تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1197 از 4105 اولاول ... 19769710971147118711931194119511961197119811991200120112071247129716972197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,961 به 11,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان گرامی من یه نتیجه گرفتم نظر شما رو هم میخوام بدونم

نتیجه= ارتش بهترین مکان برای خدمت مردهای دارای مدرکه

علل گرفتن این نتیجه

1.سپاه

الف-آموزشی واقعا سختی داره
    ب-از نظر خروج از کشور ممکن محدودیت هایی داشته باشی
    ج-برای مدرک ارزش قایل نیستند

2.نیروی انتظامی

که مشخصه

3- وزارت دفاع

که مثل اینکه تو هر شهری پادگان نداره و محدوده
    نتیجه گیری شما کاملا صحیح هست دوست عزیز !
    تنها جایی که واقعا برای مدرک شما ارزش قائل میشه ارتش هست ، اونم به خاطر ساختار منظم و تشکیلات سازماندهی شده دقیقش هست
    ارتش تنها ارگانی هست که الان به همه لیسانسه ها فارغ از رشته و ... ستوانسومی میده
    همه جاها تا حد استوار دومی آوردن پایین فقط ارتش ستوانی میده

2. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

علل گرفتن این نتیجه

1.سپاه

2.نیروی انتظامی

که مشخصه

3- وزارت دفاع

سپاه آسونترین آموزش رو داره... (البته در حالت کلی و میانگین کل آموزشگاههاش)

کسایی که تو ارتش خدمت میکنن کمتر تو شهر خودشون تقسیم میشن و بخشی از نیروها هم د قالب دوره کد آموزش تخصصی هم میبینن.

در حالت کلی با رده بندیتون موافقم ولی استدلال هایی که برای این رده بندی آوردین بعضی هاش اشتباهه. البته وزارت دفاع هم غیر مشکل شهر خودتون بودن خیلی خوبه.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اول باید این رو بگم که تفاوت بین 01 و بعضی از مراکز واقعا از زمین تا آسمون هست.

چون تو همشون دوستام آموزش دیدن ...

از طرف دیگه الان هم فوق لیسانس مدرک نابی نیست، الحمدالله پذیرش فوق لیسانس دانشگاههای آزاد بیشتر از لیسانسشون شده...

و در همه مراکز همراه با لیسانس فوق لیسانس هم آموزش میبینه، این نیست که کسی رو به خاطر مدرکش بندازن جایی.

و در نیروانتظامی و سپاه (علی الخصوص سپاه) دکتری داریم که 3-4 روز یه بار میره بالا برجک پست میده چه برسه به دیگران.

...
    جناب اینکه دوستان شما تو همه جا خدمت می کنند دلیل نمیشه که اگه به اونا بد یا خوب گذشته باشه اون مراکز بشن بدترین وبهترین مراکز !!!!! اصلا شاید گیریم دوستان شما یا خیلی پخته باشن که سختی اذیتشون نکنه یا سوسول باشن که با یه نسیم سردیشون بگیره و اون مرکز رو به همین دلیل بگن بده !!! اما در هر صورت تو اینکه مرکز 01 تهران خوبی های بیشتری نسبت به مراکز دیگه داره اصلا شکلی توش نیست ! ولی تفاوت به قول شما زمین تا اسمونی رو اصلا قبول ندارم البته بازم میشه موردی رو مثال زد تو زاهدان یا اون مناطق مرزی که بله اموزش تو اون مناطق واقعا سخته چون طرف واقعا تو حالت جنگی اموزش میبینه !!ولی تفاوت مراکز در تهران و تبریز و اصفهان در اون حد چشم گیر نیست ! حتی یکی از دوستان با مدرک لیسانس اموزشی رو عجب شیر افتاده بود که وقتی داشت میرفت گریه اش گرفته بود ولی وقتی اومد از خوش گذرونی و راحتی اونجا تعریف می کرد ! دیگه یگان های اموزشی اون یگان های 4-5 سال نیستن و الان بیشترشون هوای سرابز هاشونرو دارن یه جورایی !!

