ولى در زمان شما و به خصوص موضوع رسانه اى شدن قضيه دايى و شيث عده اى از مسؤولان به كار شما اعتراض كردند...
    آقايانى كه در حال حاضر مسؤول هستند زمان من براى رسانه اى شدن تخلفات فوتبال غوغاسالارى مى كردند و مدام به كار من ايراد مى گرفتند ولى نمى دانم حالا چرا سكوت كرده اند. قضيه شيث و دايى كه در زمين مسابقه رخ داد تمام ايران ديده بودند و اعتقاد من اين بود كه حل شدن اين اختلاف در حضور خبرنگاران و رسانه اى شدن آن مشكلى ندارد اما با اينكه دايى تخلفش در ميدان بود مسؤولان فدراسيون جو وحشتناكى را عليه من به راه انداختند و خود دايى هم اعتراضات گسترده خود را عليه من انجام داد اما او حالا در رسانه اى شدن قضيه نيكبخت هيچ اعتراضى ندارد.
    به نظر شما نيكبخت از حضور در تيم ملى خوددارى كرده است
    به نظر من نيكبخت تخلفى را انجام نداده است. اگر او نمى خواست در تيم ملى بازى كند به هيچ وجه در فرودگاه حاضر نمى شد البته پوشيدن پيراهن تيم ملى براى هر بازيكنى افتخار است اما اگر بازيكنى نخواهد به تيم ملى برود بايد آن را اعلام كند و اگر نيكبخت قصد نداشت به تيم ملى برود چه لزومى داشت كه به فرودگاه برود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نيكبخت به پرچم كشورش علاقه دارد

تاج: هيچ تضمينى نيست!

پرونده انضباطى نيكبخت با پاراف فورى مهدى تاج به دفتر مجتبى شريفى رفت تا كميته انضباطى رسيدگى به پرونده او را در دستور كار قرار دهد. رييس كميته تيم هاى ملى كه از دقايق نخست در جريان غيبت سوال برانگيز نيكبخت در اردوى تيم ملى بود با دقت و از راه دور جريان اين پرونده را زير نظر دارد تا پرونده بازيكن خطاكار تيم ملى بدون حرف و حديث بسته شود.
    مهدى تاج مى گويد: «سرنوشت عليرضا نيكبخت در گرو راى كميته انضباطى است و همه دست اندركاران فدراسيون فوتبال منتظرند راى اين پرونده اعلام شود تا از آن تبعيت كنند.»

