تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1196 از 4105 اولاول ... 19669610961146118611921193119411951196119711981199120012061246129616962196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,951 به 11,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بازم سلام به همه ي دوستان ، نظرتون واسم واقعا مهمه:
    بعد كلي اين طرف و اون طرف رفتن موفق شدم يه پارتي درست حسابي تو سپاه پيدا كنم.
    حالا موضوع از اين قراره كه اين طرف كفته به خاطر اين كه كد نيروي انتظامي خوردي نميتونم واست كاري كنم مكر اين كه تاريخ اعزامت رو يك دوره عقب بندازي و اسفند يعني برج ١٢ اعزام شي كه خودش هم ي دكتر بهم معرفي كرد كه برم و واسم ي نسخه جور كنه كه فعلا من مشكل دارم.تا اعزامم يك دوره عقب بيفته و در اين صورت بعد از برج ١٢ و رفتن به آموزشي در شهر خودم خدمت ميكنم.
    به نظر شما ارزش داره من ٢ ماه از وقتم تلف بشه ولي بيفتم شهر خودم و در سپاه؟
    در ضمن من پادكان شهيد دستغيب جهرم افتادم.
    اره به نظر من که ارزشش داره، اعزام اسفند بهترین اعزام هست! وسطش به عید میخوره و کلی تعطیله، 2ماه چیز زیادی نیس! ادم کلی وقت تلف میکنه ای گمه توش، در ضمن سپاه تو شهر خودت بهتر از نیرو انتظامی هست و شاااید لب مرز! بنظرم اگه حتما از این پارتی مطمئن هستی که میتونه، اینکارو بکن

2. این کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفتم تو گوگل این پادگان ولیعصر رو پیدا کردم میبینم ماشالله هزار ماشالله تو دل بیابون ساختنش
    اینجوری که گوگل میگه ، 20 کیلومتر با شهر فاصله داره ، 10 کیلومترش چیزی به جز سگ و سرباز و سوپور نیست
    پادگان ولیعصر ، هوافضا سپاه اردکان

اون مسیر آبی از شهر تا پادگان

این سه تا عکس هم زوم کردم

پس انگار جای مزخرفیه:d

سخت هم میگیرن اونجا؟

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اره به نظر من که ارزشش داره، اعزام اسفند بهترین اعزام هست! وسطش به عید میخوره و کلی تعطیله، 2ماه چیز زیادی نیس! ادم کلی وقت تلف میکنه ای گمه توش، در ضمن سپاه تو شهر خودت بهتر از نیرو انتظامی هست و شاااید لب مرز! بنظرم اگه حتما از این پارتی مطمئن هستی که میتونه، اینکارو بکن
    مرسي از جوابت.ميكه اكه كد نخورده بودي ميشد همين ماه بندازمت سپاه :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از بچه ها کسی آموزشی نیفتاده پادگان شهید جوادنیا قزوین ؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگه هم دارم ، من الان ارگانمو زده وزارت دفاع ، بعد دو ماه میام تهران یا همون قزوینه دوره خدمتم ؟؟؟؟

ممنون میشم پاسخ بدید دوستان

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

پس انگار جای مزخرفیه:d

سخت هم میگیرن اونجا؟
    نمیدونم والله ، ایشالله بعد آموزشی میام مفصل در موردش مینویسم
    اونجوری که ما شنیدیم ، میگن سپاه آموزشیش سخته ، ولی درعوض بعدش تو یگان راحتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان اول اینو بگم که امروز برگ سفید اومد و تاریخش 10/02 بود پس نیازی به پرسیدن مجدد نیست.

برای ما هم که شهر خودمونیم دیگه نیازی نیست بریم هنگ زده هفت صبح جلو مرکز آموزشی ولیعصر

سلام وای عجب اتفاقی!!!!!!

دوست ما افتاده بود "شهید بیگلری مشکین شهر" و کلی هم مشکل داشت با اونجا البته نه برای سرما و دوری اش از خانه، بلکه به خاطر "مادرش" که مریض بود و دوستمون هم تک پسر بود و هیچ گونه پارتی ای هم نتونست پیدا کنه که جاشو عوض کنه!!

اما همین یه ساعت پیش زنگ زد و گفت برگه سفیدم اومده در خونه افتادم "06 ارتش تهران"!!!!!!!! بدون هیچ گونه پارتی! واقعاً کفم بریده!

اما مژده،
    شنیده بودم پادگان مشکین شهر یه کم دچار اشکالاتی هست و چند ماهی هستش که سرباز نگرفته! احتمالاً سربازای این پادگانو برای 1/10 هم دوباره تقسیم کردن و پادگان مشکین شهر بازم سرباز نگرفته!!

بنابراین دوستانی که توی المثنای برگه سفید مشکین شهر افتادن ناراحت نباشن، احتمالا خبرای خوبی تو راهه!!

حالا نمیدونم و البته فکر هم نمی کنم که اون دوستانی که گفتن افتادن مشکین شهر برگه سفیدشون اومده باشه؟! احتمالاً همه ی این دوستان هم دوباره تقسیم بشن!

-------------------------------------------------------------------------------------------
    امروز دوباره برام اثبات شد که در نا امیدی بسی امید است! و تا "خدا" هست هیچ نیازی به "پارتی" نیست، کافیه تلاشتو بکنی (در جهت درست!) و بقیه شو توکل کنی به خودش.
    "و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا"
    دوست عزیز ای کاش به دوستان الکی امید ندید.

هم برج 6 و هم برج 8 نیرو گرفته مشکین شهر...