و اما در مورد مدرک فوق لیسانس که فرمودین ناب نیست !!! که البته هم درسته هم غلط در هر صورت اونی که تا فوق لیسانس خونده شک نکن که ادامه خواهد داد و به اینجا بسنده نمیکنه !!! در مورد پذیرش هم به دانشگاه ازاد کاری ندارم من اما الان ظرفیت پذیرش ارشد تو دانشگاه کلا 10 درصد شرکت کننده هاست و فکر کنم با این وجود باز کار هر کسی نباشه بین اون 10 درصد باشه ! و اینکه من منظور لیسانس نبود !! منظورم دیپلم به پایین هستش ! خوب معلومه که لیسانس به بالا ها با هم اموزش میبین !! مثل مرکز 01 که فقط و فقط لیسانس به بالا میگیره و حتی فوق دیپلم هم قبول نمیکنه !

اما در مورد این مطلب سپله و نیروی انتظامی هم خوب از دیر باز این دو ارگان نظامی اصلا به مدرک توجه ای نمیکنند !!! و معمولا در اعطای درجات نظامی هم ممکنه به کسی با مدرک دکترا درجه ستوان 3 بدن ! ولی این مورد در مورد اون افرادی که با مدرک پایین تر تو اون ارگان ها خدمت می کنند به مراتب بدتر هستش . فکر کنم اینو شنیدین که میگن پشت هر بدی یه بدتر هم وجود داره پس وقتی انتخابی وجود نداره بهتره بد رو انتخاب کنی تا بدتر رو !

و در اخر اینکه فکر کنم این بحث روادامه ندیم بهتر باشه و بهتر به مبحث اصلی تاپیک پرداخته بشه .

با تشکر

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

علل گرفتن این نتیجه

1.سپاه

2.نیروی انتظامی

که مشخصه

3- وزارت دفاع

نتیجه گیری اولتون کاملا درسته !

در مورد این دسته بندی که انجام دادین هم بگم در مورد سپاه مورد الف و ب و رو اشتباه میکنید وو همچین چیزی وجود نداره و یکی از راحت ترین اموزشی ها رو سپاه داره

نیروی انتظامی هم که تکلیفش مشخصه !
    وزارت دفاع یکی از بهترین جاها برای خدمت کردنه و همش بخور و بخواب : دی

و در بین اینا ارتش متعادل ترین ارگانه که هم سختی ای خاص خودش رو داره که از اسمش مشخصه دیگه ارتش !!! و همین اینکه از طرفی به مدرکت و خودت ارزش قائل میشه

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

علل گرفتن این نتیجه

1.سپاه

2.نیروی انتظامی

که مشخصه

3- وزارت دفاع

قبول دارم
    مشکل ارتش اینه که پذیرش نداره
    من اگه مطمئن بودم که ارتش میافتم ، هیچوقت دنبال سپاه نمیرفتم
    چون به احتمال زیاد میافتادم 01 که ده دقیقه تا خونمون فاصله اش بعدش هم چون بابام بازنشسته نظامیه ، میافتادم تهران
    من از ترس نیرو انتظامی رفتم دنبال سپاه...

10. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نمی شه به طوری کلی گفت که سپاه آسون تره یا ارتش یا وزارت دفاع... واقعا هستن کسایی که تو سپاه داره دهنشون سرویس میشه (اینو دیدم که می گم) ارتش هم نیرو زمینی، هوایی و دریایی داره که در ساختارشون تفاوت های جزئی هست... اما چیزی که تا الان دیدم واقعا ارتش واسه افراد تحصیل کرده مناسبه... دوستانی که پذیرش سپاه نمی تونن بگیرن، بدونن اگه ارتش باشن و حداقل لیسانس داشته باشن با سختی زیاد رو به رو نمی شن... در مورد تقسیم اگه شروط در اولویت الف رو داشته باشین به احتمال خیلی قوی تو شهره خودتون می یفتین... 8 ماه ارتش، نیروی زمینی، گردان رزمی اونم مرز هستم و بازم می گم خوبه و بهتون سخت نمی گذره...
    --------------

12. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این همه علم .مدرک باید بریم بشین پاشو ! بهدا زوره زور ! آخه من و چه به مشکین شهر . . . اونم تو این سرما
    دوست من به قول یکی با هر مدرکی هم باشیم بالاخره مجبوریم این دوره رو بریم و به قول معروف اش کشک خاله است ... ولی از طرفی وقتی فکر می کنم میبینم که در کل این 2 ماه اموزشی برای همه لازمه یه جورایی !! اما اون 19 ماه بقیه اش اضافه است دیگه : دی در کل سعی کن به خودت سخت نگیری که در این صورت سخت میگذره برات . مطمئن باشه تو سرما کارتون راحت تر خواهد و بسیاری از کار هایی که بچه ها اونجا تو گرما می کنند رو شما تو سرما انجام نخواهید داد .