دفاعيات واحدى نيكبخت درخصوص غيبت در اردوى تيم ملى را شنيديد
    برخى از اظهارات وى را خواندم، هرچند اشتباه وى آنقدر بزرگ است كه به راحتى نمى توان حرف هاى وى را پذيرفت.
    او مدعى شده ۲ پاسپورت دارد، اما ستاد اطلاع رسانى ناجا اين موضوع را به شدت تكذيب كرده است و اعلام كرده در ايران هيچ شهروندى نمى تواند بيشتر از يك پاسپورت داشته باشد. حرف هاى ضد و نقيض او براى شما عجيب نيست
    پرونده نيكبخت در كميته انضباطى در حال بررسى است. هنوز تحقيقات تمام نشده از اين رو من نمى توانم در اين خصوص اظهار نظر كنم.
    در مجموع تصور مى كنيد، راى نهايى پرونده نيكبخت به چه شكل صادر شود، مى گويند محروميت سنگينى در انتظار اوست
    تا زمانى كه كميته راى ندهد نمى توان قطعى حرف زد، اما حركت او در اعلام اشتباهش به نفع او تمام مى شود. نيكبخت با عذرخواهى از ملت شريف ايران نشان داد به پرچم كشورش علاقه دارد و از اينكه چنين اشتباهى مرتكب شده پشيمان است، به همين دليل تصور مى كنم كسى كه شهامت قبول اشتباه و اعتراف به آن را دارد لايق ارفاق است اما دوباره تاكيد مى كنم اين بدين معنا نيست كه او جريمه نشود.
    با اين حال نظر دايى بر استفاده مجدد از نيكبخت اصلا مساعد نيست و اينگونه به نظر مى رسد كه فعلا شاهد حضور او در تيم ملى نباشيم.
    اصلا اين ماجرا به كلى در اختيار دايى است كه از نيكبخت استفاده بكند يا اينكه قيد او را بزند. ما بايد به سرمربى تيم ملى و نظرش احترام بگذاريم. در مقطع فعلى حق با سرمربى تيم ملى است و هيچ كسى نمى تواند براى دايى تعيين تكليف كند.
    با توجه به اينكه نيكبخت به اشتباهش اعتراف كرده و شما از اين حركت استقبال كرديد، آيا احتمال پادرميانى شما براى دعوت مجدد نيكبخت به تيم ملى وجود دارد
    بعيد مى دانم دايى در امور فنى اجازه دخالت به كسى را بدهد اما با اين حساب اگر لازم باشد با او صحبت مى كنم ولى با اين حال به شخصه تصورم اين است كه نيكبخت با اعلام اشتباهش زمينه كاهش محروميت بلندمدت خود را فراهم كرد.
    برخى نزديكان فدراسيون مى گويند شما و دايى قصد داريد با محروميت سنگين نيكبخت، تكرار چنين اتفاق هايى را به حداقل برسانيد، درست است
    نياز به چنين حركت هايى نيست، ما از روز اول اعلام كرديم بازيكنانى كه براى تيم ملى و ملت ايران احترام قائل نشوند در تيم ملى جا ندارند.
    در خبرها آمده بود فيفا به ايران تذكر داده در بازى هاى دوستانه از تبليغات روى پيراهن استفاده نكند.
    نه، ماجرا به اين شكل نبوده، ما حركت خلاف قانون انجام نداديم، در مقررات فيفا آمده كه در بازى هاى رسمى و Fifa day نبايد روى پيراهن تبليغ وجود داشته باشد، بازى با قطر نه رسمى بود نهFifa day اما با اين حال مشغول بررسى موضوع هستيم تا مشكل خاصى براى تيم ملى پيش نيايد.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی بعد پرسپولیس تاریخش کی؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوشنبه 10 روز بعد هستش با پیکان توی قزوین

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محسن خلیلی : بى معرفتى بود اگر مرا از ليست خارج مى كردند

کانون هواداران پرسپولیس : با اينكه ۳ ، ۴ ماه از آخرين بازى «محسن خليلى» براى پرسپوليس مى گذرد اما هنوز خاطره گلزنى هاى اين مهاجم در ذهن هواداران باقى مانده و در هر بازى جاى خالى وى را حس مى كنند اما اخبارى كه ديروز از حوالى باشگاه پرسپوليس مبنى بر بيرون آمدن نام خليلى از ليست اين تيم به گوش مى رسيد حسابى آقاى گل ليگ برتر و بهترين بازيكن فصل هفتم از نگاه ورزشى نويسان را عصبانى كرده است. به همين بهانه با محسن خليلى تماس گرفتيم تا از زبان خودش همه ماجرا را بشنويم:

اوضاع چطور است؟ همه چيز آنطور كه انتظار دارى پيش مى رود؟

- خدا را شكر، هم خودم و هم پزشك معالجم از پيشرفت سلامتى ام رضايت داريم. من تمرينات روزانه ام را انجام مى دهم كه شامل ۲ جلسه تمرين بدنى و يك جلسه فيزيوتراپى در روز است. دويدن و تمرينات بدنى سنگين را از چه زمانى آغاز مى كنى؟
    - امروز (چهارشنبه) آخرين تست از زانويم گرفته شد و مشخص گرديد از اين پس مى توانم تمرينات نرم دويدن را آغاز كنم. پيشرفت خوبى طى مدتى كه به آلمان آمدم داشته و در حال حاضر پايم نه درد دارد و نه ورم. پزشك معالجم نيز در آخرين جلسه اى كه با هم برگزار كرديم گفت از ماه فوريه (بهمن ماه) شرايط بازى كردن را پيدا خواهم كرد، يعنى همان ۶ ماهى كه وعده داده شده بود. اگر اوضاع به همين خوبى پيش برود ان شاالله از يك ماه و نيم ديگر مى توانم تمرينات پرفشار را آغاز كنم و از اواسط بهمن ماه هم به ميدان مى روم.

