جناب اینکه دوستان شما تو همه جا خدمت می کنند دلیل نمیشه که اگه به اونا بد یا خوب گذشته باشه اون مراکز بشن بدترین وبهترین مراکز !!!!! اصلا شاید گیریم دوستان شما یا خیلی پخته باشن که سختی اذیتشون نکنه یا سوسول باشن که با یه نسیم سردیشون بگیره و اون مرکز رو به همین دلیل بگن بده !!! اما در هر صورت تو اینکه مرکز 01 تهران خوبی های بیشتری نسبت به مراکز دیگه داره اصلا شکلی توش نیست ! ولی تفاوت به قول شما زمین تا اسمونی رو اصلا قبول ندارم البته بازم میشه موردی رو مثال زد تو زاهدان یا اون مناطق مرزی که بله اموزش تو اون مناطق واقعا سخته چون طرف واقعا تو حالت جنگی اموزش میبینه !!ولی تفاوت مراکز در تهران و تبریز و اصفهان در اون حد چشم گیر نیست ! حتی یکی از دوستان با مدرک لیسانس اموزشی رو عجب شیر افتاده بود که وقتی داشت میرفت گریه اش گرفته بود ولی وقتی اومد از خوش گذرونی و راحتی اونجا تعریف می کرد ! دیگه یگان های اموزشی اون یگان های 4-5 سال نیستن و الان بیشترشون هوای سرابز هاشونرو دارن یه جورایی !!
و اما در مورد مدرک فوق لیسانس که فرمودین ناب نیست !!! که البته هم درسته هم غلط در هر صورت اونی که تا فوق لیسانس خونده شک نکن که ادامه خواهد داد و به اینجا بسنده نمیکنه !!! در مورد پذیرش هم به دانشگاه ازاد کاری ندارم من اما الان ظرفیت پذیرش ارشد تو دانشگاه کلا 10 درصد شرکت کننده هاست و فکر کنم با این وجود باز کار هر کسی نباشه بین اون 10 درصد باشه ! و اینکه من منظور لیسانس نبود !! منظورم دیپلم به پایین هستش ! خوب معلومه که لیسانس به بالا ها با هم اموزش میبین !! مثل مرکز 01 که فقط و فقط لیسانس به بالا میگیره و حتی فوق دیپلم هم قبول نمیکنه !
اما در مورد این مطلب سپله و نیروی انتظامی هم خوب از دیر باز این دو ارگان نظامی اصلا به مدرک توجه ای نمیکنند !!! و معمولا در اعطای درجات نظامی هم ممکنه به کسی با مدرک دکترا درجه ستوان 3 بدن ! ولی این مورد در مورد اون افرادی که با مدرک پایین تر تو اون ارگان ها خدمت می کنند به مراتب بدتر هستش . فکر کنم اینو شنیدین که میگن پشت هر بدی یه بدتر هم وجود داره پس وقتی انتخابی وجود نداره بهتره بد رو انتخاب کنی تا بدتر رو !
و در اخر اینکه فکر کنم این بحث روادامه ندیم بهتر باشه و بهتر به مبحث اصلی تاپیک پرداخته بشه .
با تشکر