شما میتونید dlink 2640u رو بگیرید که قیمتش 40 تا 45 تومنه
شما میتونید dlink 2640u رو بگیرید که قیمتش 40 تا 45 تومنه
با سلام به دوستان ...من یه مشکل دارم .....من تازه ای دی اس ال گرفتم ...و زیاد وارد نیستم ......هر چند مدت یه دفعه موقعی که میخوام کانکت بشم خطا 678 میزنه ....اولش فکر میکردم ممکنه که ارتباط بین مودم و کامپیوتر برقرار نباشه ...ولی همه چیز رو چک کردم دیدم درسته ....بعد گفتم شاید از خود مخابرات قطعه .....ولی وقتی از دوستان پرسیدم دیدم مال همه وصله بجزمن ................بعد رفتم سراغ مخابرات .....گفت باید مودم رو ریست کنی ....و خودش مودم رو ریست کرد ....درست شد ........حالا بعد از مدتی دوباره همون مشکل رو داره .......اون جوری که اون مخابراتیه ریست کرد اول رفت تو quik set up .....بعد حالت bridgeرو انتخاب کرد و بعد همه گزینه ها رو نکست زد و مودم یه خاموش و روشن شد بعد همه چیز ردیف شد ....حالا که من هم همه اون کار ها رو میکنم ولی درست نمیشه ...اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
البته منظورم از خطا این جمله هستconnecting through wan miniport (pppoe)
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
البته منظورم از خطا این جمله هستconnecting through wan miniport (pppoe)
ممنون
اونوقت تو شیر کردن اینترنت به صورت کابلی و وایرلس به صورت ppoe مشکلی نداره؟
ممنون می شم اگه در مورد کیفیت ساختش هم اطلاعات بدبد
Last edited by amirkhan_0o0; 07-05-2011 at 21:41.
بله مشكلي نداريد و به راحتي ميتونيد از اون استفاده نماييد.
تجهيزات مارك D-Link داراي كيفيت خوبي هستند.
شاد باشيد
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
هر گاه Error 678 دريافت نمودهايد يه نگاه بندازيد آيا چراغ DSL روشن و ثابت هست يا نه؟
شاد باشيد![]()
شما بهتر بود یه سر به آدرسی که داده بودم میزدید چون اونجا همه اطلاعات رو راجع به اون مودم نوشته.
کاملا مطمئن نیستم ولی به احتمال بسیار زیاد به کارت میاد.
مودم ارزون قیمت تا سقف 40-35 هم هست ولی اصل اصل چین ِ !!!
شاید 2-3 سال برات کار کنه شایدم همیشه برات کار کنه. کلا مودم ارزون قیمت ی مقدار شانسیه.
یه مودم 70-60 تومنی میتونه به دردت بخوره و خیلی بیشتر و بهتر از مودم ارزون برات کار کنه. کلی بخوام بگم برو سراغ ایسوز و لینکسیس.
Last edited by urumchi; 07-05-2011 at 23:41.
با سلام.
من تازه ADSL گرفتم.تنظیمات مودمو از isp پرسیدم و ست کردم.ولی بازم چراغ DSL روی مودم چشمک می زنه و ثابت نمی شه. یعنی مشکل از خط تلفنه ؟ آیا برای اتصال به اینترنت بعد از رانژه غیر از نصب مودم و ساختن PPPoE کار دیگه ای باید انجام بدم؟
ممنون ولی این که پشتش ورودی لن نداره!
چه جوری خروجی مودم وایرلس رو بهش بزنم
اگه نشه به عنوان راوتر ازش استفاده کرد از گزینه های زیر چی رو پیشنهاد می کنی؟
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چراغ adsl روشنه .....ولی چراغ شانس ما خاموشه ........واقعا کسی سر از مشکل ما در نمیاره؟
با سلام
خير كار ديگه اي كه نميخواد انجام بديد
احتمالا خطتون يا رانژه نشده
يا نويز زيادي روي خط هست و نميذاره درست ارتباط برقرار بشه
با آي اس پي در ميون بذاريد
موفق باشيد.
با سلام
چرا ديگه 4 تا پورت لن داره پشتش دوست عزيزم
همون آبي ها لن هستن
موفق باشيد.
اين مشكل به سيستم مخابرات بر ميگرده.
خطاي 678 مربوط به ISP شما ميشه و ربطي به تجهيزات شما نداره.
شما كاملاً با DSLAM در ارتباطيد ولي DSLAM شما به روتر يا اينترنت دسترسي نداره.
معمولاً روي هر DSLAM دو پورت اترنت وجود داره.
بيشتر ISP ها براي اينكه مشتري بيشتري رو جذب كنند نياز به DSLAM دارند. خط ورودي اينترنت اونها يكيه و به روتر ميره.
از روتر هم يه كابل مياد و به DSLAM شماره يك وصل ميشه و از DSLAM شماره يك هم يه كابل به DSLAM شماره 2 و به همين ترتيب الي آخر.
در صورتي كه يكي از اين كابلها قطع شود تمامي كاربراني كه در سطوح پايين قرار دارند Error 678 رو دريافت ميكنند.
اين موضوع رو با ISP در ميون بگذاريد.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)