براى ماندن در آلمان تا يك ماه و نيم ديگر مشكلى ندارى؟

- خير، ويزاى من ۳ ماهه بود. طى صحبت هايى كه با فيزيوتراپ و مربىبدنسازم داشتم مشخص شد ۵ ، ۶ هفته ديگر مى توانم به ايران بازگردم و تمريناتم را در كنار پرسپوليسى ها پيگيرى كنم.

تا آن موقع تمريناتت را به صورت اختصاصى انجام مى دهى يا مى توانى با تيم از ۶ هفته ديگر تمرين كنى؟

- تا ۲ ، ۳ هفته ديگر بايد به صورت انفرادى و اختصاصى تمرين كنم اما پس از آن مى توانم به همراه تيم تمرينات گروهى انجام دهم. به دنبال شرايطى هستم تا بتوانم در همين شهر و در تيم محلى آن به نام اف. سى. اكسبورگ تمرين كنم. البته همانطور كه گفتم مى توانم به تهران برگردم و در خدمت پرسپوليس باشم اما فكر مى كنم بد نباشد تا زمانى كه در آلمان هستم كارهاى تمرينى پرفشار را شروع كنم.

در جريان اخبار اين روزهاى ايران هستى؟

- بله، اخبار ورزشى را از طريق سايت ها دنبال مى كنم به خصوص مطالب روزنامه ها را. اتفاقاً وقتى امروز تيتر روزنامه ها را ديدم تعجب كردم. طبق آخرين صحبت هايى كه من با مديرعامل و مربى پرسپوليس داشتم آنها به من اطمينان دادند چنين اتفاقى رخ نخواهد داد. من فكر مى كنم اين موضوع فقط شيطنت يكسرى از عوامل بيرون باشگاه بود وگرنه هيچ صحبتى از اينكه نام من از ليست پرسپوليس بيرون بيايد نبود. در ضمن چنين اتفاقى اصلاً از لحاظ قانونى امكان پذير نيست زيرا من از بهمن ماه مى توانم به بازى ها برسم پس دليل ندارد به من برچسب زده شده و نامم را از ليست خارج كنند.

اما اخبار موثقى در اين زمينه شنيديم كه قرار بود چنين عملى را انجام دهند. اگر اينچنين مى شد هم همينطور صحبت مى كردى؟

- من از اين اتفاقات تقريباً بى خبرم اما اگر چنين عملى از سوى مسئولان باشگاه سر مى زد بى معرفتى بود. من براى پرسپوليس كارهاى زيادى را انجام دادم و نبايد به همين راحتى از نام من بگذرند. من هميشه در خدمت پرسپوليس بودم و از اين به بعد هم مى خواهم در اين تيم بمانم! اين كمال بى معرفتى است اگر كسى خدمات من در پرسپوليس را فراموش كند. محسن خليلى دوست دارد همچنان به تيم مورد علاقه اش كمك كند و انتظار دارم پرسپوليسى ها هم در چنين شرايطى به من كمك كنند.

چه زمانى به ايران بازمى گردى؟

- شرايط فراهم شود ۵ تا ۶ هفته ديگر.

بازى هاى پرسپوليس را دنبال مى كردى؟

- به صورت زنده نمى توانستم بازى ها را ببينم اما صحنه هايى از گل ها و بازى ها را مى ديدم.

