داداش مخابرات که بهتره!
من که تلفنی ثبت نام کردم! زنگ زدم نماینده شهرمون مدارک رو از طریق ایمیل ارسال کردم و 24 بعد فعال شد.(البته ازش پرسیدم چند روزه فعال میشه. که گفت یکی دوروزه فعاله)
شما اگر خطت فعال شد اینجا اعلام کن مقادیر رو بهت بدم....
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
داداش مخابرات که بهتره!
من که تلفنی ثبت نام کردم! زنگ زدم نماینده شهرمون مدارک رو از طریق ایمیل ارسال کردم و 24 بعد فعال شد.(البته ازش پرسیدم چند روزه فعال میشه. که گفت یکی دوروزه فعاله)
شما اگر خطت فعال شد اینجا اعلام کن مقادیر رو بهت بدم....
نه والا آسیاتک بهتره
من 2 سال مخابرات داشتم و یه هفته پیش اومدم آسیاتک
از مخابرات 1 مگ داشتم و این اواخر حتی اگه شبی 1.5 گیگ هم دانلود میکردم کلی خوشحال میشدم
الان که 2 مگ آسیاتک دارم شبی 3 تا 3.1 گیگ دانلود دارم ؛ تازه شما میگی قراره بهتر هم بشه . پینگ هم والا تو این مدت که آسیاتک داشتم بالاتر از 100 نبوده، خوب نیست ولی مخابرات بدتر بود. البته مخابرات سال پیش خوب بود و با یک مگ شبی 2.5 تا 2.7 گیگ دانلود داشتم (دیگه این بهترین حالتش بود)
تازه الان که شرکت گُلدنت هم با مخابرات قاطی شده دیگه افتضاح ! من 3 گیگ شارژ میکردم بعد میدیدم یهو یک گیگ میپرید ! در حالی حتی 100 مگ هم استفاده نمیکردم .
در کل همین آسیاتک رو بچسبید. من که تو این یه هفته که گرفتم راضی بودم، تازه گویا من موقعی اومدم که آسیاتک روزای بدش رو میگذرونه !
اتفاقا برای کسی که دانلود میخواد بکنه این هدیه تاثیر داره. اون هدیه رو میشه در عرض کمتر از 1 روز تموم کرد و بعد دانلود با سرعت معمولی رو شروع کرد که خیلی تاثیر داره.
اگر بخوام مثال بزنم، فرض کنید یکنفر برنزی 2 مگ نامحدود داره که از اول روی 1 مگ بسته شده و حداکثر میتونه ماهی 320 گیگ دانلود کنه (از این فرمول : 120*24*60*60 در هر روز)
حالا اگر همین 2 مگ نامحدود نقره ای رو داشته باشید در عرض کمتر از یک روز میشه 22 گیگ هدیه رو دانلود کرد و بقیه روز ها رو میشه با سرعت 1 مگ، تقریبا 315 گیگ دانلود کرد که مجموعا میشه در حدود 340 گیگ ماهی.
البته این نهایت دانلود هست(24 ساعت ه کامپیوتر روشن باشه و در حال دانلود) و بسته به افراد داره که چقدر دانلود بکنن. ولی خب اگر کسی دانلود خیلی زیاد نداشته باشه و این سرویس رو بگیره، کارش توجیه اقتصادی نداره.
Last edited by keyvan360; 15-06-2013 at 11:08.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، جیتر یعنی نوسان؟؟ جیتر 1 دیده بودم ولی 0 برا اولین باره میبینم
مخابرات هر شهر فرق میکنه
بله اسیاتک خوبه اما از نظر پینگ ضعیفه...
پینگ داخلتون بالای 100 نبوده یا خارج؟
دوستان این سوال کذایی ما رو هم جواب بدین لطفا ً
سلام بچه ها
یه سوال ؟؟؟
این سرویس (1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی
ریت سرعت چنده با idm ؟؟؟؟
کسی تا حالا امتحانش کرده ؟؟؟
والا ما که 512 نقره ای داشتیم با 6 گیگ هدیه !
همون روزه اول فک کنم به 4 گیگ نرسیده بود ک سرعت معمولی شد !! انگار یه جورایی میخورن اون گیگ هدیرو !
در رابطه با اون 320 گیگ یا 340 گیگ ! واقعاً 320 گیگ کمه که میخوایین کلی پول نقره ای یا طلایی بدین که بتونین فوقش 10 تا 40 گیگ بیشتر دانلود داشته باشین ؟؟
همش میخوان پول الکی بگیرن از آدم ! خلاصه خودتونو میدونید ! ما که پول اضافه نداریم بدیم نقره ای بگیریم !
همین الان با 512 برنزی که دارم هرچی فیلم ریلیز میشه میگیرم راضی هم هستم !
چند نفر از دوستانی که داشتن گفتن سرعتش رو 750 کیلوبیت بسته میشه(یعنی چیزی حدود 80-100 کیلوبایت)
اگر خوش شانس باشی رو همون 1 مگ بسته میشه.
این نقل قول یکی از دوستان در انجمن همسایه:
سرویس قبلی من چابک 20 گیگ در ماه بود . امروز سرویس چابک نامحدود بی کران برنزی گرفتم . با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند.
این هم تست سرعت و پینگ. پینگ خیلی کم شده نسبت به سرویس قبل .
Last edited by and-roid2; 15-06-2013 at 11:17.
سروش جان برو پینگ رو ببین الان دوباره رفت رو 350....
نمیدونم چرا همیشه بعد از 12 پینگ میره بالا!!!
20 گیگ خودش 2 تا Game ئه که بیرون آدم بخره باید 15 هزار تومن هزینه کنه به جز پول ماشین یا پست و غیره. ولی به غیر از این مسئله، معمولا کامپیوتر 24 ساعت ه روشن نیست، به همین خاطر با سرعت معمولی شاید نشه خیلی دانلود کرد ولی اون هدیه سرعت بالا رو میشه 1 روزه دانلود کرد و بعد به حالت عادی برگشت که تاثیرش زیاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)