چرا اپلود صبانت از ۱ مگ بالاتر نمیره حالا هر سروریسی هم که باشه
چرا اپلود صبانت از ۱ مگ بالاتر نمیره حالا هر سروریسی هم که باشه
برار (برادر) چندتا تست بزار ...خارج داخل ....یکم حسودی کنیم
سرعت شبانه ت هم از نون شبم واجب تره!
با اجازه آقای otfbax من فقط چیزی در مورد برنامه جالب دانلود منیجر ایشون بگم که قبلا هم تو یک پستی گفتم فقط جهت اینکه دوستان در جریان باشند وگرنه به قول گزارشگرای ورزشی این چیزی از ارزشهای برنامه ایشون کم نمیکنه.اکثر آپلود سنترها مثل فور شر-راپید شر-ه.ا.ت فایل و آپلودبوی و آپلودباز و.....تقریبا همه آپلودسنترهای مهم متاسفانه واسه کاربرای free موقع دانلود تعداد کانکشنهاشون رو محدود کردند یعنی شما آسمون رو هم به زمین بیاری از اون تعدادی که خودشون معین کردند تعداد کانکشنهات بیشتر نمیشه مگر اینکه کاربر vip اونا بشی.البته تو سایتهای معمول هم خیلیها هستند این کار رو کردند.سایت خود من حتی شاید در آینده این کار رو بکنه.من خودم چون اکثر فیلمهای دانلودیم از این آپلود سنترهاست مثلا متاسفانه این برنامه فعلا شاید به کارم نیاد.اما واسه سایتایی که محدودیت نذاشتند این برنامه عالیست و واقعا توی دانلود میترکونه.
![]()
Last edited by david-ebi; 27-07-2014 at 12:32.
رفیق اخه دانلودر حرفه ای که نمیاد از این سایتا دانلود کنه! حالا یه جوری گیلیمشو از اب میکیشه بیرون.. یا لیچ میکنه... سا سرور داره... یا یوزر داره... شما شک نکن دانلود منیجر ایشون فقط یه خوبی داره... به حای اینکه 30 تا فایل همزمان بزارن برا دانلود تا سرعت بکشه بالا کل سرعت میره برا یه فایل....
ما اصلا بحثمون روی اونا نبود این سایتا اصلا محدود می کنن که کاربر بیاد اکانت بخره توی اینجور سایتا اینترنتی خوب جواب می ده که دانلود تک کانکشنه بالا و خوبی داشته باشه که توی ایران که کلا نداریم توی خارج هم حتی اونقدر زیاد نیست ولی از ایران خیلی بهتره. برای این کار هم همیشه گزینه لیچ کردن در اختیار شما هست می تونید یک سرور اختصاصی با قیمت کم بگیرید و 600 گیگ 600 گیگ دانلود کنید حالشو ببرید![]()
دوست عزیز و بزرگوار bilmazlar تشکر فراوان بابت جواب عالی و فنی و علمی ات.امثال شما سطح کیفی تاپیک رو واقعا بالا میبره.دو سوال از خدمتتان داشتم.اول اینکه با دانستن عدد attenuation آیا میتوانیم فاصله خودمان تا مرکز مخابرات را به کیلومتر به دست آوریم؟آخه ظاهرا فاصله ماشین رو با فاصله کابلی تفاوت داره.و سوال دوم هم اینکه الان من رفتم یک کابل نسبتا مرغوب گرفتم و از پست تو کوچه مستقیما خود مخابرات برام کشیده تا پشت مودمم و دستگاه تلفنی هم روی این خط ندارم.حالا آیا اگر بروم باز کابل مرغوبتر حتی کابلی مثل کابل cat5 ساخت تی پی لینک بگیرم و به جای کابل حاضر بزارم آیا امکانش هست عدد میرایی ام کمتر بشه و در نتیجه شاید نویزم هم کمتر بشه؟پیشاپیش از جوابتان بسیار متشکرم![]()
این به محدودیت تکنولوژی ADSL بر میگرده. یعنی تو ADSL2+ که سرعت دانلود میتونه تا 24 مگابیت هم بالا بره، سرعت آپلود حداکثر به نزدیک 3مگابیت ممکنه برسه . تازه تو ایران اصولاً سیاست اینه که سرعت آپلود از 1مگابیت بالاتر نباشه واسه همین سرعت آپلود رو روی این اندازه محدود میکنن.
سلام من مشهدم صبا بودم بد نبود رفتم مخابرات دزدی می کردن الان پارسم واقعا افتضاح شده 12 مگ صبا تو مشهد چطوراس؟![]()
دوست من جواب شما رو دقیقتر آقای wang میتونه بده.از ایشون سوال کن.![]()
منتظر اساتید بودیم که صف کشیدن تو تاپیک
چند صفحه قبل گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه با 20 لینک1 مگ دانلود شبی میانگین 12 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)