نظرات رو خوندم من یک سالم تموم شده بود یه 3 ماه که مجبور بودم از مخابرات بگیرم با وجود مسی بودن چون شرکتهای دیگه اینجا(قرفی جاده سیمان )رو پوشش نمیدن بگیرم اما از وقتی شاژ کردم از 14 خرداد عصر هرکاری کردم وصل نشد تا دیروز شنبه چراغ adsl هم خاموش روشن میشه با مکث زیاد ارور های که میداد 651.619.718
جالبیش اینجاست شماره 2020 رو واسه مخابرات منطقه علی اباد بسته که نتونم زنگ بزنم چون طرف شیرینی میخواد.من 4 روز اینترنتم قطع بود به هیچ جا هم دسترسی نداشتم تا اینکه دیروز صبح زنگ زدم مخابرات مرکزی بعد از این که کلی به من شماره داد.اخرش یه شماره داده میگه فکس کنید و این اتفاقاتی که واستون افتاده رو فکس کنید.
از دیروز ظهر زنگ زدم به این مخابرات منطقمون که جون مادرت وصل کن میگه نت شما وصله

بعد از کلی خواهش تمنا عصر وصل کردن اما سرعت روزانم رو 30کیلوبایت شبانه که اصلا 0کیلوبایت
طرح طلایی 3ماه گرفتم اینه وضعم
از دوستان خواهش میکنم به این شماره ها زنگ بزنن مثل 2020 نیس پشت خط بمونین و بگین قطعی دارین و سرعتمون افتضاحه مخصوصا روزانه
پیشتیبانی مخابرات 8553030 __ 6217779
بازرسی 135__8422222__شماره فکس 8544480 که طرف پشت خط میگفت سریع پیگیری میشه
الانم تو سایت 195 رفتم شکایتمو نوشتم بهم کد پیگیری اس م اس کردن نمیدونم واقعا پیگیری میکنن یا نه
دوستانی که طرح طلایی هستن سرعت روزانشون چقدره من از سرور داخل میزارم 30 تا زور بزنه میشه 40 اونم روزانه شبانه که 0