دوستان عزیز فکر کنم اونقدر گفتند هتل هتل ! شما هم واقعا باور کردید که واقعا هتل هستش ! درسته نسبت به جاهای دیگه بهتره ولی دیگه تفاوت زمین تا اسمون نیست که بخوام روحیه کاذب بگیرم از این امر !
    از طرفی اتفاقا 01 افتادن برای من از طرفی بد هم شد چون مرخصی کمتر از 4 روز بدن نمی تونم برم خونه به علت دوری راه چون همش رو باید تو راه باشم ! شاید نهایتش بتونم برم تو شهر یه دوری بزنم و برگردم
    از طرف دیگه داداش من مدرکم فوق لیسانس هستش و 01 اصالتا لیسانس به بالا میگیره و فکر نکنم کسی با مدرک وفق لیسانس رو هر جور هم حساب کنی برای اموزشی بفرستند به مرز و ...!!!!
    مطمئنا اونی 2 سال با سختی و بد بختی درس خونده باید با کسی مه داره با دیپلم فرق داشته باشه ! ( هر چند که الان دوستان خودم که دیپلم دارند بعضی هاشون بهترین جا دارن اموزش و خدمت می کنند شاید بهتر از 01 باشه !!!

در اخر اینکه من صحبتم اینکه چه بخوایم چه نخوایم این 2 ماه رو باید بگذرونیم ! چه در به اصطلاح هتل یا در یه جای دیگه که امکاناتش کمتر از هتل هستش !!!!!! حالا بقول یکی از بچه ها این 2 ماه که خوب و بد می گذره در هر صورت . باید فکر اون 19 ماه باقی مانده بود !!!
    اول باید این رو بگم که تفاوت بین 01 و بعضی از مراکز واقعا از زمین تا آسمون هست.

چون تو همشون دوستام آموزش دیدن ...

از طرف دیگه الان هم فوق لیسانس مدرک نابی نیست، الحمدالله پذیرش فوق لیسانس دانشگاههای آزاد بیشتر از لیسانسشون شده...

و در همه مراکز همراه با لیسانس فوق لیسانس هم آموزش میبینه، این نیست که کسی رو به خاطر مدرکش بندازن جایی.

و در نیروانتظامی و سپاه (علی الخصوص سپاه) دکتری داریم که 3-4 روز یه بار میره بالا برجک پست میده چه برسه به دیگران.

بازم سلام به همه ي دوستان ، نظرتون واسم واقعا مهمه:
    بعد كلي اين طرف و اون طرف رفتن موفق شدم يه پارتي درست حسابي تو سپاه پيدا كنم.
    حالا موضوع از اين قراره كه اين طرف كفته به خاطر اين كه كد نيروي انتظامي خوردي نميتونم واست كاري كنم مكر اين كه تاريخ اعزامت رو يك دوره عقب بندازي و اسفند يعني برج ١٢ اعزام شي كه خودش هم ي دكتر بهم معرفي كرد كه برم و واسم ي نسخه جور كنه كه فعلا من مشكل دارم.تا اعزامم يك دوره عقب بيفته و در اين صورت بعد از برج ١٢ و رفتن به آموزشي در شهر خودم خدمت ميكنم.
    به نظر شما ارزش داره من ٢ ماه از وقتم تلف بشه ولي بيفتم شهر خودم و در سپاه؟
    در ضمن من پادكان شهيد دستغيب جهرم افتادم.
    اول باید مطمئن بشین ببینین واقعا طرف انجام میده یا نه، علی الخصوص با این محدودیت های جدید، بعد اقدام کنید.

چون تفاوت بین حرف تا عمل خیلیه....

8. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

همین الان به خونمون زنگ زدن وگفتن فردا 10هزار تومان پول بیار وساعت 8.30جلوی نضام وضیفه بیا یعنی فردا می رم خدمت سربازی یا معف هستم ومن 25 روز پیش برای چشمم به کمسیون رفته بودن چی کار کنم خیلی استرس دارم؟
    Last edited by hamed malekpour; 08-12-2012 at 18:04.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با این همه علم .مدرک باید بریم بشین پاشو ! بهدا زوره زور ! آخه من و چه به مشکین شهر . . . اونم تو این سرما
    کل زندگی رو حساب یه مدرک نمیچرخه دوست عزیز
    کلی دکتر و مهندس دیدم که اومدن خدمت و اتفاقا زرنگ بودن و زرنگتر شدن رفتن
    خیلی نکته ها رو میتونید تو خدمت یاد بگیرید که بعدا ازش استفاده کنید

ما تو اوج گرما رفتیم خدمت شما تو سرما برید خدمت ، این چیزا اگه قرار باشه آدم رو دو دل کنه یا بترسونه همون بهتر که زوری برید خدمت ! بعدا قدر میدونید

خدمت با همه بدی ها و سختی هاش آدم رو برای شرایط سخت میسازه ، این چیزی نیست که کسی بتونه منکرش بشه

11. 9 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

همین الان به خونمون زنگ زدن وگفتن فردا 10هزار تومان پول بیار وساعت 8.30جلوی نضام وضیفه بیا یعنی فردا می رم خدمت سربازی یا معف هستم ومن 25 روز پیش برای چشمم به کمسیون رفته بودن چی کار کنم خیلی استرس دارم؟

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان گرامی من یه نتیجه گرفتم نظر شما رو هم میخوام بدونم

نتیجه= ارتش بهترین مکان برای خدمت مردهای دارای مدرکه

علل گرفتن این نتیجه

1.سپاه

الف-آموزشی واقعا سختی داره
    ب-از نظر خروج از کشور ممکن محدودیت هایی داشته باشی
    ج-برای مدرک ارزش قایل نیستند

2.نیروی انتظامی

که مشخصه

3- وزارت دفاع

که مثل اینکه تو هر شهری پادگان نداره و محدوده

14. 3 کاربر از ali_884 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •