من تمدید مردم ولی نامحدود![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من تمدید مردم ولی نامحدود![]()
سرعت نامحدودا که معلومه منظور این طرح های محدود جدیده
قدیما کلاسیک بود و توربو و مگا و اولترا با سرعت 100/50 و 100/100 و 200/100 و 200/200 البته مال من اینجور بود
حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///![]()
من از 13 اسفند سرویسم رو به توربو تغییر دادم (قبلا 128 خانگی بود ) .سرعت نامحدودا که معلومه منظور این طرح های محدود جدیده
قدیما کلاسیک بود و توربو و مگا و اولترا با سرعت 100/50 و 100/100 و 200/100 و 200/200 البته مال من اینجور بود
حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///![]()
سرعتش خیلی نوسان داره ! روزا که وقتی با IDM میخوام دانلود کنم سرعت مدام بین 100-150-190 تغییر میکنه .
شبا هم بین 50-70-80 تغییر میکنه و اصلا یه سرعت ثابت نشون نمیده .
اما بقیه که این سرویس رو دارن میگن سرعتشون بالای 200 هست (صبح و شب ) !
من چند روز پیش دو بار از همارا در باره سرعت توربو پرسیدم یه بار یکیشون گفت روزا سرعتت حداکثر باید 190 باشه و شبا حداکثر 100 ! یکیشون هم گفت شبا سرعتت باید از 64 بیشتر باشه !
البته اینم بگم نویز خط من زیاد هست نمیدونم چقدر تاثیر داره در سرعت دانلود .
سلام. سرعت سرویس نامحدود512 همارا چنده؟لطفا راهنمایی کنین خیلی واجبه!!
بله ، مودم tp-link td88-11 رو هنوز نگه داشتم ، اون موقع خود نمایندگی اینو بهم داد و همون جریان معروف سازگاری و اینا رو گفت ولی الان می بینم که مودم با مودم فرق داره زمین تا آسمون!!!![]()
مودم شما چه مارکی و چه مدلی هست؟
خوب برای همینه که شما نمیتونی وصل بشی
شما مودم جدید رو وصل کن به خط و مودمو تنظیم کن وقتی که همچی رو اوکی کردی بزنگ به پشتیبانی و بگو که قفل مک ایدی شمارو بردارن تا بتونی با مودم جدید هم وصل بشی
به همین سادگی به همین خوشمزگی![]()
CRA ???
والا من خودم که قبل این سرویس کلاسیک مخابرات داشتم سرعتم بالای 200 بود
ولی بعد اون تبدیل کردم به نامحدود
در کل سرعت سرویس های همارا از مخابرات کمتره
اینم بگم که نویز تاثیر زیادی در آپ کردن خط تلفن توسط مودم داره
یه وقت دیدی نویز خیلی زیاد شد و مودم به جای 4 مگ دان استریم فقط تونست 1 مگش رو آپ کنه!!!!!!!!!![]()
این جریان سازگاری چیه؟ واسه منم موقع خرید یه چیزایی گفتن ولی من زیاد توجه نکردم!
من از وقتی همارا خریدم از همون مودم TP Link TD88 استفاده میکنم اگه الان مودمو عوض کنم دیگه کار نمیکنه؟
موقع ارسال پست شما رو ندیدم حالا این کارا یعنی چی؟ این قفل چیه؟خوب برای همینه که شما نمیتونی وصل بشی
شما مودم جدید رو وصل کن به خط و مودمو تنظیم کن وقتی که همچی رو اوکی کردی بزنگ به پشتیبانی و بگو که قفل مک ایدی شمارو بردارن تا بتونی با مودم جدید هم وصل بشی
به همین سادگی به همین خوشمزگی![]()
Last edited by kiar; 09-04-2013 at 18:36.
چرا کار میکنه
فقط باید طبق اون شرایطی که گفتم عمل کنید
قضیه مک ایدی هم اینه که هر مودم یه وسیله این چنینی برای خودشون یه کد هایی دارن که برای جلوگیری از نفوذ دیگران به کار میره
مثلا شمایی که الان اینترنت داری من نمیتونم از خط همارا بیام و با خط شما وصل بشم چون مک ایدی مودم شما تو همارا ثبت شده و از اونجایی هم که مک ایدی مودم من با اون هم خونی نداره همارا به من اجازه اتصال رو نخواهد داد (ولی هزاران راه برای دور زدن این هست)
در کل اکثر اوقات یه چیز خوبیه برای جلوگیری از مورد نفوذ قرار گرفتن
اینم مک ایدی سیستم من !!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)