تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1197 از 1783 اولاول ... 1976971097114711871193119411951196119711981199120012011207124712971697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,961 به 11,970 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بازهم از دوستان عزیز 12 مگی صبانت ترجیحا در مشهد وگرنه در کل کشور میخواهم که اول وقت ساعات رایگان شبانه یعنی حدود ساعت 2:30 نیمه شب این لینکی رو که میزارم دانلود کنند به صورت تک لینک البته و نتیجشو بگن.حالا اگر دوست داشتن عکسی هم از سرعتشون بزارن چه بهتر.ممنون از دوستانی که این تست رو تا اینجا انجام دادند و نتیجشو گفتن.منظور من از این کار به یک نتیجه گیری قابل قبول درباره سرعت شبانه 12 مگ صبانت رسیدن است(دوستانی که اصرار منو درباره این تست میبینند لطفا تحمل نمایند )تشکر از همه عزیزانی که این درخواست منو انجام میدنلینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by david-ebi; 27-07-2014 at 13:20.

2. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز و بزرگوار bilmazlar تشکر فراوان بابت جواب عالی و فنی و علمی ات.امثال شما سطح کیفی تاپیک رو واقعا بالا میبره.دو سوال از خدمتتان داشتم.اول اینکه با دانستن عدد attenuation آیا میتوانیم فاصله خودمان تا مرکز مخابرات را به کیلومتر به دست آوریم؟آخه ظاهرا فاصله ماشین رو با فاصله کابلی تفاوت داره.و سوال دوم هم اینکه الان من رفتم یک کابل نسبتا مرغوب گرفتم و از پست تو کوچه مستقیما خود مخابرات برام کشیده تا پشت مودمم و دستگاه تلفنی هم روی این خط ندارم.حالا آیا اگر بروم باز کابل مرغوبتر حتی کابلی مثل کابل cat5 ساخت تی پی لینک بگیرم و به جای کابل حاضر بزارم آیا امکانش هست عدد میرایی ام کمتر بشه و در نتیجه شاید نویزم هم کمتر بشه؟پیشاپیش از جوابتان بسیار متشکرم
    خواهش می‌کنم.

جواب سؤال اولتون: حدودی می‌تونی محاسبه کنی. ببین تا جایی که یادمه بعد از تعویض کابل، میرایی خط شما شده بود 44 دسیبل. اگه فرض کنیم که کابل‌کشی مخابرات همون کابل استاندارد با میرایی 13.8 دسیبل تو هر کیلومتر استفاده کرده باشه، فاصله حدودی کابل‌کشی منزل شما تا مخابراتتون باید حدود 3 تا 3.5 کیلومتر باشه. که همون طور که گفتین الزاماً معادل مسیر ماشین‌رو نیست.

جواب سؤال دومتون رو با قطعیت نمی‌تونم بدم. البته هر چی کیفیت کابل بهتر باشه قاعدتاً هم میرایی کلی خط می‌آد پایین‌تر (اما دیگه نه اون قدر که خیلی قابل توجه باشه) و هم نویز کمتر روی خط می‌افته. اما واسه خط شما با توجه به این که فاصله‌تون یه کمی زیاده تو حداکثر سرعت قابل دستیابی خیلی ممکنه دیگه تأثیر نداشته باشه. ضمن این که اون کابل CAT5 مال شبکه LAN داخلی هست. واسه خط تلفن از این کابل استفاده نمی‌شه. شنیدم که کابل مناسب واسه خط تلفن که نویز هم کمتر روش بیافته کابل فویلداره که کیفیت خیلی خوبی می‌ده.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم درحال حاضرتربت زندگی می کنم فعلا دارم ازهمون یوزروپسورد مخابرات که مشهد داشتم رو خط مخابرات اینجا استفاده می کنم اما می خوام عوض کنم
    این جور که ازصحبت های شما متوجه شدم شما الان باسرویس 12 مگ وچندین لینک هم زمان وچندیدن کانکشنه می تونید به نهایت سرعت شبانه برسید پس پهنای باند بازه فقط باید با روش های مختلف به نهایتش رسید درسته؟
    این سرویس رو چند گرفتید ؟پرش لینک با توجه به پهنای باند بالا دارید یا نه؟اگه می شه نوع مودم تون رو هم بگید
    پیشاپیش ازراهنماییتون نهایت تشکررو دارم
    سلام
    تربت حیدریه هستی ؟
    یکی از دوستای منم یوزر و پسوورد مخابرات مشهد رو تو تربت استفاده می کنه .... نکنه خودتی ..... ولی اسمش فرق داره

بله 12 مگ دارم...... من با 10 تا لینک سرعتم به 500 کیلوبایت می رسه..... چیزی حدود 15 تا 20 تا لینک باید بزارم که به نهایت سرعت برسه ولی دیگه جا ندارم ...... البته می گن اگر از تورنت دانلود کنی سرعت تک لینک بالاتر میره و نیازی به لینک های زیاد نیست و اینکه اگر سرور خوبی باشه با 10 تا هم به نهایت سرعت می رسی

