فكر نكنم بتونيد مشكلتون رو با اين مودم حل كنيد.
شما بايستي به دنبال يه مودم ديگه بريد كه از نوع وايرلس باشه.
در بين اين نوع مودمها TP-LINK ارزونترين هست.
مدلهاي بهتري هم وجود داره و در اين بين ماركهاي LinkSYS از كيفيت بهتري برخوردارند.
شاد باشيد![]()
فكر نكنم بتونيد مشكلتون رو با اين مودم حل كنيد.
شما بايستي به دنبال يه مودم ديگه بريد كه از نوع وايرلس باشه.
در بين اين نوع مودمها TP-LINK ارزونترين هست.
مدلهاي بهتري هم وجود داره و در اين بين ماركهاي LinkSYS از كيفيت بهتري برخوردارند.
شاد باشيد![]()
وقتي كه به صورت Bridge به اينترنت وصل ميشويد پس نبايستي در حالت PPPOE مشكلي وجود داشته باشه.
در هر مودمي قسمتي به نام Quick Setup وجود داره و به وسيله اين قسمت و Wizard اون به راحتي ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد.
قبل از همه اين كارها يه بار مودمتون رو كاملاً Reset كنيد و به حالت پيش فرض كارخانه در بياوريد. بعد از اين عمل اقدام به تنظيم كردن مودمتون كنيد.
تمامي تنظيمات رو از شركت ارائه دهنده سرويستون درخواست كنيد از قبيل VPI, VCI و ...
شاد باشيد![]()
راستش من اون روش رو که گفتم انجام دادم توی اتصال معمولی یا به اشتراک گذاشتن بین دو تا سیستم مشکلی ندارم . یعنی اسپلیتر توی یه اتاق دیگه به تلفن وصله . واسه این که نویز نداشته باشم و مودم مستقیما به خط تلفن متصله .
البته به نظرم روی هر سیستمی یه جوری جواب می ده .
من تنظیمات رو اینطوری که گفتید قرار دادم اما مشکل حل نشد که نشد !
با پشتیبانی که تماس گرفتم از اونجا که مودم TP-Link رو پشتیبانی نمی کنن بازم نتوونستن کمکی بهم بکنن.
گفتن ممکنه مشکل از مودم باشه و توی قسمت NAT مشکل پیدا کرده باشه .
من زیاد آشنایی با تنظیمات مودم ندارم و نمی دونم این مشکلی که گفتن چه تاثیری رو عملکرد مودم داره و اگه این قسمت یعنی NAT مشکل داشته باشه من باز هم می توونم مثل الان به نت وصل شم ؟! یا الان باید قطع شم ؟!
سوال بعدی که دارم اینه که حالا که نتوونستم تنظیمات رو برای اتصال مستقل دو سیستم فراهم کنم ، من چطور می توونم اینترنت رو بین 2 سیستم به اشتراک بذارم طوری که اگه سیستم اصلی خاموش بود بتوونم با سیستم شماره 2 کانکت شم ؟ یعنی میشه روی سیستم شماره 2 connection ای بسازم که با کلیک کردن و به روش PPPoE وصل شم ؟
ممنون .
سلام
دوست عزیز مودم را تازه گرفتموتمام تنظیمات را چک کردم
اما در pppoeکانکت نمی شود
سلام
در برنامه Internet browser
خود
رو تایپ کنید و مراحل زیر انجام دهید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
User name =admin
password = admin
advanced setup /remove /add/wan/add/next/ PPP over Ethernet PPPoE/next
یوزر نیم و پسورد را وارد کنید و مراحل بعدی را تائید نمائید .
با ریست کردن سیستم باید مشکل شما حل شود .
دوستان مودم من الفکسه.....اونو از حالت Bridgeبه PPPOE در اوردم.......چون میخوام هروقت روشنش کردم مستقیم وصل بشه به اینترنت بدون اینکه از کانکشن استفاده کنم اما وصل نمیشه و دوباره با کانکشن وصل میشه میشه کمکم کنید؟
با سلام
اين كار رو چطوري انجام ميديد؟؟
موفق باشيد.
من یه مودم راوتر می خوام که بعدا هم بتونم ازش به عنوان مودم ای دی اس ال استفاده کنم اما چون هنوز منطقه ما تحت پوشش ای دی اس ال نیست و من دارم از سرویس وایرلس استفاده می کنم، بتونم از این مودم به صورت راوتر وایرلس استفاده کنم.
یعنی اینترنت رو روی کامپیوتر و Xbox به صورت کابلی و بر روی لپ تاپ به صورت وایرلس شیر کنم.
به نظرت در بین مدل های ارزان قیمت چه مدلی به دردم می خوره؟
این مودم-راوتر برای ارائه اینترنت روی xbox چه امکاناتی رو باید داشته باشه؟؟
این مدلی که شما معرفی کردی به کار من میاد؟
رفتم به تنظیمات و قبلی رو پاک کردم و دوباره از اول مراحل ستاپ در wan رو رفتم........منظورتون چیه؟از همون روشی رفتم که همه میرن.......اگه روش دیگه هست لطف میکنید و بگید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)