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

همین الان به خونمون زنگ زدن وگفتن فردا 10هزار تومان پول بیار وساعت 8.30جلوی نضام وضیفه بیا یعنی فردا می رم خدمت سربازی یا معف هستم ومن 25 روز پیش برای چشمم به کمسیون رفته بودن چی کار کنم خیلی استرس دارم؟
    شما به احتمال قوی معاف از رزم هستین.

جناب اینکه دوستان شما تو همه جا خدمت می کنند دلیل نمیشه که اگه به اونا بد یا خوب گذشته باشه اون مراکز بشن بدترین وبهترین مراکز !!!!! اصلا شاید گیریم دوستان شما یا خیلی پخته باشن که سختی اذیتشون نکنه یا سوسول باشن که با یه نسیم سردیشون بگیره و اون مرکز رو به همین دلیل بگن بده !!! اما در هر صورت تو اینکه مرکز 01 تهران خوبی های بیشتری نسبت به مراکز دیگه داره اصلا شکلی توش نیست ! ولی تفاوت به قول شما زمین تا اسمونی رو اصلا قبول ندارم البته بازم میشه موردی رو مثال زد تو زاهدان یا اون مناطق مرزی که بله اموزش تو اون مناطق واقعا سخته چون طرف واقعا تو حالت جنگی اموزش میبینه !!ولی تفاوت مراکز در تهران و تبریز و اصفهان در اون حد چشم گیر نیست ! حتی یکی از دوستان با مدرک لیسانس اموزشی رو عجب شیر افتاده بود که وقتی داشت میرفت گریه اش گرفته بود ولی وقتی اومد از خوش گذرونی و راحتی اونجا تعریف می کرد ! دیگه یگان های اموزشی اون یگان های 4-5 سال نیستن و الان بیشترشون هوای سرابز هاشونرو دارن یه جورایی !!

و اما در مورد مدرک فوق لیسانس که فرمودین ناب نیست !!! که البته هم درسته هم غلط در هر صورت اونی که تا فوق لیسانس خونده شک نکن که ادامه خواهد داد و به اینجا بسنده نمیکنه !!! در مورد پذیرش هم به دانشگاه ازاد کاری ندارم من اما الان ظرفیت پذیرش ارشد تو دانشگاه کلا 10 درصد شرکت کننده هاست و فکر کنم با این وجود باز کار هر کسی نباشه بین اون 10 درصد باشه ! و اینکه من منظور لیسانس نبود !! منظورم دیپلم به پایین هستش ! خوب معلومه که لیسانس به بالا ها با هم اموزش میبین !! مثل مرکز 01 که فقط و فقط لیسانس به بالا میگیره و حتی فوق دیپلم هم قبول نمیکنه !

اما در مورد این مطلب سپله و نیروی انتظامی هم خوب از دیر باز این دو ارگان نظامی اصلا به مدرک توجه ای نمیکنند !!! و معمولا در اعطای درجات نظامی هم ممکنه به کسی با مدرک دکترا درجه ستوان 3 بدن ! ولی این مورد در مورد اون افرادی که با مدرک پایین تر تو اون ارگان ها خدمت می کنند به مراتب بدتر هستش . فکر کنم اینو شنیدین که میگن پشت هر بدی یه بدتر هم وجود داره پس وقتی انتخابی وجود نداره بهتره بد رو انتخاب کنی تا بدتر رو !

و در اخر اینکه فکر کنم این بحث روادامه ندیم بهتر باشه و بهتر به مبحث اصلی تاپیک پرداخته بشه .

