سرعت سرویس Classic و Classic + چقدر فرق میکنه؟
من الان با Classic سرعت دانلودم 130 تا 160 اگه Classic + تمدید کنم سرعتم چقدر بالا میره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت سرویس Classic و Classic + چقدر فرق میکنه؟
من الان با Classic سرعت دانلودم 130 تا 160 اگه Classic + تمدید کنم سرعتم چقدر بالا میره؟
اگه مخابرات باشه فکر کنم تا حدود 220 بره بالا از 200 تا 220![]()
کلاسیک مخابرات یا همارا ؟ در ضمن میشه یه شات از صفحه Statistics مودمت بذاری برا من اینطوریه
![]()
دوست عزیز شما دان استریم و اپ استریمت چقدره که نویز خطط خوبه![]()
هر دوتا 1021 kb/s هست
متاسفانه بعضی از دوستان مشکلی دارن که بعد از ارتقاء سرویسشون به سرویس بالاتر مثلا کلاسیک ب توربو یا توربو به اولترا همچنان شاکی هستن که سرعت دانلودشون همون سرعت قبلیه و حقم دارن که اینم معضلی شده واسه خودش
دان استریم و آپ استریم اگه مطابق با اونچیزی که توی سایت زده شده نبود باید تماس بگیرن ازونجا اوکی کنیم مگر در مواردی که مشکل از خط خودشون باشه
اینو گفتم که دوستانی که همچین مشکلی دارن حتما زنگ بزنن و اصلا فکر نکنن این مشکل طبیعیه!
خوب با این حساب کسایی که کلاسیک هم حتی دارن باید دان استریمشون حداقل 2 مگ باشه تا سرعتشون بتونه به 180 برسه![]()
جالبه بدونی که سرویس 128 نامحدود همارا روی 176 و 106 بسته میشه نه یه ذره اینور نه یه ذره اونور اینو گفتم فک نکنم شب بتونی بخوابی![]()
دان استریم رو میدونستم ولی اپ استریم رو نمیدونستم
امین جان لااقل یکم دان استریم رو ببر بالا حداقل وقتی دارم دانلود میکنم پینگم نره در حد تایم اوت
امین جان چرا نمیشه سرویس های محدود رو یک ماهه تمدید کرد ؟
اگه بشه همین الان یه توربو تمدید میکنم
والله منی گوجاددی
راستی امین جان یادت بود که چقدر نویز خطم مزخرف بود و حتی خط 1 مگ رو زیر 6 اس ان ار میداد
چند روز پیش تو مخابرات انقدر مخشون رو خوردم که از 100 جا تعمیر کردن خط رو و این شد که نویزم تو این سه سال بی سابقه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 09-04-2013 at 21:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)