همون با میدل الی بشیم بهتره
با این 2 تا سیلور که توی فورت ما هستند و توی جنگ هماهنگ میکنیم و از سیلور جدا میشیم.
و با میدیل یکی اگه سیلور حمله کرد ما + میدل + چانگ آن به فورت متوسط سیلور حمله کنیم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
همون با میدل الی بشیم بهتره
با این 2 تا سیلور که توی فورت ما هستند و توی جنگ هماهنگ میکنیم و از سیلور جدا میشیم.
و با میدیل یکی اگه سیلور حمله کرد ما + میدل + چانگ آن به فورت متوسط سیلور حمله کنیم
به لیدر سیلور ها تلگرام زدم که طلب بخشش کنه
hi gaffey
in last fort battle the silversnake federation town dont confederate and help federation and this means the federation town dont help each other
my town member so nervous for that
and i am in pressure and majority of my town member say me leave federation town and change town name
i am so sadly
one way is exist
please write any thing in your caracter profile that keep cool down my town member from that
example i am so sorry from ...
tanx so much
من اگه جای سعید بودم با میدل متحد میشدم و در اولین فرصت به فورت سیلور حمله میکردم
خوشم اومد ...........
فکر خوبیه ولی بزار ببینیم بقیه دوستان چی می گند ببین اگه میدیل ها خودشون قدرتش راداشتند می رفتند به فورت ما و متوسط حمله می کردند و می گرفتند دیگه همیشه مدافع قدرتش زیادتره
من همنچنان بر مواضعم تأکید می کنم!
موافقممن اگه جای سعید بودم با میدل متحد میشدم و در اولین فرصت به فورت سیلور حمله میکردم
فعلا باید خودشونو تقویت کنند تا بعد.فکر خوبیه ولی بزار ببینیم بقیه دوستان چی می گند ببین اگه میدیل ها خودشون قدرتش راداشتند می رفتند به فورت ما و متوسط حمله می کردند و می گرفتند دیگه همیشه مدافع قدرتش زیادتره
اونا هم مطمئن باش میدوند.
حتما توی ورلد آلمان بازی میکنند و میدونند
خود هادی اندازه 20 تای سیلوری ها توی فورت قدرت داره !! مثلا پور لیدرشیپه .... پیوستن به میدل = پیوستن هادی به ما
نگاه کن سیلوری که براش ارزش نداریم دیگه لازم نیست زیر اسم اونا باشیم.من همنچنان بر مواضعم تأکید می کنم!
آخه دلیلی نداره الان یه شهر یا فدراسیون چند تا فورت در اختیار داشته باشه.چون نه قدرت تکمیلشون رو داره و نه میتونه ازشون دفاع کنه.جنگ اصلی وقتیه که فورتها تکمیل بشن.الان همه چسبیدن به فورتشون و دارن تکمیلش میکنن و ازش دفاع میکنن.کسایی هم که حمله میکنن یا فورت ندارن یا فورت کوچیک دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)