12 مگ یک ماهه با 3 گیگ دانلود = 24 تومن....... فقط طرحایی که تو سایت خود صبانت کنارش ستاره داره نگیر چون شبانه ندارن ولی ارزونتر هستن

d-link 2600u

منظورتون رو از پرش لینک نفهمیدم ....... یعنی اینترنت قطع و وصل بشه ؟........ خوب این به خط بستگی داره که بتونه 12 مگ بکشه یا نه..... از تو تنظیمات مودم قسمت استاتوس می تونی بفهمی که خطت می کشه یا نه. یک عکس قسمتی که snr و.... معلوم باشه بگیر و بزار اینجا که بچه ها بگن می کشه یا نه

خواهش می کنم

6. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

امروز میخواستم تمدید کنم
    زنگ زدم گفت اصفهان امروز قطعی داره 1 ساعت دیگه زنگ بزن خطت رو چک کنیم اگه شد 12 مگ میدیم
    حالا برا من قبلش هیچ مشکلی نداشت 5 دقیقه بعد این تماس نت قطع شد الانم که وصل شده کیفیت خط افتضاحه و همون 4 مگ خودم هم کامل نمیده
    خلاصه این نویز و مشکلات فکر نکنم ربطی به ما داشته باشه چون من هیچ تغییری ندادم که اینطوری بشه خودشون معلوم نیست چه کار میکنند یه روز عالیه یه روزم اینطوری
    بعد زنگ میزنی الکی هی میگن تلفن رو جدا کن اسپلیتر رو اونجوری کن مودم رو ببر از سرش وصل کن

8. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که 12 مگ دارن مخصوصا مشهدی ها امکانش هست از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بزارن؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

عزیزان مشهدی
    بعضی ها میگن باید 10 تا لینک بزارن تا تو تایم رایگان فول اسپید رو بهشون بده،میخام بدونم تک لینک با 16 کانکشن چقد سرعت میده البته تو تایم رایگان

11. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش عزیز masooyan سرور داخلی مثل سافت 98 و سافت گذر و....900 کیلوبایت تا 1.1 مگابایت و سرور خارجی در بهترین حالت 200 تا 250 کیلوبایت.از ساعت 5 صبح به بعد هم یک کمی سرور خارجی سرعتش بهتر میشه.راستی داداش الان چه سرویسی داری و میشه یک عکس از status مودمت بزاری؟دمت گرم.
    Last edited by david-ebi; 27-07-2014 at 17:07.

13. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستانی که 12 مگ دارن مخصوصا مشهدی ها امکانش هست از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بزارن؟
    عزیز من 10 مگ هستم واسه 8.8.8.8 شد 327 و برای 4.2.2.4 هم شد 196

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خواهش می‌کنم.

جواب سؤال اولتون: حدودی می‌تونی محاسبه کنی. ببین تا جایی که یادمه بعد از تعویض کابل، میرایی خط شما شده بود 44 دسیبل. اگه فرض کنیم که کابل‌کشی مخابرات همون کابل استاندارد با میرایی 13.8 دسیبل تو هر کیلومتر استفاده کرده باشه، فاصله حدودی کابل‌کشی منزل شما تا مخابراتتون باید حدود 3 تا 3.5 کیلومتر باشه. که همون طور که گفتین الزاماً معادل مسیر ماشین‌رو نیست.

جواب سؤال دومتون رو با قطعیت نمی‌تونم بدم. البته هر چی کیفیت کابل بهتر باشه قاعدتاً هم میرایی کلی خط می‌آد پایین‌تر (اما دیگه نه اون قدر که خیلی قابل توجه باشه) و هم نویز کمتر روی خط می‌افته. اما واسه خط شما با توجه به این که فاصله‌تون یه کمی زیاده تو حداکثر سرعت قابل دستیابی خیلی ممکنه دیگه تأثیر نداشته باشه. ضمن این که اون کابل CAT5 مال شبکه LAN داخلی هست. واسه خط تلفن از این کابل استفاده نمی‌شه. شنیدم که کابل مناسب واسه خط تلفن که نویز هم کمتر روش بیافته کابل فویلداره که کیفیت خیلی خوبی می‌ده.
    دوست عزیزم حالا که شما رو گیر آوردم یک سوال دیگه هم ازت دارم.چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت دستگاهی به اسم repeater سر راه مرکز مخابرات تا دیوایس مشترک میزارن تا سیگنال تقویت بشه.آیا این به نظر شما هم درسته و بعدش کار گذاشتن این دستگاه کار مخابراته یا شرکت سرویس دهنده اینترنت.متشکرم.

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

داداش عزیز masooyan سرور داخلی مثل سافت 98 و سافت گذر و....900 کیلوبایت تا 1.1 مگابایت و سرور خارجی در بهترین حالت 200 تا 250 کیلوبایت.از ساعت 5 صبح به بعد هم یک کمی سرور خارجی سرعتش بهتر میشه.راستی داداش الان چه سرویسی داری و میشه یک عکس از status مودمت بزاری؟دمت گرم.
    من الان مشترک های وب هستم،راستی این سرعتایی که گفتی مال تایم رایگان بود دیگه؟

18. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •