سلام به کاربرای عزیز هرکس میتونه یه کمکی بکنه دریغ نکنه
من بازی اساسین 2 رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی یک ارور میده که گویا باید مربوط به اینترنت کانکشن یا همچین چیزی باشهبعد دیگه بازی اجرا نمیشه !
![]()
سلام به کاربرای عزیز هرکس میتونه یه کمکی بکنه دریغ نکنه
من بازی اساسین 2 رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی یک ارور میده که گویا باید مربوط به اینترنت کانکشن یا همچین چیزی باشهبعد دیگه بازی اجرا نمیشه !
![]()
آقا ما این بازی battlefield bad company 2 رو تا وسطاش رفتیم
بعدش دقیقا جاییکه میخواد بازی رو سیو کنه میپره بیرون
بازی رو unistall و دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد
درایور گرافیک آخرین ورژنه ویندوز هم 7
کمک !!!!!!!!!!!
ببخشید ولی معنی این چی میشه ( اگه میشلام بچهس میشه)![]()
اویل 5
بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
روی فایل اجرایی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
دوباره نصبیدم بازم نشد
این از محتویاتش که نصبیده
اگه فایل لانچر یا dx10 میخواد لینکشو بدید.
خیلی متشکرم.
Last edited by majidlovio; 10-05-2010 at 01:49.
با سلام و خسته نباشید یه سوال در مورد بتلفیلد:bad company 2 داشتم
که چرا وقتی که این بازی رو تو ویندوز seven اجرا میکنم فقط 60 درصد سی پی یو و 450 مگابایت رم استفاده میکنه قبل از اجرای بازی رم مصرفی ویندوز 500 مگابایت هستش و حین اجرای بازی 950 مگابایت میشه . cpu هم athlon 2 x2 240 2.8gh هستش مشکل از کجاست تنظیمات گرافیکه بازی همه متوسط و آنتی آنالایزینگ 4x ,آنتی تروپینگ 16x هستش تعداد فریم به طور متوسط 25 هستشد
Last edited by htotti2006; 10-05-2010 at 08:45. دليل: خطا در تایپ
دوستان خواهشن راهنمایی کنید . چه راهی برای حله این مشکل هست؟
با سلام
من در اجرای بازی Splinter Cell Conviction مشکل دارم.زمانی که بازی اجرا میکنم این error میده:
CPU performance might be too low.
باید چیکار کنم؟خواهش میکنم کمکم کنید.
خوب احتملا این فایل ناقصه یا نصب نشده توی تاپیکش درخواست بده اگه کسی داشته باشه و حجمش زیاد هم نباشه احتمالا کارت رو راه میندازن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی کل حجم نصبی بازی همینه(آخه فولدر دیگه ای توی صفحه نیست)اگه فقط همیناست مشخصه که بازی ناقصه چون بازی خیلی بیشتر از اینا جا میگیره(فکر کنم رومرز 8-7 گیگ) ولی اگه درسته مشخصات کامل سیستمت روبده...
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
اینکه این بازی در حالت نرمال نزدیک یک گیگ بیشتر نمیگره چیز عجیبی نیست در مورد سی پی یو هم خوب اگه از هر دو هسته داره استفاده میکنه اونم مشکلی نیست...ولی اینکه فریم ریت شما روی 25 هست با این اوضاع بیشتر برمیگرده به کارت گرافکیت,شما اول بگو اون چیه؟؟
اولا تا اونجا که من میدونم این بازی کرک درست و حسابی نداره و شما حتما موقع بازی باید CD بازی رو توی دستگاه بگذاری...
البته توضیحات توی این پست رو هم بخونی بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 10-05-2010 at 17:57.
شب بخیر و ممنون از پاسختون
کارت گرافیکم گیگابایت over clock 1g ddr2 هستش من 100 تا هم core clock و هم momory clock رو زیاد کردم فقط 3 تا 4 فریم اضافه کرد
بابا یکی هم محل ما بذاره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)