پس در جريان كليه نتايج هستى؟

- بله همه نتايج ليگ برتر را مى دانم.

به نظرت مشكل پرسپوليس چيست؟

- فرق اين پرسپوليس با پرسپوليس فصل پيش اين است كه اين تيم كم گل مى زند و به مشكل برمى خورد. ما فصل پيش در امر گلزنى هيچ مشكلى نداشتيم اما از قرار معلوم امسال تيم كم و بد گل مى زند. ان شاالله به زودى برمى گردم و براى پرسپوليس دوباره گل مى زنم.

بازى هاى ديكارمو را هم ديدى؟

- متأسفانه نتوانستم بازى هايش را تماشا كنم و ببينم چه كسى جانشين من شده است.

البته ديكارمو به دليل ضعف فنى و برآورده نكردن انتظارات مجبور به ترك تيم شد.
    - چيزهايى در اين زمينه شنيده بودم.

با قضيه تغيير سرمربى و كادر فنى در پرسپوليس موافقى؟

- به نظر من فشارهايى كه در جهت تغيير كادر فنى به باشگاه وارد مى شود مفيد به فايده نخواهد بود و اصلاً به صلاح پرسپوليس نيست كه بخواهد سرمربى خود را از دست بدهد. اگر در جدول نگاه كنيد پرسپوليس مى تواند با ۲ پيروزى دوباره خودش را به شرايط ايده آل برساند. من نظرم اين است كه مشكل پرسپوليس فقط به افشين قطبى و مربيان ديگر برنمى گردد، مشكل جاى ديگرى است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصيرزاده : توضيحات نیکبخت شفاف بود .نمي‌توان او را محروم كرد

کانون هواداران پرسپولیس : نيكبخت در اختيار باشگاه پرسپوليس است و از لحاظ قانوني در حوزه بين‌المللي فوتبال نمي‌توان او را محروم كرد. در كشور ما آيين نامه انضباطي به گونه‌اي تنظيم شده كه عدم شركت در مسابقات و يا تمرينات تيم‌هاي ملي باعث محروميت و جريمه نقدي بازيكن مي‌شود. البته چنين موضوعي در مسائل بين‌المللي مشابهي ندارد، زيرا همانطور كه دعوت افراد به تيم‌ملي سليقه تلقي مي‌شود و دعوت نكردن افراد هيچ بار حقوقي براي مربي ايجاد نمي‌كند در مقابل آن نيز عدم تمايل بازيكن براي حضور در تيم‌ملي نمي‌تواند شايسته تنبيه باشد.
    اگر چه اين يك تعريف حقوقي از ماجراست ولي از حيث مسائل ملي نمي‌توان از اين گذشت كرد كه يك بازيكن به راحتي به تيم‌ ملي كشورش پشت كند.
    استنباط من اين است كه توضيحات او به رئيس كميته انضباطي كاملا شفاف به نظر مي‌رسيد و به شنونده اين پيام را رساند كه او عمدي در اين كار نداشته است.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بابا یه خبر خوشحال کننده بزارید

این اواخر خیلی خبر بد زیاد شده

من که خیلی نگرانم ، یه جورایی دیگه از قطبی داره کم کم بدم میاد

یعنی دوست دارم یه جواب منطقی در مورد ترانسفر دی کارمو بده

منظورش از 19 تا بازی و 17 گل چی بوده ؟؟ آیا ما رو سر کار گذاشته یا خودش هم سر کار رفته ؟!!

خیلی جو بدی شده من که اصلا به آینده امیدوار نیستم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروغ نگفته بود در مورد آمارش ولی خب تیمایی که دی کارمو بهشون گل زده بود تیم نبودن

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیخوام بگم قطبی کار اشتباهی نکرده. اما اونقدر مرد هست که بیاد تو یه برنامه ای مثل 90 به اشتباهش اعتراف کنه و بگه عذر میخوام!!!
    Last edited by yoosef_st; 14-11-2008 at 10:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •