تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1196 از 1783 اولاول ... 1966961096114611861192119311941195119611971198119912001206124612961696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,951 به 11,960 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا اپلود صبانت از ۱ مگ بالاتر نمیره حالا هر سروریسی هم که باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من هم مجددا به کاربران صبانت اضافه شدم ...
    سرویس 12 مگ غرب تهران

من فقط با بعضی از لینکهای سرور داخلی و خارجی مشکل دارم در صورتی که همین لینکها روی یک isp دیگه بطور عادی دانلود میشه ....

برار (برادر ) چندتا تست بزار ...خارج داخل ....یکم حسودی کنیم
    سرعت شبانه ت هم از نون شبم واجب تره!

3. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با اجازه آقای otfbax من فقط چیزی در مورد برنامه جالب دانلود منیجر ایشون بگم که قبلا هم تو یک پستی گفتم فقط جهت اینکه دوستان در جریان باشند وگرنه به قول گزارشگرای ورزشی این چیزی از ارزشهای برنامه ایشون کم نمیکنه.اکثر آپلود سنترها مثل فور شر-راپید شر-ه.ا.ت فایل و آپلودبوی و آپلودباز و.....تقریبا همه آپلودسنترهای مهم متاسفانه واسه کاربرای free موقع دانلود تعداد کانکشنهاشون رو محدود کردند یعنی شما آسمون رو هم به زمین بیاری از اون تعدادی که خودشون معین کردند تعداد کانکشنهات بیشتر نمیشه مگر اینکه کاربر vip اونا بشی.البته تو سایتهای معمول هم خیلیها هستند این کار رو کردند.سایت خود من حتی شاید در آینده این کار رو بکنه.من خودم چون اکثر فیلمهای دانلودیم از این آپلود سنترهاست مثلا متاسفانه این برنامه فعلا شاید به کارم نیاد.اما واسه سایتایی که محدودیت نذاشتند این برنامه عالیست و واقعا توی دانلود میترکونه.
    Last edited by david-ebi; 27-07-2014 at 12:32.

5. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با اجازه آقای otfbax من فقط چیزی در مورد برنامه جالب دانلود منیجر ایشون بگم که قبلا هم تو یک پستی گفتم فقط جهت اینکه دوستان در جریان باشند وگرنه به قول گزارشگرای ورزشی این چیزی از ارزشهای برنامه ایشون کم نمیکنه.اکثر آپلود سنترها مثل فور شر-راپید شر-ه.ا.ت فایل و آپلودبوی و آپلودباز و.....تقریبا همه آپلودسنترهای مهم متاسفانه واسه کاربرای free موقع دانلود تعداد کانکشنهاشون رو محدود کردند یعنی شما آسمون رو هم به زمین بیاری از اون تعدادی که خودشون معین کردند تعداد کانکشنهات بیشتر نمیشه مگر اینکه کاربر vip اونا بشی.البته تو سایتهای معمول هم خیلیها هستند این کار رو کردند.سایت خود من حتی شاید در آینده این کار رو بکنه.من خودم چون اکثر فیلمهای دانلودیم از این آپلود سنترهاست مثلا متاسفانه این برنامه فعلا شاید به کارم نیاد.اما واسه سایتایی که محدودیت نذاشتند این برنامه عالیست و واقعا توی دانلود میترکونه.
    رفیق اخه دانلودر حرفه ای که نمیاد از این سایتا دانلود کنه! حالا یه جوری گیلیمشو از اب میکیشه بیرون.. یا لیچ میکنه... سا سرور داره... یا یوزر داره... شما شک نکن دانلود منیجر ایشون فقط یه خوبی داره... به حای اینکه 30 تا فایل همزمان بزارن برا دانلود تا سرعت بکشه بالا کل سرعت میره برا یه فایل....

7. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما اصلا بحثمون روی اونا نبود این سایتا اصلا محدود می کنن که کاربر بیاد اکانت بخره توی اینجور سایتا اینترنتی خوب جواب می ده که دانلود تک کانکشنه بالا و خوبی داشته باشه که توی ایران که کلا نداریم توی خارج هم حتی اونقدر زیاد نیست ولی از ایران خیلی بهتره. برای این کار هم همیشه گزینه لیچ کردن در اختیار شما هست می تونید یک سرور اختصاصی با قیمت کم بگیرید و 600 گیگ 600 گیگ دانلود کنید حالشو ببرید

9. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ببینید. attenuation یا میرایی خط ارتباط مستقیمی با نویز نداره. نویز رو تو سیستم‌های مخابراتی به صورت مستقیم اندازه‌گیری نمی‌کنن و زیاد براشون مهم نیست. بلکه فقط نسبت قدرت سیگنال اصلی به سیگنال مزاحم یا نویز در کیفیت و کارکرد اون شبکه مخابراتی اهمیت پیدا می‌کنه که تو مودم‌های ADSL بهش می‌گن SNR. این نسبت SNR هر چی بزرگتر باشه یعنی سیگنال اصلی نسبت به نویز قدرت بالاتری داره و راحت‌تر دریافت می‌شه و راحت‌تر از سیگنال مزاحم تفکیک می‌شه. و در ضمن به طور مستقیم به طول کابل‌کشی ارتباطی نداره. بلکه به تعداد منابع ایجاد نویز مثل کابل برق، دستگاه‌هایی که سیم‌پیچی دارن و این جور چیزا ربط داره.

میرایی خط اما مستقیم به طول کابل‌کشی مربوطه با یک ملاحظه. اگه جنس کابل‌کشی از مبدا تا مقصد تغییری نکنه میرایی خط فقط به طول کابل‌کشی مربوطه. میرایی هم میزان افت قدرت سیگنال در واحد طول مثلاً یک کلیومتره. هر چی این عدد بیشتر باشه یعنی سیگنال در طول یه مسیر مشخص مثلاً یه کیلومتر میزان بیشتر دچار افت قدرت می‌شه.

این که با تغییر کابل‌کشی داخل خونه میزان عدد میرایی کمتر شده هم دقیقاً به اون ملاحظه‌ای که گفتم ربط داره. معمولاً کابل‌هایی که مخابرات واسه کابل‌کشی استفاده می‌کنه کیفیت خیلی بهتری دارن و میزان میرایی سیگنال تو اونا نسبت به کابل‌های درپیتی که تو کابل‌کشی خونه‌های استفاده می‌شه خیلی کمتره. مثلاً یه کابل مسی استاندارد برای خط تلفن شهری، تو هر 1 کیلومتر حدود 13.8 دسیبل افت ایجاد می‌کنه. اما کابل‌های بی‌کیفیت استفاده شده تو خونه‌ها احتمالاً تو هر 100 متر 20 تا 30 دسیبل میرایی داشته باشن.

حالا این دوستمون که کابل‌کشی خونه‌اش رو عوض کرده و از کابل با کیفیت‌تری استفاده کرده میرایی خطش از 53 دسیبل به 44 دسیبل کاهش پیدا کرده که مربوط به کیفیت پایین کابل قدیمی بوده.
    دوست عزیز و بزرگوار bilmazlar تشکر فراوان بابت جواب عالی و فنی و علمی ات.امثال شما سطح کیفی تاپیک رو واقعا بالا میبره.دو سوال از خدمتتان داشتم.اول اینکه با دانستن عدد attenuation آیا میتوانیم فاصله خودمان تا مرکز مخابرات را به کیلومتر به دست آوریم؟آخه ظاهرا فاصله ماشین رو با فاصله کابلی تفاوت داره.و سوال دوم هم اینکه الان من رفتم یک کابل نسبتا مرغوب گرفتم و از پست تو کوچه مستقیما خود مخابرات برام کشیده تا پشت مودمم و دستگاه تلفنی هم روی این خط ندارم.حالا آیا اگر بروم باز کابل مرغوبتر حتی کابلی مثل کابل cat5 ساخت تی پی لینک بگیرم و به جای کابل حاضر بزارم آیا امکانش هست عدد میرایی ام کمتر بشه و در نتیجه شاید نویزم هم کمتر بشه؟پیشاپیش از جوابتان بسیار متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا اپلود صبانت از ۱ مگ بالاتر نمیره حالا هر سروریسی هم که باشه
    این به محدودیت تکنولوژی ADSL بر می‌گرده. یعنی تو ADSL2+ که سرعت دانلود می‌تونه تا 24 مگابیت هم بالا بره، سرعت آپلود حداکثر به نزدیک 3مگابیت ممکنه برسه . تازه تو ایران اصولاً سیاست اینه که سرعت آپلود از 1مگابیت بالاتر نباشه واسه همین سرعت آپلود رو روی این اندازه محدود می‌کنن.

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

در ساعات روزانه و غیر رایگان 1.2 مگابایت در ثانیه و در ساعات شبانه و رایگان هم فقط میتوانم بگویم خوب است و عدد دقیقی نمیتوانم بگویم.ولیکن جمع سرعت دانلود چند لینک با هم به 1.1 مگابایت در ثانیه میرسد.
    سلام من مشهدم صبا بودم بد نبود رفتم مخابرات دزدی می کردن الان پارسم واقعا افتضاح شده 12 مگ صبا تو مشهد چطوراس؟

14. این کاربر از Rossonery1899 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام من مشهدم صبا بودم بد نبود رفتم مخابرات دزدی می کردن الان پارسم واقعا افتضاح شده 12 مگ صبا تو مشهد چطوراس؟
    دوست من جواب شما رو دقیقتر آقای wang میتونه بده.از ایشون سوال کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منتظر اساتید بودیم که صف کشیدن تو تاپیک
    چند صفحه قبل گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت شبانه با 20 لینک 1 مگ دانلود شبی میانگین 12 گیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •