سلام مرسي از راهنماييت زحمت كشيدي
حالا خيالم راحت راحت شد![]()
دستت درد نكنه يك دنيا ممنون
سلام مرسي از راهنماييت زحمت كشيدي
حالا خيالم راحت راحت شد![]()
دستت درد نكنه يك دنيا ممنون
سلام
اول پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بدین
من که می خوام وایرلس شبکه کنم مگه احتیاج دارم به یه وسیله ای که پشت دستگاه می خوره تا شبکه شن یا اینکه از وایرلس خود دستگاه میتونم استفاده کنم
راهنماییم کن اقا میلاد چطوری شبکه کردی ؟؟؟؟؟
این جریان پرفورمنس و عمودی افقی به کجا رسید
شما باید WLAN مخصوص خود دستگاه رو تهیه کنید ! اگر اون رو دارید اساس یکی هست فقط در حالت بی سیم یک SSID و کلمه عبور هم هست که باید تنظیم بفرمایید .
در حالت انتظار هستیم برای تحقیقات دوستان![]()
سلام
wlan خود دستگاه چنده اگه گرونه یا اینکه گیر نمیاد دنبالش نباشم برم به فکر هاب باشم هاب با کامپیوتر دیگه
پست قبلیمم جواب بدین دیگه
,زیزم سابنت مسک رو باید محاسبه کنی ، در مورد این رنج IP میشه این :
255.0.0.0
اگر خیلی گیر کردی از این استفاده کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
من در مورد قیمتش در ایران هیچ اطلاعی ندارم .
بعضی بازی ها زودتر روی نت قرار میگیرن و زودتر از تاریخ عرضه به دست شما میرسن به خاطر همون قضیه کپی رایت../منظورتون چیه...؟؟؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی مخم جواب نمیده....![]()
مثلا یک بازی که قراره 4 MAY بیاد یک دفعه روی نت لینک دانلود بازی رو 2 MAY میبینم و اگر از این بازی قبل از 4 MAY استفاده کنیم قطعا بن میشیم.
ABGX به صورت تمام آنلاینچه جوری میشه متوجه شد دیسک یک بازی مشکل Bad Rip داره؟
ارزش نداره قیمتش بالای 50 تومن هست و معمولا گیر نمیادسلام
wlan خود دستگاه چنده اگه گرونه یا اینکه گیر نمیاد دنبالش نباشم برم به فکر هاب باشم هاب با کامپیوتر دیگه
پست قبلیمم جواب بدین دیگه
1.گرونه و ارزش خریدن نداره...فکر کنم اصلش 120 تومان بود...
2.شما از کابل Ethernet یا همون کابلی که بهش کابل Lan هم میگن استفاده کن...هم برای Link دستگاه ها بهم و هم برای وصل شدن به لایو و متصل کردن شبکه ها
سلام به دوستان
خب پس با lan شبکه میکنم
یه هاب نیازه و دیگه چیا می خواد که باید تهیه کنم و اینکه باید چه تنظیماتیو انجام بدم
هاب اگر گیرتون بیاد ! چون دیگه تولید نمیشه .
الان دیتا سوئیچ و روتر هست .
الان دیتا سوئیچ و روتر هست .
چند تا مدل میگید مثلا dlink یا برند های دیگه
دقیفا باید چی بگیرم
مدلشو کامل میگید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)