امروز کلا قطع بود. واقعا روی اعصابه دیگه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
امروز کلا قطع بود. واقعا روی اعصابه دیگه
دیگه باید تو 195 یه شکایت تنظیم کنیم . به خاطر قطعی پلوتون . دیگه ع* ن قضیه رو در اوردن . امروز کلا قطع بود .
والا هی لاگین میشیم هی میگه مدت اعتبار لاگین تموم شده دوباره دوباره.............
مسخرست اون مواقعیم که وصله اجازه فعالیت نمیده و باید صدبار لاگین کنی تازه اونم با ip خودشون
من امروز توی 195 یه شکایت ثبت میکنم. بقیه دوستان هم پیگیری کنن شاید مجبور شدن درستش کنن.
یه بارم قبلا همینجوری شده بود . یک هفته تمام قطع بود . اگه همه شکایت ثبت کنن مجبور میشن درستش کنن . امروزم قطعه . الان دو روزه که کلا قطعه . من شکایت ثبت میکنم .
میخوام زنگ بزنم فحش ناموسی بدم شدید بخاطر این پلوتو مشکلی نداره؟
یکی از دسوتام میگفت ضبط میکنن ولی با این حال زنگ میزنم
شورشو در اوردن حروم خورا
نه دوست عزیز . به نظر من فحش نده . چون احتمالش هست که سرویست رو تعلیق کنن . زنگ بزن و جدی باهاشون حرف بزن . تا دست از این مسخره بازی هاشون بردارن . من امروز زنگ زدم . باید از 195 اینا رو ترسوند .
به نظر من هم فحش نده. چون اعصاب خودتم خرد میشه. نیازی به این کارا نیست چون تاثیری نداره. این اپراتور بیچاره هم نشسته اونجا تلفن جواب میده گناهی نداره. مقصر بالا دستان که الکی و بی دلیل سیستم اکانتینگ رو از IBSng که اینقد عالی بود و بدون هیچ مشکلی کار میکرد کردن این پلوتو مسخره. شما هم یه شکایت توی سامانه 195 ثبت کنین به نظر من. باید قانونی مجبورشون کنیم.
من شکایت رو ثبت کردم.
دوستان شما هم لطفا ثبت کنین تا ببینیم به جایی میرسیم یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)