با تشکر
    البته من اکثرا نظراتم رو یکبار مینویسم که فکر کنم گویا هم بود، پیشکسوتان تاپیک هم نظراتشون رو نوشته بودن که فکر کنم به نظر من نزدیک تره...

نمی شه به طوری کلی گفت که سپاه آسون تره یا ارتش یا وزارت دفاع... واقعا هستن کسایی که تو سپاه داره دهنشون سرویس میشه (اینو دیدم که می گم) ارتش هم نیرو زمینی، هوایی و دریایی داره که در ساختارشون تفاوت های جزئی هست... اما چیزی که تا الان دیدم واقعا ارتش واسه افراد تحصیل کرده مناسبه... دوستانی که پذیرش سپاه نمی تونن بگیرن، بدونن اگه ارتش باشن و حداقل لیسانس داشته باشن با سختی زیاد رو به رو نمی شن... در مورد تقسیم اگه شروط در اولویت الف رو داشته باشین به احتمال خیلی قوی تو شهره خودتون می یفتین... 8 ماه ارتش، نیروی زمینی، گردان رزمی اونم مرز هستم و بازم می گم خوبه و بهتون سخت نمی گذره...
    --------------
    من شخصا نوشته بودم میانگین...

والا برای مثال گیلان غرب اصلا قابل مقایسه با شهدای کرمانشاه نیست.
    Last edited by ice_man_sh; 08-12-2012 at 19:18.

16. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رفته بودم سربازی، روز اول نشوندنمون رو زمین، جناب سروان داد زد:

کی اینجا لیسانس ریاضی داره؟ منم با ذوق و شوق دستمو بردم بالا

گفتم: من جناب. گفت: پاشو اینا رو بشمار!

18. 11 کاربر از majids بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بازم سلام به همه ي دوستان ، نظرتون واسم واقعا مهمه:
    بعد كلي اين طرف و اون طرف رفتن موفق شدم يه پارتي درست حسابي تو سپاه پيدا كنم.
    حالا موضوع از اين قراره كه اين طرف كفته به خاطر اين كه كد نيروي انتظامي خوردي نميتونم واست كاري كنم مكر اين كه تاريخ اعزامت رو يك دوره عقب بندازي و اسفند يعني برج ١٢ اعزام شي كه خودش هم ي دكتر بهم معرفي كرد كه برم و واسم ي نسخه جور كنه كه فعلا من مشكل دارم.تا اعزامم يك دوره عقب بيفته و در اين صورت بعد از برج ١٢ و رفتن به آموزشي در شهر خودم خدمت ميكنم.
    به نظر شما ارزش داره من ٢ ماه از وقتم تلف بشه ولي بيفتم شهر خودم و در سپاه؟
    در ضمن من پادكان شهيد دستغيب جهرم افتادم.
    100% ارزشش رو داره . من هم کد خورده بودم ارتش که دو ماه انداختم عقب سپاه پذیرش گرفتم. اگر این کار رو نکرده بودم معلوم نبود الان تو کدوم نا کجا آبادی داشتم پست میدادم ولی الان نشستم پشت کامپیوتر و راحت پست پی سی ورد میدم !!! ببین فرق بین سپاه و نیروی انتظامی زمین تا آسمون هست . گذشته از اون شما میری سپاه پیش آشنات و میتونه جای خوب تقسیمت کنه و فردا کاری چیزی داشتی میتونه کمکت کنه . مثلاً خواستی تشویقی بگیری ، پستی چیزی جابجا کنی و ...
    البته بگم که عقب انداختن از طریق پزشکی تو تهران خیلی سخت هست و من نتونستم انجام بدم . حالا شهر شما رو نمیدونم. برا من وقتی جور نشد آشنامون که سپاهی بود خودش رفت ناجا و پیگیری کرد و اعزامم رو انداخت عقب.
    در هر صورت شما میخوای 19 ماه تو یگان خدمت کنی که زمان کمی نیست و اگر نیروی انتظامی رو انتخاب کنی ریسک بزرگی کردی. از همون راهنمایی رانندگیش بگیر تا کلانتریش چیزی نیست که یک نفر رفته باشه بگه خوبه .

20. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •